FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Daca inregistrez o melodie de pe cd pe banda de magnetofon ?
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

purs a scris:
Si pan'la urma ce magnetofoane ai? Laughing Laughing Laughing
Avînd în vedere comertul meu de maguri, GHICI? Razz Cool
Magurile se cumpara si se vînd.
Scrie undeva ca trebuie sa am numai unul si acelasi lucru? Rolling Eyes Laughing
Si acum zilele astea de ex. am luat un MAIAC 203 împreuna cu vreo 250 de benzi din care aprox 150 de buc pe role de metal si restul plasticate. Toate de 18 cm în cutii de plastic, cu 15 EURO.
Într-o saptamîna poti sa cumperi Maiac-u de la mine pe EBAY cu 50 - 75 EURO iar benzile......... mai vedem.
Cam 5 bucati la 20 EURO + transport............ iese ceva bani de buzunar, nu?
Un ban cinstit trebuie cîstigat, sau crezi ca-mi pun maiacu pe post de lada de cartofi si benzile la oala pe post de spagheti ? ROFL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 2:15 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Printr-e altele, ia uite ce are TĂTICU aici:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=001&item=110014674657&rd=1&sspagename=STRK%3AMESE%3AIT&rd=1

Sînt NOI NOUȚE, NEFOLOSITE direct din fabrică de la POSSO băgate în cutii de plastic pt. benzi REVOX, și astea destul de rare.
Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce-ti spune MOMOLO sä faci este adaptare la nevoile tale sau "customized" nu neapärat ciobänealä...toate masinile mele sint un pic costumized, masina de 1 inch a fost 1/4 la origine si defapt inäuntru nu mai e decit sasiul si motoarele de origine...dupä 11k$+fo 50 de ore de muncä aici sper cä nu l-am ciobänit.
Dred cä diferentza intre ciobänit si customized rezidä in calitatea muncii+calitatea hardware-ului.
Pe masini folosesc varispeed si pot sä ajung la 38 de exemplu, fiind pe
19 prin dublarea vitezei din varispeed. Asta inseamnä cä reglajele de bias, flux si EQ sint cele din 19 si merge cam lafel in playback (la ureche).
Tu, modificarea cu manshonu ar fi numai pt playback pt cä ziceai cä de playback ai nevoie. La recording o sä ai numai belele SIGUR.
Dacä faci numai playback, atunci potzi sä ai un cap de 2 piste si unu de 4 piste pe aceiasi masinä + un switch. potzi sä pui EQ la exterior cu potentziometrii.
Tu cea ce vrei sä faci este utilizare pro, deci integritatea magului nu conteazä, i-l adaptezi la nevoile tale. Ba potzi sä pui si un varispeed pe el bypass-ind quartzlock-ul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
CyberCSX

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da dar e prea mult de lucru, toate modificările astea. Nu că nu-s în stare să l-e fac dar nu se rentează. Orele de lucru investite nu m-i l-e plătește nimeni.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum