FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sunt interesat de camera video Sony

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ad3mar

Conectat la: 13 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 1:20 pm    Titlul subiectului: Sunt interesat de camera video Sony Raspunde cu citat (quote)

Stie cineva unde as putea gasi camera video de la Sony DCR-HC1000?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 1:20 pm    Titlul subiectului: Mitica

DCRHC1000.jpg
 Description:
 Filesize:  57.12 KB
 Viewed:  158 Time(s)

DCRHC1000.jpg

Sus
nirosbogos

Conectat la: 15 Ian 2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

modelul asta il am eu dar din cate stiu nu se mai fabrica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
il_conte

Conectat la: 26 Iun 2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la banii care poti sa ii dai pe un hc 1000 din magazin iti cumperi un vx 2100 de la baieti....care nu se compara cu pocnitoarea de HC-u. Dar depinde pentru ce ti-o cumperi? (nunti)?
Sus
ad3mar

Conectat la: 13 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 4:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da filmari ocazii speciale, mici pizza, de-astea, Wink traditionale!
Sus
salutaris

Conectat la: 10 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

il_conte sti tu pe cineva (baieti) care poate sa aduca vx2100 ? Zi-mi si mie cate ceva pe mp pls, thnks!
il_conte

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

atunci hc 1000 se compara cu vx 2100....? pocnitoare pt banii care ii dai pe ea in Romania
Sus
il_conte

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 12:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niro zi`mi o diferenta dintre gs 400 si hc 1000, asta daca ai avut asa ceva pe mana? iti zic eu banii....si ca scrie sony pe ea.
Sus
il_conte

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ad3mar a scris:
da filmari ocazii speciale, mici pizza, de-astea, Wink traditionale!

Panasonic Gs 400 sau 500 pt ce vrei sa faci tu.
Sus
nirosbogos

Conectat la: 15 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

il_conte
nu are rost sa vb despre diferente(putem vb.in particular,mai ales k suntem si vecini de orase Laughing ),omul vrea pareri.
e adevarat ca din gama semi profi,vx2100E este cea mai buna,insa si cele 2 modele spuse de mine mai sus(de la sony si panasonic)sunt fff bune.
Sus
il_conte

MesajTrimis: Vin Iul 14, 2006 11:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu contest ce zici tu.....dar ce vrea el eu zic ca se ridica gs 400 peste hc 1000 datorita banilor....
Sus
adinica

Conectat la: 02 Iul 2003

MesajTrimis: Sam Iul 15, 2006 10:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spune-mi si mie te rog, un HC40E merita 500 euro SH (impecabila, nefolosita)? Mersi mult.
Sus
il_conte

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uitate pe net si se poate sa iti cumperi noua cu garantie reala si o cumperi cu mana ta...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum