FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
achizitie deck
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alladdin321

Conectat la: 08 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 10:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut link-urile alea cu preturi in lei la niste dublucass-uri de mi s-a facut pielea de gaina! Pai la sfert din banii aia poti lua de pe E-bay deck-uri 3head la cumparare imediata (preturile se invart intre 60 si 160 euroi)! Aparatele au poze originale , sunt pozate din toate unghiurile si sunt si pregetite pt vanzare (ex. este pe E-bay un tip Slvy33 parca si un magazin - HiFi Leipzig)! Te mai costa in plus transportul. Parerea mea despre dublucass-uri este foarte proasta - au mecanici firave , nu au performante si se defecteaza rapid --- nu se compara cu 3head!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 10:02 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
luleashca

Conectat la: 10 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alladdin321 a scris:
Am vazut link-urile alea cu preturi in lei la niste dublucass-uri de mi s-a facut pielea de gaina! Pai la sfert din banii aia poti lua de pe E-bay deck-uri 3head la cumparare imediata (preturile se invart intre 60 si 160 euroi)! Aparatele au poze originale , sunt pozate din toate unghiurile si sunt si pregetite pt vanzare (ex. este pe E-bay un tip Slvy33 parca si un magazin - HiFi Leipzig)! Te mai costa in plus transportul. Parerea mea despre dublucass-uri este foarte proasta - au mecanici firave , nu au performante si se defecteaza rapid --- nu se compara cu 3head!

absolut deacord cu dublu sau revers. incerc totusi sa ma apropii de unul nou, ma repet din motive care tin mai mult de persoana mea decit de "reguli" audiofile.... Smile
Sus
luleashca

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 10:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:

luleashca, te aflii pe carari gresite. Este concluzia dupa ce am citit ce ai scris.
De exemplu, eu nu am cumparat deckuri manarite...pentru ca am luat din cele aduse deafara (sh) unde lumea nu se baga cu surubelnita unde le bese mintea! Very Happy

pai eu am zis ca eu nu am gasit pina acum unul neumblat la capete, inclusiv adus din state (ce-i drept pe nevazute) de aici si dorintza de a afla daca merita sa-mi iau unul nou. momentan, mai precis zis ar fi ca ma aflu pe linga carari Smile adica nu m-am decis.
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Sam Iul 08, 2006 12:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa sti ca daca nu te pricepi la surubelnita nu poti cumpara "vintage"! Orice baba are nevoie de doctor, macar si o aspirina...de cele mai multe ori!
Insa mai bine decat un plastic sinistru cum sunt astea care inca...culmea! se mai gasesc, facute prin china la norma si cu minim de materiale.

La o mecanica sunt probleme subtile care conteaza ENORM! Ca de exemplu perfectiunea axului capstan care introduce mai mult sau mai putin ceva daunator precum jitterul la digital. Pe langa asta e mecanica, cum este gandita?...si executata!
Inca din anii 70 s-au facut deckuri superbe. In general tot ce a fost scump si cap de serie!
Cu 100...200 euro poti cumpara unul giugiuc. HiFi Leipzic este un exemplu (userul ixos parca).
Ce am mai observat - in general deckurile slabe, de duzina, modele ieftine, au fost macelarite iar cele deosebite, capete de serie sunt cel mult ceva mai uzate; chestie de proprietar, ala care a dat pe vremuri banii de o masina nu si-a permis sa-si bata joc. Evident, sunt cazuri si cazuri insa pe e-bay se gasesc multe foarte bune la pret de nimic! Astea noi sunt o gluma proasta iar dupa ce vei cumpara te invit sa te convingi; este bine sa inveti pe pielea ta ca astfel acumulezi intelepciune si pe viitor vei distinge sfaturile bune de cele proaste.
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Sam Iul 08, 2006 12:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iata niste exemple:
http://cgi.ebay.de/PIONEER-STEREO-CASSETTE-TAPE-DECK-CT-F700_W0QQitemZ120004997092QQihZ002QQcategoryZ19639QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/Pioneer-CT-737-Mk2-solides-Tapedeck-mit-3-Koepfen_W0QQitemZ260003891969QQihZ016QQcategoryZ19639QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/Sony-TC-K808ES-High-End-Kassettendeck-der-ES-Serie_W0QQitemZ180003962279QQihZ008QQcategoryZ19640QQrdZ1QQcmdZViewItem
Sus
luleashca

MesajTrimis: Sam Iul 08, 2006 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
sa sti ca daca nu te pricepi la surubelnita nu poti cumpara "vintage"! Orice baba are nevoie de doctor, macar si o aspirina...de cele mai multe ori!
Insa mai bine decat un plastic sinistru cum sunt astea care inca...culmea! se mai gasesc, facute prin china la norma si cu minim de materiale.

La o mecanica sunt probleme subtile care conteaza ENORM! Ca de exemplu perfectiunea axului capstan care introduce mai mult sau mai putin ceva daunator precum jitterul la digital. Pe langa asta e mecanica, cum este gandita?...si executata!
Inca din anii 70 s-au facut deckuri superbe. In general tot ce a fost scump si cap de serie!
Cu 100...200 euro poti cumpara unul giugiuc. HiFi Leipzic este un exemplu (userul ixos parca).
Ce am mai observat - in general deckurile slabe, de duzina, modele ieftine, au fost macelarite iar cele deosebite, capete de serie sunt cel mult ceva mai uzate; chestie de proprietar, ala care a dat pe vremuri banii de o masina nu si-a permis sa-si bata joc. Evident, sunt cazuri si cazuri insa pe e-bay se gasesc multe foarte bune la pret de nimic! Astea noi sunt o gluma proasta iar dupa ce vei cumpara te invit sa te convingi; este bine sa inveti pe pielea ta ca astfel acumulezi intelepciune si pe viitor vei distinge sfaturile bune de cele proaste.

repet intrebarea: care este cea mai buna marca/model de castofon deck NOU (sigilat, garantie) pe care-l pot lua din romania, si de unde? stie cineva? am primit citeva raspunsuri la obiect (multumesc!) si citeva sfaturi (multumesc!) majoritatea de a nu face o asa achizitie. ma repet, am vintage (akai), stiu exact ce alt vintage mi-ash dori daca as gasi (si l-ash lua indiferent de starea in care se afla, chiar si defect, chiar si de mobila Smile) dar, vreau si un deck nou, de preferat cel mai bun (intr-o limita accepatbila financiara). pina acum se pare ca yamaha ar fi cel mai aproape de acest deziderat.
cit despre cit de mult sau mai putin ma pricep la surubarit momolo, conteaza mai putin, ideea e ca entuziasmul electronicii pe genunchi l-am pierdut de mult pe drum. prefer sa ascult asculta/inregistrez muzica (daca intra si un citit de carte in ecuatia asta cu atit mai bine). o scula care-ti pica cind ti-e lumea mai draga, chiar daca reusesti sa o repari, ti-a luat mult din placerea de care vorbeam mai sus... e drept ca exista sanse ca si unul nou sa faca figura asta, dar probabilitatea e mai mica.
Sus
luleashca

MesajTrimis: Sam Iul 08, 2006 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
iata niste exemple:
http://cgi.ebay.de/PIONEER-STEREO-CASSETTE-TAPE-DECK-CT-F700_W0QQitemZ120004997092QQihZ002QQcategoryZ19639QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/Pioneer-CT-737-Mk2-solides-Tapedeck-mit-3-Koepfen_W0QQitemZ260003891969QQihZ016QQcategoryZ19639QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/Sony-TC-K808ES-High-End-Kassettendeck-der-ES-Serie_W0QQitemZ180003962279QQihZ008QQcategoryZ19640QQrdZ1QQcmdZViewItem

apropo de lincurile astea cine vrea un pont pentru Pioneer-CT-737 (atentie nu MKII) la 3.000.000 il dau cu placere (pontul!)
Sus
alladdin321

Conectat la: 08 Apr 2004

MesajTrimis: Sam Iul 08, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raspuns la intrebare, Iuleashca : NU SE MAI GASESC DECK-URI NOI IN MAGAZINE (sau daca mai sunt - sunt vai mama lor) - INTELEGE! Ata ete , vremea lor s-a dus si nu se va mai intoarce! Noi care mai suntem pasionati de acest tip de aparat nu mai avem altceva de facut decat sa luam ce se mai gaseste SECOND!
Sus
luleashca

MesajTrimis: Lun Iul 10, 2006 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alladdin321 a scris:
Raspuns la intrebare, Iuleashca : NU SE MAI GASESC DECK-URI NOI IN MAGAZINE (sau daca mai sunt - sunt vai mama lor) - INTELEGE! Ata ete , vremea lor s-a dus si nu se va mai intoarce! Noi care mai suntem pasionati de acest tip de aparat nu mai avem altceva de facut decat sa luam ce se mai gaseste SECOND!

ok, asta am observat si eu. nu stiu ce va fi in viitor, ce puii mei de formate vor apare, dar sint curios daca e cineva convins ca deck-ul vintage care il avem acum (deci cel putin 20 de ani) va mai merge si peste alti 20..... pe mine chestia asta ma dispera Smile
Sus
luleashca

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o parere de la cunoscatori despre asta, se poate? Smile

http://www.800stereo.com/Merchant2/merchant.mv?store_code=8&screen=PROD&product_code=marantz-pmd502

multam!
Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...Lulescä, ai gäsit dom'le un tascam cum tz-am zis?? Päi äla e serios,
De ce stiu ?? C-am avut unu si este un tanc, inregisterazä si reda ca nimeni...indestructibil, fäcut pt muncä grea...si se mai fabricä!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Human

Conectat la: 01 Noi 2003

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uite si aici niste deck-uri
http://www.soundcheck-hifi.de/s.pl/Tapedeck/Tapedecks
Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

revox B 710 e grozav! da-i vechi.
Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

drag a scris:
...Lulescä, ai gäsit dom'le un tascam cum tz-am zis?? Päi äla e serios,
De ce stiu ?? C-am avut unu si este un tanc, inregisterazä si reda ca nimeni...indestructibil, fäcut pt muncä grea...si se mai fabricä!

*
E plin de ele pe e-Bay (vorbesc de alea cu casete...) Twisted Evil
Sus
luleashca

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ramas deocamdata pe "vechituri" akai. bat in retragere pentru noutatzi Smile. poate voi lua marantzul ala pro, dar mai cuget. SmileSmile deschis insa in continuare la opinii si pareri.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum