Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
vladtm a scris: |
Problema e ca TOATE benzile le citeste in canalul DREAPTA infundat,in stanga se aude cristal... ... | Ori e dereglat, ori ai niște elco-uri bușite în oscilator.
Mai uităte la capul de redare cu atenzie. Nu este MAT pe unul din întrefiere? Am văzut la un AKAI o poantă tare. Deșteptul de posesor sa pus cu șmirglu pe capete. Să fie și ăsta cazul la al tău ? Să se fi pus fostul posesor să ciobănească capetele?
Cînd TRAGI banda pe el, tot înfundat pe dreapta o trage ? sau redă înfundat numai ce-i tras pe GX 77 ? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 12:45 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006 Mesaje: 223 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Daci,daca inregistrez o banda pe 630D si o ascult pe 77 se aude bine,daca pun o banda pe 630D (fie inreg pe el sau pe 77) se aude infundat in dreapta....capetele nu-s mate,iar fostul posesor nu i le-a frecat cu nik,ma gandesk ca nu fie o neazimutare buna,ca se aude si de pe "partea" cealalta a benzii (intre melodii ) _________________ "Ambition is the last refuge of failure." - Oscar Wilde |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
vladtm a scris: | Daci,daca inregistrez o banda pe 630D si o ascult pe 77 se aude bine,daca pun o banda pe 630D (fie inreg pe el sau pe 77) se aude infundat in dreapta....capetele nu-s mate,iar fostul posesor nu i le-a frecat cu nik,ma gandesk ca nu fie o neazimutare buna,ca se aude si de pe "partea" cealalta a benzii (intre melodii ) | Dacă se aude și deandoaselea e posibil ca liniaritatea să fie zăpăcită.
Bandă de referinză și azimutare nouă.
Totuși, daca se aude bine pe GX 77 n-are cum să fie azimutarea. Ar trebui să se audă prost și aici.
Oricum, nu are rost să speculăm. Făi totuși o azimutare nouă și încearcă dinou. Apare iarăși fenomenul, salutări de la oscilator, vezi ce vrea că-i bolnav. |
|
Sus |
|
|
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006 Mesaje: 223 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai ar avea cum sa fie,dereglat numa capu de redare,si ala de inregistrare sa fie reglat bine...naiba stie,las ca nu merita sa stea in praf,il scot io la lumina cat mai repede  _________________ "Ambition is the last refuge of failure." - Oscar Wilde |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Joi Apr 20, 2006 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
vladtm a scris: | Pai ar avea cum sa fie,dereglat numa capu de redare,si ala de inregistrare sa fie reglat bine...naiba stie,las ca nu merita sa stea in praf,il scot io la lumina cat mai repede  | Și......? Care-i politica? Au ceva noutăți? |
|
Sus |
|
|
|