FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Componente Technics pe lampi !?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lukaboy

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:03 pm    Titlul subiectului: Componente Technics pe lampi !? Raspunde cu citat (quote)

Daca pare afirmatie, imi cer scuze, de fapt as fi vrut sa stiu daca Technics a facut vreo data asa ceva. Nu neaparat amplificatoare, ci orice echipament pe lampi...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:03 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa stirea mea, NU...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
cristimm

Conectat la: 15 Mar 2005

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DA a facut, daca o mai merge saitul vintagetechnics vezi acolo la amplificatoare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, a facut inca chiar ceva interesant:OTL-uri,adica FARA tafo de iesire.Am pus si o schema daca esti curios...Smile
Pentru anii '65 mi se pare chiar OK.
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 11:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PANASONIC - TOT un fel de Technics

Panasonic B-flat Tube CQ-TX5500D is the world's best car receiver with a built-in vacuum tube
Another break-through by Panasonic in 2003 in search of excellence in sound
Ultra high quality amp section with separation in both signal and power for pure sound quality enhancement
Corresponds to CD, CD-R, CD-RW, and MP3s
45W×´ch high quality output
2 pre- out
BASS/TRE adjustments
CD text
Aux In
FM diver
Direct memory
Automatic pre-setting memory
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pacat de tzigania aia din mijloc....e pentru SNOBI...inteleg ca se vrea HI-END...in rest "moaka" ar fi fost SUUUUPER ok...asa e un kitsch !
Mai bine ascundeau "lampashu" undeva mai la dos...asa o sa aibe hotii ceva comenzi Smile)
Sus
pesteimputit

Conectat la: 07 Ian 2007

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scula respectiva a trecut absolut neobservata in domeniul car audio! nu e nici macar aproape de top.
Sus
lukaboy

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pesteimputit a scris:
scula respectiva a trecut absolut neobservata in domeniul car audio! nu e nici macar aproape de top.

Daca e singura cu lampi, nici nu au cu ce sa isi faca o campanie de imagine...

Mie mi se pare ca arata mult prea misto. Totusi, nu sunt cam exagerate acele?( dai in o groapa, sar de nu se vad...Smile )
Sus
kilaru_de_coduri

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca "sare" vreun ac nu-i bai...mai naspa e daca "sare" filamentul "lampashului"...cum i-l mai auzim pe "gutzan" ?
Sus
andyc

Conectat la: 14 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 12:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu credeam ca o sa fie vreodata impreuna in vreun aparat MP3 si lampile. Laughing
Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aparatul a fost produs special pentru Asia si nu a fost livrat in US sau EU (ca si multe alte produse), motiv pentru care nu a fost luat in considerare in testele de interes general (logic). Orice remarca pe tema asta fara o auditie in prealabil mi se pare deplasata si nefondata.

Lampa este folosita in preu, pentru un supliment de "caldura". In afara de asta si estetica, nimic mai mult.

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ReLLaXX a scris:
Orice remarca pe tema asta fara o auditie in prealabil mi se pare deplasata si nefondata.

Ce te-a apucat, ReLLaXX?!?!?
Vrei sa dispara 90% dintre "forumisti"?
Laughing

Esti pus pe rele, te-am ghicit! Twisted Evil
Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

usernamex.... Laughing

Una e sa te dai cu parerea, alta e sa afirmi. Stii la ce ma refer. Razz

Eu sunt calm... si pus pe scaun. Laughing

Sa nu dispara nimeni, ca au disparut destui deja.

Bafta! Wink

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Otmar

Conectat la: 12 Ian 2007

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-ar potrivi pe Maybach-ul lui nea' Becali... Wink ... Oare daca se strica da si in asta cu ranga ?!? Shocked
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum