FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
XRCD2'uri de vanzare in comert

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mar Mar 14, 2006 11:21 am    Titlul subiectului: XRCD2'uri de vanzare in comert Raspunde cu citat (quote)

Amicul nostru, Teo, a importat acum, adus si pus in raft 50 bucati discuri XRCD2 produse de JVC; 33 din acestea sunt cu muzica clasica, restul cu jazz. Noi sigilate, cu factura, din pravalie.

Pravalia se numeste MUZICA-TA si se afla in libraria EMINESCU colt cu strada ACADEMIEI pe bulevard, pe colt, usa a 3-a stanga, intrati si coborati treptele la subsol, imediat dreapta, afisul culoare verde produs de talentatul fost forumist, cristakke. Afisul e greu sa nu-l remarcati.

NU este o reclama platita! Consider ca fac un serviciu celor care cauta cat si amicului Teo (un tip foarte dur in privinta respectarii legii dreptului de autor! Very Happy ....discurile se vand numai sigilate).
Sus
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Mar 14, 2006 11:21 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Mar Mar 14, 2006 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La ce pret sunt momolo?Intreb pt. ca nu prea am timp sa merg pana acolo.
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mar Mar 14, 2006 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam 1.300.000...1.400.000 ROL bucata.
Sus
MariusO

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai scumpe de 2 ori cat un SACD, e ceva Very Happy
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 12:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se mai poate spune ca cine stie cunoaste! Very Happy

Marius, daca nu ai un player de buna calitate nu prea merita investitia decat in caz ca esti meloman si iti place mult muzica aflata pe discuri.
Nu as fi vrut sa mai repet insa nu dau 2 bani pe SACD'uri folosite pe playere multiformat consumer. La acest capitol pot bifa ca sunt lamurit definitiv si linistit deja.
Sus
MariusO

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 1:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Corect, ai dreptate aici...trebuie un sistem mult prea bun si scump pt. a beneficia la adevaratul potential de ceea ce poate un SACD,nu e vorba numai de player.Insa mi se pare un pret extrem de piperat 130 RON un cd (fie el normal sau XRCD), la care se pune problema tot asa...adica daca nu ai niste scule decente tot ai dat banul degeaba, si inca de 2 ori fata de un disc cel putin la fel de bine tras (ma refer, in opinia mea la SACD). Very Happy
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mie Mar 15, 2006 1:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unii pot fi de alta parere totusi! Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum