Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
butch

Conectat la: 08 Noi 2004 Mesaje: 1597 Locatie: in canal, la un aurolac
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: int my_orgy; (Orgia mea - IT, pt. neinitiati) |
|
|
Propun o orgie IT. Am impresia ca multi dintre noi au (sau au avut odata) ca principala sursa de venit ceva care e legat intr-un fel sau altul de IT. Eu, sorin6, goodolddog (?). Care mai sinteti, daca nu va e jena? _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Propun pe John Trancott Mc Kenzie, parintele trancotelor moderne... 
Ultima modificare efectuata de catre sorin6 la Joi Mar 01, 2007 5:48 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
Costin
Conectat la: 14 Iul 2003 Mesaje: 970
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
...si eu p-acilea, mic-mic... |
|
Sus |
|
|
goodolddog
Conectat la: 04 Mai 2004 Mesaje: 2058
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-e jena ... |
|
Sus |
|
|
sorin6
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Numele intreg este my_orgy.csh.Z si nu i se face back-up
I-ai dat "delete" , nu mai dai de ea... 
Ultima modificare efectuata de catre sorin6 la Joi Mar 01, 2007 5:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
butch

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
sorin6 a scris: | Propun pe John Trancott Mc Kenzie, parintele trancotelor moderne...  |
Asta implica o legatura intre trancotari si IT-isti? Uite ca tocmai ne-a facut o confidenta unu', trancotar get-beget. _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
sorin6
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai care era viteazul de se lauda cu o lada de placi pline de Oscoane  |
|
Sus |
|
|
butch

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
goodolddog a scris: | mie mi-e jena ... |
Goodolddog, stiu ca poti sa depasesti inhibitia. Periodic te refulezi mascat pe-aici, te-am mirosit eu. _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nope.
Nu emit (in public) in domeniu' olfactiv ca mi-a zis mamica_ca nu-i frumos.
Si cind am vrut si io sa-mi fac o clona (oficiala, pe nume Jay) am aruncat piatra inainte (Anuntul regulamentar de 60 de zile se afla afisat la vizierul primariei, in subsolu' 2, a patra usa pe dreapta - atentie ca au furat aia becu' - asta pentru cine citeste autori autostopisti ...).
Serios, mi-e prea lene sa-mi trag o clona (desi recunosc ca s-ar simtzi nevoia, uite chiar astazi - de foarte curind - ma gindeam ce nasol e ca nu merge tot timpul - inhibitie educationala - sa-i zici unuia exact ceea ce merita ...). |
|
Sus |
|
|
butch

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
goodolddog a scris: | Nope.
Nu emit (in public) in domeniu' olfactiv ca mi-a zis mamica_ca nu-i frumos. |
Am incercat sa determin empiric (fara ajutorul DEX-ului :d ) sensul termenilor refulare/defulare, si nu am reusit, drept pt care m-am dat batut Cu prima ocazie incerc si cu DEX (un fel de google.ro al astora care mai citeste si carti cu oameni care fac diverse treburi si/sau isi pun diverse probleme, beletristica parca ii zice) Totusi sint inginer, am circumstante atenuante. Sau atenuate?
Si-a pus cineva problema de-o clona intre clonele aifaq si jay? _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu ... eu chicoteam juvenil pe marginea expresiei (consacrate) "te-am mirosit eu!" . DEX not necessary. aifaq, dupa cum s-a stabilit de mult, nu sint eu (desi imi place cum le zice). |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
sorin6 Citat: | Pai care era viteazul de se lauda cu o lada de placi pline de Oscoane | ...zent sa traiti!
Nu cred ca pot intra in clubul vostru! Nu am avut nici ca secundara sursa de venit! Doar pot spune ca intotdeauna cumpar scump si vand ieftin! Haiduci IT primiti ?! Sau primiti si pe aia care au avut IT-ul doar ca sursa de pierdere ?
Da' sa nu ma luati pre limba voastra inginereasca ca nu am nici macar privire inteligenta!  |
|
Sus |
|
|
butch

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
goodolddog a scris: | Pai nu ... eu chicoteam juvenil pe marginea expresiei (consacrate) "te-am mirosit eu!" . DEX not necessary. aifaq, dupa cum s-a stabilit de mult, nu sint eu (desi imi place cum le zice). |
Nici nu implicam vreo legatura cu aifaq. Cu toate ca daca imi aduc aminte bine, exista una indepartata, tot pe filiera (era sa zic filiala) Danemarca-sigla de la publicitate.
Totusi recunosc ca nici in ziua de azi nu stiu sensul cuvintelor defulare/refulare. Le permut aleator
Mi-e dor de aifaq Ce-o mai fi ajuns baiatu' ala?
Totusi, domnilor, am deviat deja! Speram la un gang-bang cu Linuxuri, pointeri nealocati... _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
butch

|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | Sau primiti si pe aia care au avut IT-ul doar ca sursa de pierdere ? |
La modul cel mai serios, IT-ul e cel mai riscant domeniu in care poti sa-ti faci o afacere in Romania. Ajung sa constat ca, poate paradoxal, cistigul in constructii e mai imediat  _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
goodolddog
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
butch a scris: | ... Speram la un gang-bang cu Linuxuri, pointeri nealocati... | ... si cind colo riscam sa provocam garbage collection in materie de clone .... |
|
Sus |
|
|
|