FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfat cumparare Mag.
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 7:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

drag, sa zicem 2000 euro (ADC/DAC).

Ce ma intereseaza de fapt e daca la nivelul acesta de pret (sau la unul superior) se poate spune ca un ADC/DAC e "transparent". Adica la o inregistrare de pe analog, nu mai faci diferenta intre inregistrare / sursa.
Vorbim aici de inregistrari la 96/24 (sau 192/24).

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 7:27 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 5:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai o adresa de mail, ceva ?
ma intereseaza pentru mag urile mele !
multumesc anticipat.
salutari.

Ca sa nu uit, pentru TEAC se gasesc capete noi, in JP, pe la circa 50 E bucata...[/quote]

drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu in euros dar Apogee este un standard pe care i-l consideräm in pro. Ai mai multe model;e in fctzie de aplicatzie, toate sint standard pro.
Sper cä te gindesti si la alte aplicatzii decit cele cu magurile de mai sus, altfel sint cam bani aruncatzi.
Dacä tu ai ascultat cd-uri cumpärate (nu piratate) care tz-iau pläcut, gen Diana Krall, U2, Coldplay, Leonard Cohen, Celine Dion, si sunetul tz-i se pare bun, inseamnä cä Apogee e bun. Eu folosesc ce se foloseste in industrie...restu...nu mä intereseazä.
Fi sigur cä M-Audio si Alesis e f bun, Alesis cunosc si este transparent
Sä sti cä nimic nu sunä "exact" cu originalul. Clonaje se fac pe DSD...
Dacä vrei un converter bine armonizat cu clock-ul+scrierea, unde vei avea si ceva posibilitätzi de "masterizare", incearcä Sony SBM CDW33 ...sau asa ceva. Acolo ai un f bun limitor digital si ceva EQ ultra transparente, care lucreazä DSP24/96 si scrie 44/16.E un standard in mastering, potzi creste nivelul slab al output-ului, controlezi dinamica si nu e scump, trei sä fie sub 1k.
In + e un player care e superior sculpturilor la care majoritatea cascä gura. SBM este cel mai muzical soft dupä pärerea mea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...si incä o chestie: Sony-urile ( pencä existä si modelulCDRW66, am 2) poate fi folosit numai ca converter cu un sunet ultra transparent. Dacä nu ai disc in sertar si apesi pe REC, vei avea un mesaj pe ecran:ADA si va functiona numai ca converter + functziile de mastering!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum