Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cip_007

Conectat la: 10 Noi 2005 Mesaje: 81 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 7:28 pm Titlul subiectului: Placi granit de 5 cm |
|
|
Unde gasesc in Bucuresti un atelier care sa imi aduca niste placi de granit groase de 5 cm? Imi trebuie 2 buc de 30 x 35 cm (de pus sub boxe) si una de 40 x 40 cm (sub subwoofer).
Cei de pe Valea Cascadelor au doar de 2 cm grosime si nu se baga sa aduca de 5 cm la cantitatile "mici" pe care le doresc eu. Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 7:28 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca gasesti ceva, sa-mi spui si mie.
multumesc! _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu gasesti de 5 cm,ia-ti de 2 cm mai multe si lipestele intre ele,suprapuse.Cred ca o sa-ti iasa si mai ieftin,pt. ca asemenea grosimi sant mai greu de adus doar cateva bucati.Cea mai folosita grosime e cea de 2 cm.Daca vrei sa la lipesti ,foloseste poxipol sau un kit denumit Jolly,fabricat de italieni.E bicomponent.Mai demult foloseam chiar si chit auto.Daca sant lustrite fetele care trebuiesc lipite,sparge usor suprafata cu o dalta cu vidia.Asta in varianta in care vrei asa ceva.Sau poti sa astepti.Daca e adus de la chinezi,e mai ieftin granitul,chiar de 5.www.ilpa.it |
|
Sus |
|
|
shambala
Conectat la: 05 Ian 2005 Mesaje: 2858 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dat fiind ca in Iasi se gaseste granit de 2, 5 si 10cm la toate firmele care fac cruci, monumente funerare, etc, sunt sigur ca si in Bucuresti se poate gasi la astfel de firme.
Partea proasta este pretul si slefuirea insuficienta a muchiilor - cel mai probabil o sa ai de slefuit suplimentar singurel. |
|
Sus |
|
|
baz
Conectat la: 04 Ian 2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
shambala a scris: | Dat fiind ca in Iasi se gaseste granit de 2, 5 si 10cm la toate firmele care fac cruci, monumente funerare, etc, sunt sigur ca si in Bucuresti se poate gasi la astfel de firme.
Partea proasta este pretul si slefuirea insuficienta a muchiilor - cel mai probabil o sa ai de slefuit suplimentar singurel. |
puteti sa spuneti un pret aproximativ si mai exact pe unde se gaseste in Iasi? |
|
Sus |
|
|
Toader
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marmura nu te-ar multumi?La 5 cm grosime,nu cred sa transmita vibratii daca folosesti spikeuri,cu toate ca densitatea e alta. |
|
Sus |
|
|
shambala
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai ieftin este la o firma pe drumul spre Miroslava, la vreo 100m dupa intersectia de la catedrala catolica - pe dreapta.
O placa de granit negru 5x35x60cm slefuita si pe canturi [cat pot ei de bine] era acum un an 90-100euro.
HBI stie cum se numeste firma, poate te ajuta el mai mult. |
|
Sus |
|
|
baz
Conectat la: 04 Ian 2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, la intersectia care duce in galata...am trecut cu masina de mai multe ori pe acolo dar nu am oprit niciodata ca sa intreb de 2 buc. de granit. poate zilele astea, daca mai am drum pe acolo, trec si intreb. |
|
Sus |
|
|
vintage
Conectat la: 25 Iul 2006 Mesaje: 303 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
La pretul de cca. 60 euro+tva metrul patrat,placi de granit de 300/300/50mm sau 400/400/50 mm culoare inchisa,neslefuit.Firma Venus din comuna Chitila. |
|
Sus |
|
|
cip_007

Conectat la: 10 Noi 2005 Mesaje: 81 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt raspunsuri si sugestii. Incerc la firma din Chitila. Va tin la curent. |
|
Sus |
|
|
shambala
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Granit neslefuit este lipsit de sens sa cumperi.
Firma din Iasi are echipamente de sute de mii de euro si NU slefuieste granit.
Adica slefuieste, dar diferenta fata de fetele slefuite de producatorul polonez este ca de la cer la pamant - indicele de reflexie este de peste 1000 de ori mai scazut.
Slefuirea fetei principale - mai ales pt un granit complet neslefuit nu este o treaba DIY. |
|
Sus |
|
|
hbi

Conectat la: 13 Noi 2007 Mesaje: 246 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
slefuirea granitului fara masini este o munca de ocnas! basca ca nici nu iese bine, nici uniform, iar ca timp iti trebuie mult tare. nu bucata bruta costa mult, ci cea slefuita, sau cea care mai are si bizotul facut. bafta! |
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
repet, daca gaseste careva prin zona bucuresti sa ne spuna si noua si eventual sa puna o poza.
multumesc! _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
zoly

Conectat la: 08 Mar 2005 Mesaje: 565 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 06, 2008 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
La intersectia sos progresului cu 13 septembrie,parca marmosim,gasiti acolo tot felul de granit-marmura diferite grosimi si culori,atentie insa la gauri ca sant mai scumpe decat placile in sine...sfat...cumparati un burghiu ptr faianta si cu o bormasina fara percutie cu rotatie mica si apa se poate gauri cu succes.bafta. |
|
Sus |
|
|
Toader
|
Trimis: Sam Dec 06, 2008 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi colaboram cu firma asta si santem multumiti de preturi.http://www.arnelis.ro/.D-nul Zoly ati reusit sa gauriti granit negru de 5 cm cum vrea d-nul cip_007 cu o bormasina fara percutie cu ,,burghiu pt faianta''?Si daca da,in cat timp?Sper sa nu deranjeze reclama pe fata.Incerc sa ajut. |
|
Sus |
|
|
|