FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
int my_orgy; (Orgia mea - IT, pt. neinitiati)
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
butch

Conectat la: 08 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:31 pm    Titlul subiectului: int my_orgy; (Orgia mea - IT, pt. neinitiati) Raspunde cu citat (quote)

Propun o orgie IT. Am impresia ca multi dintre noi au (sau au avut odata) ca principala sursa de venit ceva care e legat intr-un fel sau altul de IT. Eu, sorin6, goodolddog (?). Care mai sinteti, daca nu va e jena?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:31 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Propun pe John Trancott Mc Kenzie, parintele trancotelor moderne... Very Happy

Ultima modificare efectuata de catre sorin6 la Joi Mar 01, 2007 5:48 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Costin

Conectat la: 14 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...si eu p-acilea, mic-mic...
Sus
goodolddog

Conectat la: 04 Mai 2004

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed mie mi-e jena ...
Sus
sorin6

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numele intreg este my_orgy.csh.Z si nu i se face back-up Razz
I-ai dat "delete" , nu mai dai de ea... Exclamation

Ultima modificare efectuata de catre sorin6 la Joi Mar 01, 2007 5:51 pm, modificat de 1 data in total
Sus
butch

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorin6 a scris:
Propun pe John Trancott Mc Kenzie, parintele trancotelor moderne... Very Happy

Asta implica o legatura intre trancotari si IT-isti? Uite ca tocmai ne-a facut o confidenta unu', trancotar get-beget.

sorin6

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai care era viteazul de se lauda cu o lada de placi pline de Oscoane Very Happy
Sus
butch

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

goodolddog a scris:
Embarassed mie mi-e jena ...

Goodolddog, stiu ca poti sa depasesti inhibitia. Periodic te refulezi mascat pe-aici, te-am mirosit eu.

goodolddog

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nope. Very Happy
Nu emit (in public) in domeniu' olfactiv ca mi-a zis mamica_ca nu-i frumos.
Si cind am vrut si io sa-mi fac o clona (oficiala, pe nume Jay) am aruncat piatra inainte (Anuntul regulamentar de 60 de zile se afla afisat la vizierul primariei, in subsolu' 2, a patra usa pe dreapta - atentie ca au furat aia becu' - asta pentru cine citeste autori autostopisti Wink ...).

Serios, mi-e prea lene sa-mi trag o clona (desi recunosc ca s-ar simtzi nevoia, uite chiar astazi - de foarte curind - ma gindeam ce nasol e ca nu merge tot timpul - inhibitie educationala - sa-i zici unuia exact ceea ce merita ...).
Sus
butch

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

goodolddog a scris:
Nope. Very Happy
Nu emit (in public) in domeniu' olfactiv ca mi-a zis mamica_ca nu-i frumos.

Am incercat sa determin empiric (fara ajutorul DEX-ului :d ) sensul termenilor refulare/defulare, si nu am reusit, drept pt care m-am dat batut Very Happy Cu prima ocazie incerc si cu DEX (un fel de google.ro al astora care mai citeste si carti cu oameni care fac diverse treburi si/sau isi pun diverse probleme, beletristica parca ii zice) Very Happy Totusi sint inginer, am circumstante atenuante. Sau atenuate?
Si-a pus cineva problema de-o clona intre clonele aifaq si jay?

goodolddog

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai nu ... eu chicoteam juvenil pe marginea expresiei (consacrate) "te-am mirosit eu!" Smile. DEX not necessary. aifaq, dupa cum s-a stabilit de mult, nu sint eu (desi imi place cum le zice).
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorin6
Citat:
Pai care era viteazul de se lauda cu o lada de placi pline de Oscoane
YesMaster ...zent sa traiti! Very Happy
Nu cred ca pot intra in clubul vostru! Nu am avut nici ca secundara sursa de venit! Doar pot spune ca intotdeauna cumpar scump si vand ieftin! Haiduci IT primiti ?! Sau primiti si pe aia care au avut IT-ul doar ca sursa de pierdere ?
Da' sa nu ma luati pre limba voastra inginereasca ca nu am nici macar privire inteligenta! Very Happy
Sus
butch

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

goodolddog a scris:
Pai nu ... eu chicoteam juvenil pe marginea expresiei (consacrate) "te-am mirosit eu!" Smile. DEX not necessary. aifaq, dupa cum s-a stabilit de mult, nu sint eu (desi imi place cum le zice).

Nici nu implicam vreo legatura cu aifaq. Cu toate ca daca imi aduc aminte bine, exista una indepartata, tot pe filiera (era sa zic filiala) Danemarca-sigla de la publicitate.
Totusi recunosc ca nici in ziua de azi nu stiu sensul cuvintelor defulare/refulare. Le permut aleator Very Happy
Mi-e dor de aifaq Crying or Very sad Ce-o mai fi ajuns baiatu' ala?
Totusi, domnilor, am deviat deja! Speram la un gang-bang cu Linuxuri, pointeri nealocati...

butch

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
Sau primiti si pe aia care au avut IT-ul doar ca sursa de pierdere ?

La modul cel mai serios, IT-ul e cel mai riscant domeniu in care poti sa-ti faci o afacere in Romania. Ajung sa constat ca, poate paradoxal, cistigul in constructii e mai imediat Smile

goodolddog

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

butch a scris:
... Speram la un gang-bang cu Linuxuri, pointeri nealocati...
... si cind colo riscam sa provocam garbage collection in materie de clone ....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum