Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
klausmusic
Conectat la: 30 Noi 2005 Mesaje: 83 Locatie: undeva prin Tara Motilor
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 11:24 pm Titlul subiectului: Problema inregistrare |
|
|
Am de vreo 2 saptamani un VX 2100 nou , am folosit casete noi TDK Master Digital si surpriza pe aproape fiecare caseta imprimata am pasaje de 3 - 5 - 10 secunde cand sare inregistrarea atat video cat si sunetul ceva de genul ca si cand ai inregistra pe rapid , ce sa fie oare ?. Merci _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 11:24 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
dorulet
Conectat la: 12 Iun 2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa fie? E defecta partea mecanica, probabil tensiunea in banda. N-as vrea sa fiu in locul tau. Eu zic sa profiti de faptul ca e noua, sa o vinzi si sa-ti iei un fx1 (mai ales acum dupa ce s-a lamurit problema cu uaidscrinu). Gandeste-te, orice mare inginer de la sony service cand isi va baga copitele in camera ta, nu o va face mai buna decat a facut-o fabrica. Sper sa o poti rezolva usor!
Bafta! |
|
Sus |
|
|
dorulet
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau, incearca sa vezi daca problema apare tunci cand redai materialele trase cu camera ta si in alt casetoscop. Incearac sa inregistrezi si pe alta marca de casete. Daca tot apare problema, o posibila cauza ar fi, ramanerea pe banda a unor portiuni de informatii nesterse din inregistrarrea anterioara. Eu stiu multe vx 2100 si dsr 170, care, daca inregistrezi cu ele in mod DV pe o caseta inregistrata inainte in mod DVCAM, la redare au acelasi simptom ca cel descris de tine.
Daca problema apare la inceputul fiecarei inregistrari(acolo unde dai rec) atunci ar putea fi de la tensiunea benzii.
Un defect mecanic ascuns sau care se manifesta ocazional e cel mai pacatos. Zici ca tragi si cand colo  |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Mie Iun 21, 2006 4:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Casetele de care vorbesc erau sigilate , ma intreb camera e noua ;astea sunt primele cadre la 2 nunti , noroc ca la prelucrare ma pot ,, lipsi de acele cateva secunde distruse ,, , sa nu fie din faptul ca e noua, la un moment dat mi a cerut insert cleaning casete , apoi si a dat drumul .. O sa o mai testez si apoi o sa incerc casetele acelea Sony DVC ( ce stiti de ele ? in afara de faptul ca sunt foarte scumpe ) . Merci ! _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
acsorin

Conectat la: 04 Mar 2006 Mesaje: 646 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 21, 2006 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
De unde ai luat camera ?Poate este "noua" la tine.
Multe telefoane mobile se vad ca de noi daca au carcasa noua
Bravos domnilor ! Cauta un fraier si scapa de ea.... .Pai.. sparge-o in capul cui ti-a vandut-o !Banuiesc ca este din cele aduse din state sau de prin cine stie ce tari arabe,fara garantie!
Recunosc ,sunt mai scumpe in Romania,dar....se schimba la magazin in 48 de ore de la cumparare sau in 30 zile la garantie daca nu o pot repara.
Basca garantie 2 ani (la Panasonic,la Sony nu stiu daca are mai mult de 1an).
Daca nu ai garantie, reparatia va costa mult mai mult decat diferenta de bani cu care ai fii cumparat-o din tara cu garantie:cry: |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Joi Iun 22, 2006 2:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca stau bine sa ma gandesc s ar putea sa nu aveti dreptate , pentru ca la Sony TRV 22 , si la HC 85 luate de pe raft din italia , intampinam aceleasi probleme , in special cand ploua afara , dar alea nu ma mai lasau sa filmez , odata am apelat si la un uscator , sa o urnnesc , cred ca e doar condens , ca pe vreme uscata am vazut ca nu face . O sa testez mai in amanunt problema asta sa vad cine are dreptate , de unde am luat-o am garantie un an , o duc si mi -o schimba , asta nu i o problema , problema este sa vad daca are rost sa o duc , sau e doar condensul , filmand pe o zi umeda cu ceata si ploi . O sa va mai spun ce descopar , doar sa descopar cauza _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
acsorin

|
Trimis: Joi Iun 22, 2006 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Panasonic-ul are senzor de condens si afisaza mesaj pe display .O lasi cu mecanica deschisa pana dispare mesajul (evident si condensul). Sony nu stie? In manual de functionare ce scrie?  |
|
Sus |
|
|
acsorin

|
Trimis: Joi Iun 22, 2006 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dacia Nova avea o chestie de genul tau.Buna masina, doar sa nu ploua! (facea condens de 2 doua degete )
Ei hai zambeste! Nu pot sa cred ca Sony face camere doar pentru vreme cu soare.O fi alta buba.Daca stai in ploaie cu ea,atunci este normal sa intre apa.Cumpara-i o pelerina de la
http://www.studiopro.ro/index.php?m=cat&cat_id=124
Sau ia-ti o camera subacvatica
Domnii cu Sony !!!!!!! ajuta-ti omul. |
|
Sus |
|
|
bogs_mbox
Conectat la: 20 Iun 2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Iun 22, 2006 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca tine si de noroc/ghinion. Pai maine urmeaza sa-mi iau si eu VX-ul si acum m-am cam dezumflat!  |
|
Sus |
|
|
zerohero
Conectat la: 20 Iun 2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Sam Iun 24, 2006 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar putea fi de la caseta...am rulat la inceput pe fx1 casete emtec (basf),asta primisem...a fost un dezastru cu drop frame-uri la greu...apoi la fel mesajul de "cleaning head".cind am trecut pe casete sony nu s-a mai intimplat nimic,totul ok...oricum macar de-ar fi de la caseta. bafta multa! |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Lun Iun 26, 2006 1:28 am Titlul subiectului: Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
Nu e nici din caseta , nici din camera azi sunt cel mai fericit om ,sunt ulttra grabit dar o sa va spun cum dupa 9 ore de macinat am desoperit de unde se trage BUBAAAAAAAA. Revin _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
nicu

Conectat la: 30 Aug 2004 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Iun 30, 2006 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
ziiiii odata omule ca suntem curiosi _________________ - manelele nu ard difuzoarele - doar le descentreaza - |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Lun Iul 03, 2006 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa fiti atenti , procesor pe 64 , la 3200 , ram 3 Gb , 2 harduri 200 si 300 SATA 2 ,transfer pe fire wire IEEE 1394 , doar ca in timp ce faceam transferul eu ,, desteptul ,, mai cautam ceva pe net , mai dadeam cate o comanda la imprimanta si chesti de genul asta , ideea a fost sa vad materialul direct pe TV acolo unde aparea acea goana a imaginii , si bucurie , pe material nu aparea doar pe PC. Astefel am taiat conexiunea la net si cand fac doar transfer nimic altceva iar materialul e super curat . Asta a fost dar nu mi-a spus nimeni , asa ca aviz amatorilor .Salutari de bine tuturor _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
il_conte

Conectat la: 26 Iun 2006 Mesaje: 269 Locatie: Galati
|
Trimis: Lun Iul 03, 2006 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
acsorin a scris: | Panasonic-ul are senzor de condens si afisaza mesaj pe display .O lasi cu mecanica deschisa pana dispare mesajul (evident si condensul). Sony nu stie? In manual de functionare ce scrie?  |
Si vx-ul are.... |
|
Sus |
|
|
dorulet
|
Trimis: Lun Iul 03, 2006 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ne bucuram ptr tine si te felicitam ptr descoperirea facuta!  |