FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Cititi

 
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Regulament
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Vasile
peȘte


Conectat la: 18 Aug 2003
Mesaje: 3305
Locatie: Maramures, Poienile Izei

MesajTrimis: Joi Apr 13, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Cititi Raspunde cu citat (quote)

Acest regulament intra in vigoare in momentul in care va INREGISTRATI pe forumul HI-FI & Multimedia.

INDATORIRILE USERILOR:

- NU va inregistrati folosind drept nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei d-voastra, o sa fiti sters imediat ce se afla acest lucru.
- Respectati deciziile moderatorilor, iar daca doriti sa va plangeti de aplicarea acestora ele folositi rubrica speciala de la CAFENEA, sau adresati-va cu un mesaj personal (PM) administratorilor forumului.
- Respectati regulamentul forumului
- Postati STRICT la subiectul thread-ului.
- Nu atasati fisiere MARI si in general sa NU atasati fisiere decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata – in special la sectiunea Publicitate.
- NU aduceti jigniri membrilor forumului (SUB NICI O FORMA).
- Nu postati inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"... etc.
- Cautati cu atentie (folosind functia SEARCH) inainte de a deschide un subiect nou.
- NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
- NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ, CRACKS, MP3's si altele de acest gen).
- Incercati sa ajutati colegii de forum si sa NU ii puneti intr-o postura proasta pe cei ce poate nu sunt atat de priceputi. Lumea vine aici SI pentru a mai invata cate ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu", cu siguranta ca nu va invata ceva ...
- Va rugam sa completati cat mai corect campurile din profilul userului precum: Location, Occupation, etc. Aceste date ii pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti ?".
- Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.
- Cand creati un SUBIECT NOU (NEW TOPIC) incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR.
- Nu va bagati peste threadul unui user la rubrica PUBLICITATE, spunand ca un produs este prea scump, ca ati gasit nu stiu unde mai ieftin, si mai ales este total interzis sa „poluati” threadurile de la aceasta rubrica cu remarci de genul „am si eu acelasi produs si-l dau mai ieftin” – puteti sa va deschideti linistiti propriile threaduri.
- Sunt interzise cu desavarsire licitatiile in rubrica de PUBLICITATE, de aceea, in cadrul vanzarii unui produs este obligatoriu de precizat pretul (fix sau discutabil).
- Nu incurcati pe cine vrea sa vanda sau sa cumpere ceva.
- Daca nu va intereseaza acel produs, va rog sa va abtineti de la comentarii sau ironii.
- Se permite maxim un UP la 7 zile. Posturile care contravin vor fi șterse. Daca se abuzeaza, anuntul va fi inchis.
- Nu vor mai fi tolerate anunturile care deranjeaza la "ochi", gen scris numai cu majuscule, scris cu litere mai mari decat dimensiunea normala, sau cu diverse culori.
- Nu sunt permise anunturi in afara specificului la acest forum.
- Sunt TOLERATE dar nu incurajate anunturile pentru vanzari de calculatoare si componente PC sau telefoane mobile.
- Vor fi sterse fara preaviz orice alte threaduri care nu intra in aria de publicitate cu specific HI-FI!
- In titlul anunturilor de la PUBLICITATE trebuie trecut obligatoriu tipul anuntului (vanzare sau cumparare).
- De asemenea, pentru a evita discutiile inutile si intrebarile suplimentare, in masura posibilitatilor va rugam sa includeti urmatoarele lucruri in postul initial (se pot considera nu doar necesare, ci aproape obligatorii):

1) Pretul de inceput;
2) O poza cu produsul sau macar un link catre o galerie cu poze de pe alt website;
3) Detalii tehnice minime;
4) Starea produsului (second-hand, garantie, zgarieturi, etc.);
5) Să se precizeze în titlu activitatea (vânzare sau cumpărare) cât și o eventuală foarte scurtă detaliere (spre exemplu „Vând amplificator Luxman LV-90”).
6) Când ai o listă întreagă cu lucruri de vânzare, nu le înșira pe un singur rând ci pune-le cu liniuțe una sub alta, astfel fiind mai ușor de parcurs lista.
- Anunturile persoanelor juridice trebuie sa aiba acordul administratiei forumului.
- Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!!

INDATORIRILE MODERATORILOR:

- sa aibe o atitudine toleranta fata de useri si sa-i AJUTE sa isi rezolve problemele.
- sa NU se certe cu userii.
- sa STEARGA orice post OFFTOPIC
- sa STEARGA orice post ce contine RECLAME DE ORICE FEL, postarea de link-uri ce NU sunt utile si ontopic, postarea unor denumiri de firme ce NU au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma, etc.).
- sa avertizeze userii ca incalca regulamentul si sa propuna BANAREA acestora in cazul in care recidiveaza.
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial (pot fi banati direct daca exista acest privilegiu).
- sa INCHIDA/STEARGA thread-urile cand acestea incalca flagrant prezentul regulamentul
- sa EXPLICE clar motivul pentru care a fost inchis un thread la inchiderea acestuia. (FARA EXCEPTII !).
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user.


ALTE CLARIFICARI IMPORTANTE:

- ODATA inregistrat un membru, AUTOMAT proprietatea asupra TUTUROR posturilor create revine editurii ARTECNO BUCURESTI SRL.
- Userul NU are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorilor forumului.

- Accesul folosind proxy-uri anonime este INTERZIS.

- ORICE forma de reclama este interzisa. Se includ aici imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul, etc.
In plus, la LOCATIE nu scrieti adrese WEB sau alte lucruri ce pot fi considerate RECLAMA, urmand a primi BAN.
Aceasta regula este valabila pentru TOTI membrii forumului fiind exclusi doar administratorii.

- TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

- Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, editura ARTECNO BUCURESTI SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum.

- Datorita caracterului "real time", incalcari accidentale ale legilor in vigoare pot aparea. In cazul in care detectati o asemenea incalcare, sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei aparute.

- Chiar daca exista mesaje private, in cazul in care vom primi reclamatii, un user va fi banat daca in cadrul unui PM a avut o atitudine incorecta (injuraturi, amenintari, etc.)

- Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.

- NU are nimeni nimic de pierdut daca NU mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa o cunoastem motivatia. E o problema STRICT personala. NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce plecati de pe forum.

- AlsoDe asemenea, NU pierde nimeni nimic (suntem foarte siguri de asta), deci nu e nevoie sa ne explicati nici macar acest lucru.

- Forumul nu are un "nivel" masurabil. NU este nevoie sa ne explicati cresterile sau scaderile "nivelului". Sunt numai in mintea voastra si acest subiect NU ne pasioneaza si nu vrem sa pierdem timpul cu el.

- Faptul ca sunteti user de X ani sau ca aveti 10.000 de posturi NU ne impresioneaza si NU va salveaza in cazul in care INCALCATI REGULAMENTUL IN MOD REPETAT.

- Moderatorii nu fac decat sa munceasca mai mult ca userii, asa ca va rugam, ganditi-va BINE daca chiar doriti sa moderati ceva. Aceasta experienta se poate sfarsi prost...

- IP-ul dvs. precum si toate celelalte date ce le putem strange despre un user, VOR FI folosite pentru actionarea in instanta in cazul in care consideram ca ati adus prejudicii activitatii noastre prin mesajele postate.

- Datele dvs. de identificare VOR FI puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator de catre acestea.

CEA MAI IMPORTANTA REGULA A ACESTUI REGULAMENT: RESPECTA REGULAMENTUL si VEI FI RESPECTAT !

- Incercati sa aveti un ton POLITICOS atunci cand faceti o reclamatie si dati CAT MAI MULTE detalii in legatura cu problema dvs.

SANCTIUNI imediate:

1. Va fi sters imediat si fara explicatii suplimentare orice fel de post/topic in care sunt postate informatii private de tipul: PM (Personal Message), log-uri provenite din discutii private, imagini sau alte informatii ce ar putea aduce atingeri imaginii userilor vizati, implicati direct sau indirect.

Persoana implicata in publicarea acestor tipuri de informatii va fi avertizata, urmand ca in caz de recidiva sa fie banat.

2. Cedarea contului personal de pe forum catre un alt user va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a acelui cont.

3. Crearea de conturi multiple (clone) este interzisa. Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 30 de zile a contului principal.

4. Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.

5. Ascunderea link-urilor cu referrer in posturi concepute special pentru a induce in eroare sau postarea directa a acestor tip de link-uri va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.

_________________
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu





MesajTrimis: Joi Apr 13, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Regulament Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community