FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
NAIM si Cabasse in Romania.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Catalin Matei

Conectat la: 25 Mar 2003

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: NAIM si Cabasse in Romania. Raspunde cu citat (quote)

La Audioconcept. Li se face rodajul chiar in aceste zile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Costin

Conectat la: 14 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cabasse (si Naim, daca nu ma insel) aveau un alt distribuitor...
...interesant Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 3:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am avut ocazia sa ascult modelul cel mai scump adus de la CABASSE, http://www.cabasse.com/english/altura/ , sambata.
Abia astept sa mai ascult si restul boxelor! Sunt modele Cabasse pentru toate bugetele.
In prezent stiu ca se munceste la un rodaj primar! Toate boxele, scoase imediat din cutie nu guitza bine! Trebuiesc macar cateva ore de zaiafet pentru "dezvirginare"! Very Happy Defapt si sambata s-a simtit ca dupa ce au luat cateva ore la bord incepusera sa-l aiba pe "vino'n coa' "!

NAIM stiu ca e pe vine! Abia astept! ....un disc NAIM pe scule NAIM! Cool!
Sus
Catalin Matei

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar, Cabasse erau distribuite si de Luxtone iar inainte de asta de Valimpex.
Naim nu a avut niciodata reprezentanta in Romania desi, intr-o vreme, credeam si eu ca sistemul si rack-ul pe care l-am vazut stim noi unde erau aduse direct de la fabricant.
Sus
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 9:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Catalin Matei a scris:
Naim nu a avut niciodata reprezentanta in Romania desi, intr-o vreme, credeam si eu ca sistemul si rack-ul pe care l-am vazut stim noi unde erau aduse direct de la fabricant.
Naim-urile respective erau un fel de "buy-back" din cate stiu eu, nu erau noi. Rolling Eyes
Sus
Catalin Matei

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 10:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exact, purs, insa erau prezentate drept stoc de distribuitor.
Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 11:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In sfarsit amplifuri "ieftinele" ce stau bine la PRAT si pe meleagurile noastre. Twisted Evil
Sus
greierasul2006

Conectat la: 31 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Designul poate fi discutat in toate felurile,functie de "pasarica" fiecaruia, dar calitatea finisarii la Cabasse mi s-a parut remarcabila, atentia pentru detaliu este dusa la cota maxima, nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta acceptului dat de consoarta.

Astept si eu momentul NAIM !
Sus
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Iul 17, 2006 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am avut prilejul sa vad si sa ascult Cabasse la audioconcept...
Frumos, frumos de tot!

Cum s-ar zice, un sunet face cat... o mie de cuvinte! Smile

Bravo lor ca au reusit sa aduca atat Cabasse cat si Naim...
Pentru asta merita felicitari si chiar un pic de ...reclama! Smile

Asteptam acum si update-ul de site...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum