Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Vizitator
|
Trimis: Joi Mai 13, 2004 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.audionet.de/indexe.html \
(ce ziceti de ele , sunt un fel de electrocompaniet ,sunt chiar exceptionale au un receiver pe 7canale , 7 trafuri toroidale ,greutate 58kg deja m-am suparat )
incearca myryad , le-am vazut in magazinul muzica (vad ca au 4serii diferite in toate categoriile de buget) si m-au impresionat teribil ,nu stiu pe ce boxe erau , dar erau niste boxe micute cu un bass de 13 cm cred ,standfloor ...dar sunau ...nici macar b&w 803/804 nu m-a impresionat asa ...
http://www.myryad.co.uk/
acum cand ai bugetul disponibil , suna la dealeri si ai ce lua...
oricum parerea mea ca pt a putea fi multumit ar trebui sa iti pui boxele im portbagaj si sa fugi cu ele la bucuresti (asta in cazul in care nu vrei sa le schimbi) ... altfel nu ai facut nimic
succes la alegere ,e complicat |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mai 13, 2004 6:12 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Jack

Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 754 Locatie: RO/ Str Gen Ion Dragalina nr3
|
Trimis: Vin Mai 14, 2004 2:33 am Titlul subiectului: |
|
|
@MariusT , @goodolddog
Nu stiu sa aduca cineva Creek la noi, dar in Germania e 800E....
La inceput am vrut si eu Rotel, dar dupa ce am ascultat Creek, am renuntat. Rotelul avea un design superb, suna precis , detaliat, bas, inalte, dar oarecum gituit si metalic (mai ales comparativ cu Creek-ul). Creek suna extraordinar de natural, cald, prezent, fara sa exagereze in extreme. Pe voci, instrumente de suflat, pian si percutie e incredibil, auzi fiecare inflexiune a vocii, respiratia, suflatorii se aud parca ar fi linga tine (nu gituiti de parca ar fi de pe sintetizator).
Recent am auzit un Accuphase E-211 (unul dintre visele mele mai demult); suna impecabil dpdv tehnic, dar era ff. rece (parca fara suflet si metalic). Daca initial (pe NV (sauNA)) as fi ales fara ezitare Accuphase, acum nici n-as sta pe ginduri in favoarea Creek-ului. |
|
Sus |
|
|
Lucian
Conectat la: 20 Noi 2003 Mesaje: 233 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 14, 2004 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
@ nigel78
cred ca sunt Triangle. Si eu am trecut pe acolo si mi-a placut mult cum se auzea/ |
|
Sus |
|
|
drtinte

Conectat la: 14 Noi 2003 Mesaje: 62 Locatie: arad
|
Trimis: Mar Mai 18, 2004 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Alta varianta in bugetul propus ar fi CD player NAD C542 si amplificatorul descris (Creek A50i). Vorbeste cu Jack, poate iti aduce el din Germania daca are drum pe acolo. Si cred ca iti ajung banii. |
|
Sus |
|
|
Marius T.
Conectat la: 11 Mai 2004 Mesaje: 24 Locatie: Romania
|
Trimis: Joi Mai 20, 2004 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce sa spun ... parca sa cumpar ceva fara sa ascult nu prea ma incinta ! Am intrat pe site la creekaudio, si au doar un singur model de cd player si amp ... nu prea imi inspira incredere lucrul asta
Cred ca am sa ramin in final cu ce se poate asculta la noi in RO :
EXPOSURE
ROTEL
ARCAM
MYRYAD
REGA Mira se poate asculta undeva, aduce cineva la noi ? |
|
Sus |
|
|
Catalin Matei
Conectat la: 25 Mar 2003 Mesaje: 1037 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 20, 2004 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu aduce nimeni, din pacate. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Joi Mai 20, 2004 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marius T. poti sa faci urmatorul sacrificiu (Care zic eu e necesar) pune-ti boxele in masina si fugi cu ele la bucuresti ,suna dealeri :rotel ,exposure,myryad. ia un forumist de aici cu tine sa te duce prin bucuresti (daca nu stii) ...
Ia in considerare la auditie urmatorul upgrade( boxele) cam ce ar merge cu amp +cd care il iei ...si iei decizia . E cel mai intelept lucru.
Si nu te grabi ,mai studiaza-le pe fiecare in parte. |
|
Sus |
|
|
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003 Mesaje: 2493 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunet asemanator cu ce-ti doresti tu gasesti la NAD-uri. Destul de clar, muzical si fara sa zgarie. Vorbeste cu QD pe forum sa iti povesteasca el mai multe. AA.....si chiar au un bas destul de puternic sculele lor |
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un sunet cald il au si componentele de la Audio Analogue |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
indeed viperu dar cat face cd+amp ? )
Vreau si eu.
Gandeste-te si la Atoll |
|
Sus |
|
|
viperu

|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai paganini parca e pe la 1000 si purcini incepe pe la 700
euro din pacate
purcini are un sunet special, am avut aproape un an de zile unul si sunt momente in care-mi lipseste...
nad-ul are un sunet foarte corect, chiar spre analitic, care place deobicei celor care asculta cum sunt facute inregistrarile... |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce au plecat ??? )
Am auzit combinatia psb 4t +puccini +sursa nad ....
Ma asteptam la ceva super deosebit la un amp de 1100 E ...macar sa ridice valoare psb-urilor si nad-ului.... Iar puccini-ul era dat la ora 13 ...
Pt mine un sunet obisnuit,pe mine nu m-a impresionat cu nimic ,desi am ascultat niste corzi etc.. cum pune orice dealer..etc...corectati-ma daca gresesc...
Apoi atoll +arcus + totem staaf ...sau primul floorstander Arro.... vis la 50 de w ....misto combinatia |
|
Sus |
|
|
viperu

|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
[offtopic]
au plecat fiindca n-am vrut sa schimb boxele (b&w cdm 1 nt), iar purcini nu le dadea destula zeama
[/offtopic] |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Lun Mai 31, 2004 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="viperu]
au plecat fiindca n-am vrut sa schimb boxele (b&w cdm 1 nt), iar purcini nu le dadea destula zeama
[/quote]
Viperu care sunt ,ca nu le gasesc pe site, poate nu ai zis bine denumirea ... Cand ma invitati si pe mine la o auditie de b&w in proper condition ...adica acasa...nu la showroom. |
|
Sus |
|
|
viperu

|
|
Sus |
|
|
|