Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
West

Conectat la: 09 Iun 2006 Mesaje: 798
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
tvicol a scris: | De unde pot cumpara albumul Brothers in arms pe CD ?
In ultima instanta, cine se ofera ... modedit by nicumur - nu se incurajeaza
Multumesc, tibi |
Eu l-am vazut in oferta Rockshop, la Muzica. Si alte discuri ale lor, cum ar fi Communique. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 1:40 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
tvicol

Conectat la: 28 Iul 2004 Mesaje: 1270 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
atyclb

Conectat la: 02 Oct 2006 Mesaje: 160 Locatie: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ASm ascultat o data la cineva So far Away intro inregistrare live din Sydney, din 1986, din pcate era trasa de pe net si se auzea rau, insa avea o orchestratie total diferita de cea originala, inceputul piesei te duce cu gandul la muzica Hawayana, nici gand de Dire Straits, apoi intra Marc Knofler si compania.Intrebarea mea e: Aveti cunostinta de aceasta piesa, a aparut pe o compilatie, ceva?
Piesa mea favorita ramane Brothers In Arms, in varianta live de pe On The Night. _________________ One |
|
Sus |
|
|
atyclb

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi dau singur jumatate de raspuns la intrebarea de mai sus.
Am gasit pe ebay un disc care se numeste Dire Straits Live In Sydney 1986, dar nu am vazut nicaieri aparand ca fiind un disc oficial si atunci ma intreb daca merita sa dau banii pe el (in plus cei care vand sunt di Belarus si Rusia si nu stiu iara daca merita, chiar daca nu e o suma mare).Nu stiu ce sa fac , daca e un cd inregistrat de cineva care a fost "acolo", mai bine ma lipsesc, sau il caut aici la cineva si ii fac o copie. _________________ One |
|
Sus |
|
|
atyclb

|
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu e o chestie oficiala.
Eu am un dublu cd asemanator, "Dire Straits - Live in Philadelphia", luat de la cineva care aducea cd-uri de la rusi, desi el pare facut de o casa de discuri spaniola.
In orice caz, inregistrarea e live si se aude in conditii bune. nu exceptionale, dar nici ca cd-urile bulgaresti. _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
|
Sus |
|
|
neonzander
Conectat la: 29 Ian 2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 12:05 am Titlul subiectului: Dire Straits |
|
|
In noiembrie a iesit REAL LIVE ROADRUNNING- Mark Knopfler & Emmylou Harris, cd + dvd. Merita cumparat fara regrete.Acelasi stil de pampalau a lu Knopfler care te cucereste de la prima auditie si nu te mai poti dezlipi de el...(cazul meu!).Recomandat tuturor categoriilor de virsta. |
|
Sus |
|
|
floxy
Conectat la: 02 Iul 2006 Mesaje: 57 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 12:43 am Titlul subiectului: Frumos citat |
|
|
Scuze pentru acest copy / paste, dar nu am cum sa ma abtin.
Pai cum sa zic?... E o campie mare cu multe formatii de muzica/"muzica"...
Apoi vine un deal cu altele mai bunicele si apoi vine un munte sus-sus de tot unde stau catarati de-alde d-astia ca Zeppelin, Straits, Floyd, Stones etc etc...
... ... eu zic sa asculti si restul...
P.S. Profit de subiect sa ma descarc putin... de ce cand spui Dire Straits toata lumea spune Sultans of Swing si nu Lady Writter??? Chestia asta m-a "frecat" si ma va "freca" mereu (probabil)...
O piesa de care nu ma pot lipsi, pe langa cele mentionate de forumistii de mai sus, este "Your latest trick" si binenteles in top ramane pentru mine "Brothers in arms"
Auditie placuta!!! |
|
Sus |
|
|
PAUL F.
Conectat la: 18 Mar 2005 Mesaje: 200 Locatie: Tr.-Severin
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Placut si sound-ul lor...bun sunetist : cand loveste toba iti sare basca ...cand da-n cinel , iti trece prin urechi ;...placut sunet au...si daca ati obs. , a fost constant de-a lungul timpului...gium pe bass , gium pe armonie...  _________________ Sanatate si toate cele bune ! |
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
buna trupa, am bagat in week-end o ascultare. _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
|