Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
goodolddog
Conectat la: 04 Mai 2004 Mesaje: 2058
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru fanii Mark Knopfler, Emmylou Harris si, de ce nu, Dire Straits, as aminti ca a aparut nu demult un nou album:
Mark Knopfler & Emmylou Harris "All The Roadrunning" CD
2006 Universal International (editie europeana) Catalog No. 9877385
Mai multe amanunte aici |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 2:11 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Joi Iun 22, 2006 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Trei aparitii usor diferite.
Mai intai doua foarte recente:
Ultimul album Walter Trout - "Full Circle"
CD, Ruf Records, Catalog No. 1117
Release deate : 20 iunie 2006
link Amazon cu esantioane sonore
sau alternativ link Allmusic.
O compilatie Thin Lizzy - "The Definitive Collection"
CD, Mercury, Catalog No. 681202
Release deate : 20 iunie 2006
link Allmusic.
Si nu in ultimul rind o aparitie de acum aproape doua luni:
"Prokofiev, The Complete Symphonies" - Valeri Gherghiev
- un CD-box de 4 CD-uri continind 8 simfonii inregistrate live in cursul anului 2004 de London Symphopny Orchestra sub bagheta lui Gherghiev.
Sunet si prestatii de exceptie.
Un link relvant pe Allmusic.
CD-BOX, Philips, 2006, Catalog No. 632902 |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Dum Iun 25, 2006 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe 6 iunie a aparut cel mai recent album Joe Bonamassa - "You & Me", CD, Premier Artists Records, Catalog No. 60282, ASIN B000FC2F2O.
Un link Amazon cu esantioane sonore si, alternativ, un link allmusic. |
|
Sus |
|
|
MMC
Conectat la: 03 Feb 2004 Mesaje: 407 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum Iun 25, 2006 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
You dog keep up the good work !!!!!!
Multumesc pt ceea ce faci ! De unde putem cumpara asa ceva in Romania? |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Dum Iun 25, 2006 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca solutia cea mai simpla si mai rapida (dar nu neaparat cea mai ieftina) este sa se ia legatura cu (de exemplu) rockshop sau music box. Mie mi-au adus cu regularitate la comanda chestii din astea la citeva saptamini dupa aparitie. Pina la urma sigur vor apare si la noi in raft, nu stiu insa unde vor fi presate ... |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Lun Iun 26, 2006 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Am zis sa amintesc aici despre niste muzici, nu mai sint chiar noi, dar - sa fim seriosi - cui ii pasa ?
Sheryl Crow a scos un album nou, "Wildflower" (CD, 2005, A&M Records, Catalog No. 5229, ASIN: B000AOENCM) in septembrie anul trecut, cu rezonante si tematici vizitate si in trecut de artista, parca insa de aceasta data cu influente mai puternice de balada intr-o linie simpla, aproape beatles-iana. Linia armonica piesei "Good Is Good" (track 3) pare desprinsa din perioada post-indiana a lui Harrison iar acordurile de pian si backgound-ul rafinat de corzi de pe "Always On Your Side" (track 9) mi-au amintit instantaneu de McCartney/Lenon. A propos, videoclipul cel nou (intrat de curind in rotatie pe MTv si rudele) la aceasta piesa, realizat intr-o varianta inedita cu Sting, merita neaparat vazut. Pentru o scurta avanpremiera, iata aici un link Amazon cu esantioane sonore.
Si pentru ca am vorbit de video, exista o editie speciala, zisa Deluxe (uite aici un link allmusic relevant) care contine si un DVD. Acest DVD este un bonus nesperat si realizarea lui mi se pare deosebita. DVD-ul contine un mini-album concept alcatuit din clip-uri la 7 dintre cele 11 piese de pe "Wildflower" si, separat, videoclipul de la "Good Is Good". Mini-albumul video nu e nici concert, nici colectie de videoclipuri, pare mai degraba un album cu ilustrate, o insiruire de medalioane muzicale, mici performante care se intimpla intr-un cadru fix, o locuinta in mijlocul unei gradini si gradina care o inconjoara, muzica plamadita de doi artisti si doua instrumente pe sase dintre bucati (sint deci versiuni diferite de albumul propriu-zis). Pian si chitara, doua chitari, clavitron si chitara. Aproape exclusiv acustic. Iar in incheiere, Sheryl si pianul Yamaha soptesc simplu muzica pentru sufletul Dvs. O chestie interesanta, mi-a mers la suflet.
Videoclipul din finalul DVD-ului intareste prin idee si realizare inrudirea cu muzica Beatles-ilor. Asta ar cam fi un fel de recomandare, mai ales daca agreeati in principiu muzica facuta de Sheryl.
Sa nu uit sa remarc ca DVD-ul are foarte probabil si un WAF apreciabil ... |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Mar Iun 27, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe la inceputul acestui an a aparut la casa de discuri Coming Home Studios un package combi CD+DVD dedicat concertului sustinut in 2004 la Hammersmith Odeon in Londra de Whitesnake. Intr-o formula reusita, cu doi chitaristi priceputi Reb Beach (ex-Winger si mai ales Doug Aldrich (dupa parerea mea foarte probabil cel mai bun chitarist pe care l-a avut Coverdale la Whitesnake, cu posibila exceptie a lui Steve Vai, desi dupa acest concert nu mai sint asa de sigur nici de aceasta exceptie), cu ex-ce-len-tul baterist Tommy Aldrige (de altfel singurul alaturi de Coverdale care mai tine de vremurile trecute ale trupei) si cu un basist inspirat in persoana lui Marco Mendozo, trupa a facut un concert de zile mari, sustinind un David Coverdale a carui voce nu a imbatrinit chiar foarte mult si inca mai are ceva de spus.
Se gasesc mai multe editii, la mine a ajuns editia americana zisa Deluxe, cu un packaging foarte bine realizat. Includ aici un link Amazon cu esantioane sonore pentru piesele de pe CD. Daca aveti curiozitatea urmariti si fotografiile de la "customer images" - imediat sub poza copertii - sint ilustrative pentru nivelul de prezentare grafica. Si inca un link pe allmusic.
Pentru un "preview", cine are bandwith poate viziona aici integral ultima piesa din concert "In The Still Of The NIght", in conditii de compresie maricica (macroblocking la greu), dar inteligibil ...
Whitesnake - "LIVE: In the Still of the Night"
Combo box CD+DVD
Coming Home Studios/Hip-O Records, Release 2006
Catalog No. 0644, ASIN: B000E0OEVW
DVD Fulscreen Widescreen (FAR 16:9, AAR 1.78 )
NTSC zona 1, Dolby Digital Stereo (track excelent), Dolby 5.1 si DTS |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Ieri s-a lansat o editie CD la "Live in Tokyo", Stevie Ray Vaughan & Double Trouble. Contine practic acelasi material ca si editia DVD video lansata anul trecut si face parte dintr-un efort nu foarte pripit de a aduce in piata oficiala citeva dintre cele peste 350 de bootleg-uri audio si video ramase in urma activitatii prodigioase de concert a bluesman-ului de Texas. Aparitiile oficiale par a fi selectate dintre cele mai reusite inregistrari, totusi, daca e sa ma iau dupa DVD (pentru ca nu am primit inca editia CD), vom avea parte de o muzica excelenta intr-o prezentare buna dpdv auditiv. Buna, adica 6-7 pe o scara de la 1 la 10. |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
goodolddog... Se poate procura CD-ul acesta? Nici DVD-ul nu ar strica la colectie...  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
pai ... ... cred ca am mai scris pe undeva mai sus ... |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Am observat...de doua ori.
Merci!  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
A aparut zilele astea un Box-Set interesant:
Bruce Hornsby "Intersections 1985-2005"
Combo Box-Set 4xCD+1xDVD
Label: RCA/Legacy, Catalog No: 8939
Release date : 25.07.2006
Acuma depinde de gusturile fiecaruia, dar eu cred ca tre' sa fie o treaba cel putin interesanta.
Link Amazon
Link allmusic |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Louis Armstrong - "18 Greatest" (compilatie) CD
Label: Direct Source,
Catalog No: 6823
Release Date: Aug 8, 2006
link amazon
(tot in seria "18 Greatest", CD si Box-set Johnny Cash, CD Ray Charles, CD James Brown, CD Marvin Gaye, CD Billie Holyday, CD B.B. King)
Canned Heat - "Eternal Boogie" (compilatie/remaster) CD
Label: Music Avenue
Catalog No: 250106
link allmusic
link amazon
Billy Cobham - "Live: Flight Time" (remaster) CD
Label: Inakustik
Catalog No: 8508616
link allmusic
link amazon