Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
purs a scris: | Si pan'la urma ce magnetofoane ai?  | Avînd în vedere comertul meu de maguri, GHICI?
Magurile se cumpara si se vînd.
Scrie undeva ca trebuie sa am numai unul si acelasi lucru?
Si acum zilele astea de ex. am luat un MAIAC 203 împreuna cu vreo 250 de benzi din care aprox 150 de buc pe role de metal si restul plasticate. Toate de 18 cm în cutii de plastic, cu 15 EURO.
Într-o saptamîna poti sa cumperi Maiac-u de la mine pe EBAY cu 50 - 75 EURO iar benzile......... mai vedem.
Cam 5 bucati la 20 EURO + transport............ iese ceva bani de buzunar, nu?
Un ban cinstit trebuie cîstigat, sau crezi ca-mi pun maiacu pe post de lada de cartofi si benzile la oala pe post de spagheti ?  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 2:15 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
|
Sus |
|
|
drag
Conectat la: 06 Mai 2006 Mesaje: 530 Locatie: montreal
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce-ti spune MOMOLO sä faci este adaptare la nevoile tale sau "customized" nu neapärat ciobänealä...toate masinile mele sint un pic costumized, masina de 1 inch a fost 1/4 la origine si defapt inäuntru nu mai e decit sasiul si motoarele de origine...dupä 11k$+fo 50 de ore de muncä aici sper cä nu l-am ciobänit.
Dred cä diferentza intre ciobänit si customized rezidä in calitatea muncii+calitatea hardware-ului.
Pe masini folosesc varispeed si pot sä ajung la 38 de exemplu, fiind pe
19 prin dublarea vitezei din varispeed. Asta inseamnä cä reglajele de bias, flux si EQ sint cele din 19 si merge cam lafel in playback (la ureche).
Tu, modificarea cu manshonu ar fi numai pt playback pt cä ziceai cä de playback ai nevoie. La recording o sä ai numai belele SIGUR.
Dacä faci numai playback, atunci potzi sä ai un cap de 2 piste si unu de 4 piste pe aceiasi masinä + un switch. potzi sä pui EQ la exterior cu potentziometrii.
Tu cea ce vrei sä faci este utilizare pro, deci integritatea magului nu conteazä, i-l adaptezi la nevoile tale. Ba potzi sä pui si un varispeed pe el bypass-ind quartzlock-ul. |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dar e prea mult de lucru, toate modificările astea. Nu că nu-s în stare să l-e fac dar nu se rentează. Orele de lucru investite nu m-i l-e plătește nimeni. |
|
Sus |
|
|
|