FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Dire Straits
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
West

Conectat la: 09 Iun 2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tvicol a scris:
De unde pot cumpara albumul Brothers in arms pe CD ?
In ultima instanta, cine se ofera ... modedit by nicumur - nu se incurajeaza Wink

Multumesc, tibi

Eu l-am vazut in oferta Rockshop, la Muzica. Si alte discuri ale lor, cum ar fi Communique.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 1:40 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
tvicol

Conectat la: 28 Iul 2004

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multe multumiri lui fanbose ! Thumbs up

tibi

DIY high-end
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
atyclb

Conectat la: 02 Oct 2006

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ASm ascultat o data la cineva So far Away intro inregistrare live din Sydney, din 1986, din pcate era trasa de pe net si se auzea rau, insa avea o orchestratie total diferita de cea originala, inceputul piesei te duce cu gandul la muzica Hawayana, nici gand de Dire Straits, apoi intra Marc Knofler si compania.Intrebarea mea e: Aveti cunostinta de aceasta piesa, a aparut pe o compilatie, ceva?

Piesa mea favorita ramane Brothers In Arms, in varianta live de pe On The Night.

atyclb

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi dau singur jumatate de raspuns la intrebarea de mai sus.
Am gasit pe ebay un disc care se numeste Dire Straits Live In Sydney 1986, dar nu am vazut nicaieri aparand ca fiind un disc oficial si atunci ma intreb daca merita sa dau banii pe el (in plus cei care vand sunt di Belarus si Rusia si nu stiu iara daca merita, chiar daca nu e o suma mare).Nu stiu ce sa fac , daca e un cd inregistrat de cineva care a fost "acolo", mai bine ma lipsesc, sau il caut aici la cineva si ii fac o copie.

atyclb

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scuze, am uitat sa pun si un link
http://music.search.ebay.com/dire-straits-live-in-sydney_Music_W0QQfkrZ1QQfromZR8QQsacatZ11233

grig

Conectat la: 04 Aug 2005

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, nu e o chestie oficiala.
Eu am un dublu cd asemanator, "Dire Straits - Live in Philadelphia", luat de la cineva care aducea cd-uri de la rusi, desi el pare facut de o casa de discuri spaniola.
In orice caz, inregistrarea e live si se aude in conditii bune. nu exceptionale, dar nici ca cd-urile bulgaresti.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bnt

Conectat la: 02 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au destule bootleg-uri live, uite cateva aici. Smile
http://direstraits.rockmetal.art.pl/ds.html
Sus
neonzander

Conectat la: 29 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Dire Straits Raspunde cu citat (quote)

In noiembrie a iesit REAL LIVE ROADRUNNING- Mark Knopfler & Emmylou Harris, cd + dvd. Merita cumparat fara regrete.Acelasi stil de pampalau a lu Knopfler care te cucereste de la prima auditie si nu te mai poti dezlipi de el...(cazul meu!).Recomandat tuturor categoriilor de virsta.
Sus
floxy

Conectat la: 02 Iul 2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 12:43 am    Titlul subiectului: Frumos citat Raspunde cu citat (quote)

Scuze pentru acest copy / paste, dar nu am cum sa ma abtin.

Pai cum sa zic?... E o campie mare cu multe formatii de muzica/"muzica"...
Apoi vine un deal cu altele mai bunicele si apoi vine un munte sus-sus de tot unde stau catarati de-alde d-astia ca Zeppelin, Straits, Floyd, Stones etc etc...

... ... eu zic sa asculti si restul...

P.S. Profit de subiect sa ma descarc putin... de ce cand spui Dire Straits toata lumea spune Sultans of Swing si nu Lady Writter??? Chestia asta m-a "frecat" si ma va "freca" mereu (probabil)...

O piesa de care nu ma pot lipsi, pe langa cele mentionate de forumistii de mai sus, este "Your latest trick" si binenteles in top ramane pentru mine "Brothers in arms"

Auditie placuta!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
PAUL F.

Conectat la: 18 Mar 2005

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 8:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Placut si sound-ul lor...bun sunetist : cand loveste toba iti sare basca Box ...cand da-n cinel , iti trece prin urechi Naughty ;...placut sunet au...si daca ati obs. , a fost constant de-a lungul timpului...gium pe bass , gium pe armonie... Wink
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 9:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna trupa, am bagat in week-end o ascultare.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum