FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Placi granit de 5 cm
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cip_007

Conectat la: 10 Noi 2005

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 7:28 pm    Titlul subiectului: Placi granit de 5 cm Raspunde cu citat (quote)

Unde gasesc in Bucuresti un atelier care sa imi aduca niste placi de granit groase de 5 cm? Imi trebuie 2 buc de 30 x 35 cm (de pus sub boxe) si una de 40 x 40 cm (sub subwoofer).

Cei de pe Valea Cascadelor au doar de 2 cm grosime si nu se baga sa aduca de 5 cm la cantitatile "mici" pe care le doresc eu. Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 7:28 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 8:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca gasesti ceva, sa-mi spui si mie.
multumesc!

Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu gasesti de 5 cm,ia-ti de 2 cm mai multe si lipestele intre ele,suprapuse.Cred ca o sa-ti iasa si mai ieftin,pt. ca asemenea grosimi sant mai greu de adus doar cateva bucati.Cea mai folosita grosime e cea de 2 cm.Daca vrei sa la lipesti ,foloseste poxipol sau un kit denumit Jolly,fabricat de italieni.E bicomponent.Mai demult foloseam chiar si chit auto.Daca sant lustrite fetele care trebuiesc lipite,sparge usor suprafata cu o dalta cu vidia.Asta in varianta in care vrei asa ceva.Sau poti sa astepti.Daca e adus de la chinezi,e mai ieftin granitul,chiar de 5.www.ilpa.it
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dat fiind ca in Iasi se gaseste granit de 2, 5 si 10cm la toate firmele care fac cruci, monumente funerare, etc, sunt sigur ca si in Bucuresti se poate gasi la astfel de firme.
Partea proasta este pretul si slefuirea insuficienta a muchiilor - cel mai probabil o sa ai de slefuit suplimentar singurel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
baz

Conectat la: 04 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

shambala a scris:
Dat fiind ca in Iasi se gaseste granit de 2, 5 si 10cm la toate firmele care fac cruci, monumente funerare, etc, sunt sigur ca si in Bucuresti se poate gasi la astfel de firme.
Partea proasta este pretul si slefuirea insuficienta a muchiilor - cel mai probabil o sa ai de slefuit suplimentar singurel.

puteti sa spuneti un pret aproximativ si mai exact pe unde se gaseste in Iasi?
Sus
Toader

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marmura nu te-ar multumi?La 5 cm grosime,nu cred sa transmita vibratii daca folosesti spikeuri,cu toate ca densitatea e alta.
Sus
shambala

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai ieftin este la o firma pe drumul spre Miroslava, la vreo 100m dupa intersectia de la catedrala catolica - pe dreapta.
O placa de granit negru 5x35x60cm slefuita si pe canturi [cat pot ei de bine] era acum un an 90-100euro.
HBI stie cum se numeste firma, poate te ajuta el mai mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
baz

Conectat la: 04 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, la intersectia care duce in galata...am trecut cu masina de mai multe ori pe acolo dar nu am oprit niciodata ca sa intreb de 2 buc. de granit. poate zilele astea, daca mai am drum pe acolo, trec si intreb.
Sus
vintage

Conectat la: 25 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La pretul de cca. 60 euro+tva metrul patrat,placi de granit de 300/300/50mm sau 400/400/50 mm culoare inchisa,neslefuit.Firma Venus din comuna Chitila.
Sus
cip_007

Conectat la: 10 Noi 2005

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pt raspunsuri si sugestii. Smile Incerc la firma din Chitila. Va tin la curent.
Sus
shambala

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Granit neslefuit este lipsit de sens sa cumperi.
Firma din Iasi are echipamente de sute de mii de euro si NU slefuieste granit.
Adica slefuieste, dar diferenta fata de fetele slefuite de producatorul polonez este ca de la cer la pamant - indicele de reflexie este de peste 1000 de ori mai scazut.
Slefuirea fetei principale - mai ales pt un granit complet neslefuit nu este o treaba DIY.
Sus
hbi

Conectat la: 13 Noi 2007

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

slefuirea granitului fara masini este o munca de ocnas! basca ca nici nu iese bine, nici uniform, iar ca timp iti trebuie mult tare. nu bucata bruta costa mult, ci cea slefuita, sau cea care mai are si bizotul facut. bafta!
Sus
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

repet, daca gaseste careva prin zona bucuresti sa ne spuna si noua si eventual sa puna o poza.
multumesc!

zoly

Conectat la: 08 Mar 2005

MesajTrimis: Sam Dec 06, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La intersectia sos progresului cu 13 septembrie,parca marmosim,gasiti acolo tot felul de granit-marmura diferite grosimi si culori,atentie insa la gauri ca sant mai scumpe decat placile in sine...sfat...cumparati un burghiu ptr faianta si cu o bormasina fara percutie cu rotatie mica si apa se poate gauri cu succes.bafta.
Sus
Toader

MesajTrimis: Sam Dec 06, 2008 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi colaboram cu firma asta si santem multumiti de preturi.http://www.arnelis.ro/.D-nul Zoly ati reusit sa gauriti granit negru de 5 cm cum vrea d-nul cip_007 cu o bormasina fara percutie cu ,,burghiu pt faianta''?Si daca da,in cat timp?Sper sa nu deranjeze reclama pe fata.Incerc sa ajut.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum