Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:04 am Titlul subiectului: EMMA ROMANIA - Curs pregatire arbitri EMMA |
|
|
Buna dimineata,
D-na Sabina Cravero, EMMA South Europe Supervisor, EMMA International Head Judge, are deosebita placere de a va invita in zilele de 4, 5 si 6 august a.c. in Drobeta Turnu Severin, la cursul de pregatire arbitri EMMA Romania.
In acest proiect participa D-na Cravero, Dl. Björn Makinen, impreuna cu domnii Ovidiu Fartat, Radu Cheveresan, Florin Cristea, Daniel Nita si Ionut Mocioiu, Arbitri Internationali EMMA.
Zilele urmatoare vor urma informatii exacte referitoare la acest curs.
Profit de ocazie in a va anunta ca s-au facut toate diligentele pentru infiintarea Asociatiei EMMA Romania. Acestea se vor finaliza in sfarsitul lunii septembrie.
Pasionatii de competitii EMMA nu trebuie sa fie dezamagiti. Cu toate ca acest curs de formare a arbitilor romani - EMMA are loc in luna August, pana la sfarsitul anului vor fi anuntate cel putin doua competitii, si o finala nationala.
Pentru aceeia dintre dumneavoastra care se intreaba cum vom reusi totusi sa participam in luna septembrie la Campionatul European Car Audio EMMA 2006 - care se va desfasura in Elvetia, Bern, in perioada 22-24.09.2006 - va anunt pe aceasta cale ca am obtinut de la Dl. Alex Klett, Presedinte EMMA Europe, acordul de a inscrie masinile din Romania cu toate ca Finala EMMA Romania va fi tinuta la o data ulterioara Finalei Europene.
Vom reveni cu amanunte pe parcurs, bineinteles in timp util.
Cu deosebit respect,
Ionut Mocioiu
ionut@emmanet.com
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:04 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
 Download |
Filename: |
EMMA NEWS.doc |
Filesize: |
53.5 KB |
Downloaded: |
126 Time(s) |
|
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana una-alta, ce e EMMA
|
|
Sus |
|
|
IM

|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 1:30 pm Titlul subiectului: European Mobile Media Association |
|
|
European Mobile Media Association, prescurtat EMMA.
Daca deschideti fisierul atasat, veti afla inclusiv de unde vine abrevierea si nu numai atat...
Pentru mai multe detalii vizitati www.emmanet.com
Nu inteleg de ce a fost mutat la "Cafenea", deoarece este un subiect care se adreseaza pasionatilor de echipamente audio auto.
|
|
Sus |
|
|
IM

|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aceia dintre dumneavoastra care doresc informatii legate de EMMA, sunt rugati sa ne contacteze pe adresa de e-mail romania@emmanet.com
Subiect inchis!
|
|
Sus |
|
|
|