Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
momolo Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Stiu foarte bine cum suna Spendor-urile (am lucrat vro' 6 ani cu niste LS3/5A) . Nu e cazul sa compari mere cu pere. Unii prefera sampanie, altii un scotch single-malt. De gustibus ... |
Tabara Dynaudio contraataca in fortza vazand ca un "mielushel" fraged si nestiutor e pe cale sa se indeparteze de la "mama" Dynaudio!
Asa-i mai Bogdane! Fiecare cu wisichi lui preferat, unii se fac manga si cu tzuica sau alte drojdii!
Vorbim de treburi diferite, voi cred ca ati trecut de faza "A42 sau A52?" la altele mai scumpicele insa tot vretzi sa "intzarcatzi" mielul cu Dynaudio! De ce nu-l lasati sa pasca si el "iarba pura"?! Lasati-l sa se sature de sunetul corect intai si apoi vorbim de blugi sau pantaloni evazati!  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
coltz66
Conectat la: 10 Dec 2006 Mesaje: 64 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: |
Vorbim de treburi diferite, voi cred ca ati trecut de faza "A42 sau A52?" la altele mai scumpicele insa tot vretzi sa "intzarcatzi" mielul cu Dynaudio! De ce nu-l lasati sa pasca si el "iarba pura"?! Lasati-l sa se sature de sunetul corect intai si apoi vorbim de blugi sau pantaloni evazati!  |
Se simte ca e Pastele e pe vine... mai avem nevoie si de iarba... aia de-au prins ceva din vremea pantalonilor evazati nu se vor consola asa usor nici cu dynaudio nici cu spendor, petru ca gustul ierbii nu se poate inlocui cu surogate fie ele bas carnos, blugi fluturati sau banda cu gauri
Una peste alta branding-ul ne omoara..
Ma intreb ce sigla va avea mielu' fiecaruia de paste? Eu votez iepurasul ..  |
|
Sus |
|
|
yinyangbt

Conectat la: 18 Noi 2006 Mesaje: 781 Locatie: Botosani
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
La "concurentza"n-ar putea juca si Quad 12L ?Intreb ca sa mai invioram atmosfera Sau Epos 12.2, daca Quad nu e transferabil
Si mai intreb una : da'daca are drept de joc Neat motive 3?Cei care le-ati ascultat, ce ziceti? |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
|
Sus |
|
|
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 1253 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Momolo, iar te faci ca nu pricepi ...
A42 e departe de a fi o boxa ideala.
Ca sa-ti fac un rezumat si sa nu mai ocolesti chestiunea: fiecare merge mai bine la un capitol. Si fiecare are slabiciunile sale. E treaba fiecaruia ce alege. De aceea mi se pune pata cand te vad cum declari de ficare data ca ai gasit Sfantul Graal : ba e Neat, ba e Spendor, ba e mai stiu eu care...
A nu se intelege ca blamez Spendor, din contra: le pun in fata multor troace . Dar sa pastram totusi niste limite... |
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
my 2 cents candidate
http://www.magnepan.com/_mmg.php
[/code] _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo ai putea te rog sa faci o mica comparatie intre aceste Spendor de care ai tot pomenit si Dynaudio ? Adica mai precis care ar fi diferentele si aventual asemanarile... ma intereseaza in mod special cat de usor sunt de condus, ca de Dyna stiu deja, si cum stau la capitolul "nerv" ca sa zic asa. Chestia e ca, desi mi-a placut Dynaudio, parca totusi nu e exact ce caut eu, o combinatie dintre ele si ceva Triangle ar fi ideal, dar nu stiu cum sa definesc clar unde sa inceapa una si sa se termine cealalta...
Evident, pana la urma o sa ajung sa le ascult cu urechile mele, dar pana atunci m-ar ajuta un mic "preview" ca sa stiu daca merita drumul - stau foarte prost cu timpul in ultimul timp, din pacate.  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
coltz66
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C a scris: | momolo ai putea te rog sa faci o mica comparatie intre aceste Spendor de care ai tot pomenit si Dynaudio ? Adica mai precis care ar fi diferentele si aventual asemanarile... ma intereseaza in mod special cat de usor sunt de condus, ca de Dyna stiu deja, si cum stau la capitolul "nerv" ca sa zic asa. Chestia e ca, desi mi-a placut Dynaudio, parca totusi nu e exact ce caut eu, o combinatie dintre ele si ceva Triangle ar fi ideal, dar nu stiu cum sa definesc clar unde sa inceapa una si sa se termine cealalta...
Evident, pana la urma o sa ajung sa le ascult cu urechile mele, dar pana atunci m-ar ajuta un mic "preview" ca sa stiu daca merita drumul - stau foarte prost cu timpul in ultimul timp, din pacate.  |
Bai, asta cu " diferentele si asemanarile" deja devine mai insuportabila decat audiofilia circumscrisa diana krall si rebeca porumbel.. Si va mai mirati ca va improasca momolo cu spuma .. si apoi nu va convine.
Scuze, Cosmin_C , dar credeam cai trecut de bariera " diferente si asemanari" .. mai ales intre boxe... noapte buna |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
coltz66 a scris: | Scuze, Cosmin_C , dar credeam cai trecut de bariera " diferente si asemanari" .. mai ales intre boxe... noapte buna |
Mda, "imi cer scuze" daca am jignit audiofilul din tine. Noapte buna si tie.  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Bogdan Citat: | De aceea mi se pune pata cand te vad cum declari de ficare data ca ai gasit Sfantul Graal : ba e Neat, ba e Spendor, ba e mai stiu eu care... | si mie mi se poate pune pata ca tu esti fixat intotdeauna pe Dynaudio!
Sfantul Graal e o notiune abstracta insa in cazul nostru trebuie raportat totul la pretul platit. Atat Spendor cat si Neat Acoustics fac boxe de exceptie in zona de pret 1000...2000 euro ce nu au concurenta in ceea ce vinde Dynaudio in acea plaja de preturi (in sensul ca oferta Dyna. este inferioara, ca sa se inteleaga bine!) Asta e opinia mea si nu "Sfantul Graal"!.....Ala il gasim mai greu si cu niste sume "ceva" mai grele, pentru noi eventual vise si speculatii.
Ceea ce am spus nu presupune ca peste acel buget Dynaudio nu ar face si boxe bune! Din contra!...dar la alti bani. |
|
Sus |
|
|
coltz66
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C a scris: |
Evident, pana la urma o sa ajung sa le ascult cu urechile mele, dar pana atunci m-ar ajuta un mic "preview" ca sa stiu daca merita drumul - stau foarte prost cu timpul in ultimul timp, din pacate.  |
Amice, tu nai urechi? De unde si pana unde e un "preview" pe timpanele lui momolo o sa-ti inlocuiasca tie discernamantul intre 2 tipuri de boxe?
Cand spuneam audiofilie, im nod evident nu ma refeream la mine... dar , deasemeni , am gresit sperand sa intelegi.. Nu vreau sa am nimic in comun cu audiofilia ta care fara preview-uri de la altcineva nu-si poate da seama ca merele nus pere, chit ca au ambele samburi. ...Somn usor in continuare! |
|
Sus |
|
|
coltz66
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
momolo hai sa facem mai afaceri, tu dai timpanele imprumut, sau macar neste ceara din urechile lu matale, le trimitem in audientza de boxe, le fotografiem ca sa aibe lumea preview si iei cinstit cota parte si de la vanzator si de la cumaparator, ca si asa te acuza lumea ca faci reclama mascata... macar nuti mai bati capu sa explici : scoate dealeru o mostra de praf de pe urechea ta si zice in soapta " you see that, buddy? e praf de pe urechea lui" clar ca scula face banii "  |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
coltz66 Citat: | Amice, tu nai urechi? De unde si pana unde e un "preview" pe timpanele lui momolo o sa-ti inlocuiasca tie discernamantul intre 2 tipuri de boxe? | corect spus! M-ai scutit pe mine de scris....plictisitor!...
Citat: | cota parte si de la vanzator si de la cumaparator, ca si asa te acuza lumea ca faci reclama mascata | pai am si recunoscut ca sunt kurupt! Deja am fost mituit cu un suc! Vrei si tu cota parte?!, vino cu paharul si la mai mareee!
PS - dar daca as face "reclama neagra" la alea care costa mult si se aud ca un kur verde?!!! ce-ai zice?! Doar stim cu totii ca reclama e sufletul comertului! Maine ma duc pe la toti sa-mi colectez shpaga! Imi iau niste bidoane goale. |
|
Sus |
|
|
coltz66
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: |
PS - dar daca as face "reclama neagra" la alea care costa mult si se aud ca un kur verde?!!! ce-ai zice?! Doar stim cu totii ca reclama e sufletul comertului! Maine ma duc pe la toti sa-mi colectez shpaga! Imi iau niste bidoane goale. |
Fa bine si nu uita de bidoanele celea , ca daca mai scpi o vb bune despre vreun cablu poate ne binecuvanteaza dealur X (oricare ar fi ala) si cu 2 litri de sifon... in desertul de idei .. ne-am infiinta oaza noastra proprie... il luam si pe robinson , ca are ochelari , deci tot ce spune el e serios, si mai are si briciul lui ockham, logica intruchipata... vindem nirvana la pachet si par din ureche cine are ...  |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca o luam pe aratura! Parca aici era alt subiect...cum sa-i invatam minte pe astia cu Dynaudio!  |
|
Sus |
|
|
|