FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
concurenta pt dyna a42
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
coltz66

Conectat la: 10 Dec 2006

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, eu am dynaudio. carei baiu? sa dau sigla jos? aia pare treaba cea mai naspa de fapt! so intorc cu fundu in sus? cutare are HGP, B&W, sau Husaberg lol.. te contrazic momolo, nu e vb de a-i potoli pe aia cu dyna , ci pe aia cu sigle, branduri , etichete...

Cine are bre neste boxe no name mai aratoase da care sa sune ca naiba?? Gasim un blazon de ala de Martin Logan si il montam frumos pe ele, le ducem in showroom , le expunem , dam drumu la neste sony sau jebele de alea la 5 mil noi in spatele lor , sa vezi juisare audiofila, o sa fie pelerinaj , va promit... asta ca demonstratie... Next time cand imi mai iau vreo scula ma duc si iau pe cineva de la caminu de nevazatori cu mine sasi dea cu parerea... aia urecehe sincera frate !!! Facem pariu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:30 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
te contrazic momolo, nu e vb de a-i potoli pe aia cu dyna , ci pe aia cu sigle, branduri , etichete...
abia acum te-ai prins ?!!! Shocked
Sus
coltz66

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo, de ce jucam noi-ping pong acilea cand alaturi http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?p=171311#171311
e the realthing rugby hardcore? mai lasa-i pe audiofilii astia care care se zbat in dialectica "de ce e mai tare boxa x decat beciul y " si hai pe un turf real cu iarba verde campeneasca sa intarcam mielul surd si sclipitor de atat ulei de reptila cat a inghitit fortat saracu Twisted Evil
Sus
coltz66

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 4:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si pt ca m-ati plictisit, iaca dynaudio de vanzare:

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=15032
Sus
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
Bogdan
Citat:
De aceea mi se pune pata cand te vad cum declari de ficare data ca ai gasit Sfantul Graal : ba e Neat, ba e Spendor, ba e mai stiu eu care...
si mie mi se poate pune pata ca tu esti fixat intotdeauna pe Dynaudio! Very Happy
Sfantul Graal e o notiune abstracta insa in cazul nostru trebuie raportat totul la pretul platit. Atat Spendor cat si Neat Acoustics fac boxe de exceptie in zona de pret 1000...2000 euro ce nu au concurenta in ceea ce vinde Dynaudio in acea plaja de preturi (in sensul ca oferta Dyna. este inferioara, ca sa se inteleaga bine!) Asta e opinia mea si nu "Sfantul Graal"!.....Ala il gasim mai greu si cu niste sume "ceva" mai grele, pentru noi eventual vise si speculatii.
Ceea ce am spus nu presupune ca peste acel buget Dynaudio nu ar face si boxe bune! Din contra!...dar la alti bani.

Te inseli cu privire la preferintele mele. Am spus clar ca imi plac si alte boxe . Inclusiv Spendor . Iar de la Dynaudio o sa fii surprins, dar am de carcotit cate ceva la destule modele . Insa altor firme am mult mai multe chestii de reprosat.
Iar legat de ce spunea Cosmin: cred ca nu ar fi rea o boxa care sa fie o combinatie intre Dynaudio si Spendor Very Happy .
Sus
eugenroca

Conectat la: 05 Dec 2005

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

frumoase glume si divagatii s-au scris la acest topic.
vreau pe cineva dispus sa facem un tete-a-tete intre Dynaudio A52 (sau 42) si Elac BS204.2.
multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
cred ca nu ar fi rea o boxa care sa fie o combinatie intre Dynaudio si Spendor
Laughing In sfarsit un punct comun!
Sus
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

c6t9 a scris:
my 2 cents candidate

http://www.magnepan.com/_mmg.php

[/code]

e clara treaba ca nu le-a ascultat nimeni.

eugenroca, si elac e la fel de scump la urechi pe la noi. pacat.

coltz66

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eugenroca a scris:
frumoase glume si divagatii s-au scris la acest topic.
vreau pe cineva dispus sa facem un tete-a-tete intre Dynaudio A52 (sau 42) si Elac BS204.2.
multumesc.

N-am ascultat niciodata Elac . Eu am A42, le scot in deplasare, de curiozitate, nu de vreun orgoliu competitional.
Sus
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 9:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai ca si threadul asta "s-a dus pe maciuca" vorba unui coleg.
ca sa mai salvez ceva din el, pun problema altfel:

alternative pt dyna a42 - in randul altor serii dyna sau chiar aceleiasi...
cine a ascultat, cine si-a luat? pe ce scule le asculta, impresii... sunt curios, asa ca nu va sfiiti...
Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 9:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiind cele mai slabe bookshelfuri de la dynaudio e normal ca oricare alt model de la ei sa sune mai bine. DIn pacate amplificatorul tau won't do justice modelelor mai bune, asa ca va trebui sa iei in calcul si acest aspect. Daca vrei boxe mai mici iti recomand Focus 110. Fata de a42 stau mai bine cam la toate capitolele, si sunt relativ usor de dus fata de modelele cu woofere de 17 cm Very Happy
Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai or suna focus 110 mai bine dar si pretul...
a sa le ascult cu proxima ocazie cand mai trec pe la vali...

dar seria contour nu a asc nimeni?... mi se pare un pic ciudat plasarea tweeterului sub woofer, asta nu ca nu ar mai fi facut si altii faza asta...
Sus
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te referi la S 1.4 ? Ca alta boxa cu tweeterul jos nu-mi vine in minte (desi parca si Confidence C1 e asa, da' iese sigur din buget Wink ) .
Personal mi-au placut mult mai mult Focus 140 decat S1.4 . Comparatie intre Focus 110 si S1.4 nu stiu sa-ti fac pentru ca nu am auzit Focus 110 Smile .
Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar confidence...? chiar nimeni?
Sus
coyote

Conectat la: 26 Aug 2004

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am eu Confidence C1 si cu siguranta sunt o alternativa la A42 Laughing
Citat:
Sfantul Graal e o notiune abstracta insa in cazul nostru trebuie raportat totul la pretul platit. Atat Spendor cat si Neat Acoustics fac boxe de exceptie in zona de pret 1000...2000 euro ce nu au concurenta in ceea ce vinde Dynaudio in acea plaja de preturi (in sensul ca oferta Dyna. este inferioara, ca sa se inteleaga bine!) Asta e opinia mea si nu "Sfantul Graal"!....

Parerea mea, ca fost posesor de Focus 140, este ca sunt cele mai tari boxe pana-n 2000 euro, cu conditia ca si restul sistemului sa fie pe masura.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 3 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum