Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Mar 14, 2006 11:21 am Titlul subiectului: XRCD2'uri de vanzare in comert |
|
|
Amicul nostru, Teo, a importat acum, adus si pus in raft 50 bucati discuri XRCD2 produse de JVC; 33 din acestea sunt cu muzica clasica, restul cu jazz. Noi sigilate, cu factura, din pravalie.
Pravalia se numeste MUZICA-TA si se afla in libraria EMINESCU colt cu strada ACADEMIEI pe bulevard, pe colt, usa a 3-a stanga, intrati si coborati treptele la subsol, imediat dreapta, afisul culoare verde produs de talentatul fost forumist, cristakke. Afisul e greu sa nu-l remarcati.
NU este o reclama platita! Consider ca fac un serviciu celor care cauta cat si amicului Teo (un tip foarte dur in privinta respectarii legii dreptului de autor! ....discurile se vand numai sigilate). |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Mar 14, 2006 11:21 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 14, 2006 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
La ce pret sunt momolo?Intreb pt. ca nu prea am timp sa merg pana acolo. _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Mar 14, 2006 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam 1.300.000...1.400.000 ROL bucata. |
|
Sus |
|
|
MariusO

|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai scumpe de 2 ori cat un SACD, e ceva  _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
se mai poate spune ca cine stie cunoaste!
Marius, daca nu ai un player de buna calitate nu prea merita investitia decat in caz ca esti meloman si iti place mult muzica aflata pe discuri.
Nu as fi vrut sa mai repet insa nu dau 2 bani pe SACD'uri folosite pe playere multiformat consumer. La acest capitol pot bifa ca sunt lamurit definitiv si linistit deja. |
|
Sus |
|
|
MariusO

|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Corect, ai dreptate aici...trebuie un sistem mult prea bun si scump pt. a beneficia la adevaratul potential de ceea ce poate un SACD,nu e vorba numai de player.Insa mi se pare un pret extrem de piperat 130 RON un cd (fie el normal sau XRCD), la care se pune problema tot asa...adica daca nu ai niste scule decente tot ai dat banul degeaba, si inca de 2 ori fata de un disc cel putin la fel de bine tras (ma refer, in opinia mea la SACD).  _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Mar 15, 2006 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Unii pot fi de alta parere totusi!  |
|
Sus |