FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Dynaudio seria audience
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gabi popescu a scris:
Prin urmare am aflat ca exista pe undeva prin Tei magazine specializate in electronice care vand dopurile astea autoadezive, ca picioare/suporti pt. diverse aparate electronice.
Piciorusele de care vorbesti se gasesc la magazinele cu accesorii pentru mobilier/tamplarie, in diverse "forme si prezentari". Sunt din cauciuc, plastic, silicon, pasla, autoadezive sau nu. Daca nu sunt autoadezive iti poti cumpara separat banda dublu-adeziva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
popy

Conectat la: 29 Noi 2005

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gabi popescu a scris:
...Am sunat la distribuitorul Dynaudio si mi-a spus ca NU EXISTA NICIUN DOP in pachetul sigilat de la stand 1 (chestie verificata si de mine in lista cu componentele standului)...

Sa fi fost eu mai norocos ?!... Very Happy Daca ma-ntrebi cum arata un "dop" in sectiune ti-l descriu doar prin deductie.

cabluri: Audioquest (King Cobra, CV-4)
TV: Panasonic 42PV-70P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
popy

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum am observat ca dopurile sunt introduse in gaura cu filet si lipite, in foto 2 se observa cum am fortat un pic.

IMG_2699_1.JPG
 Description:
 Filesize:  70.28 KB
 Viewed:  212 Time(s)

IMG_2699_1.JPG

IMG_2701_1.JPG
 Description:
 Filesize:  61.02 KB
 Viewed:  210 Time(s)

IMG_2701_1.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gabi,

nici eu si nici popy nu cred ca am fost norocosi... desi in prospect nu scrie, si nici dealerul nu a vazut iti spun sigur ca in pachetul cu Dyna Stand 1 EXUSTA acele 8 "guguloaie" de cauciuc 4 pe un stand si 4 pe celalalt.

motivul pt care dealerul nu l-a observat a fost probabil pt ca ele nu erau in pungutza de surubaraie, ci DIRECT instalate pe placile superioare ale suportilor, exact cum se vede in pozele postate de popy...

asta e treaba. spikeurile nu le-am pus pt ca mi-e mila de boxe, ele practic ar trebui "infipte" in acele spikeuri... dar cu cauciucele este destula stabilitate, atata timp cat nu lovesti "chitit" boxa sau standul... si atata timp cat standul sta si el stabil pe spikeurile de podea...

la banii astia 200 eur eu zic ca se merita pt audience acest stand, am vazut chestii sub acest pret care fie nu se puteau numi standuri - nu ar fi "tinut" nici macar un cd calumea dara o boxa - fie nu se "pupau" cu aspectul a42/52.

la mine acasa a42 cu stand1 vin SUPERB, si e diferenta si la sunet destul de mare daca nu le pun pe stand si le pun mai stiu eu pe unde pe mobila...
Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

off topic @popy:
popy cand "bagam" o mica reuniune de dyna-isti?
mailul meu pe yahoo e ca si nickul de aici...
in ce tara sunt fabricate roksan-urile tale?
Sus
popy

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

catalinmetal a scris:
off topic @popy:
popy cand "bagam" o mica reuniune de dyna-isti?
mailul meu pe yahoo e ca si nickul de aici...
in ce tara sunt fabricate roksan-urile tale?

Multam' dar nu stau grozav cu timpul ! Cand ai drum pe la Braila/Galati esti oaspetele meu. Wine
Roksan-urile sunt Made in U.K., dar dupa stiinta mea aceasta marca nu se fabrica in afara Regatului.

Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Roksan-urile sunt Made in U.K., dar dupa stiinta mea aceasta marca nu se fabrica in afara Regatului. "
buuun asa!!!

eu am un bun prieten fost coleg de fac din Braila. cand merg cu el acasa odata trec si pe la tine...
Sus
popy

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai "mp" !
Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si tu!
popy, tu tii boxele fara masca de obicei? eu asa le tin dar mi-e sa nu se depuna praful... vali mi-a zis ca nu prea are sens sa le tinem cu masca...
Sus
Mandea

Conectat la: 13 Oct 2005

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si daca se pune praful ce? il cureti usor. si nu iti fie frica, ca o paletica din aia de curatat praful nu strica difuzorul.
Sus
catalinmetal

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu pot sa dau volumul mai pe la ora 12 pe o bucata cu bass? Wink Wink
pe bune acum...
problema e cu tweeterele ce fac?
Sus
popy

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu-i bai, dupa un an zici ca-s noi, asa descoperite cum le-am lasat (boxele) ! Daca or sa adune mai mult praf in timp, am sa accept situatia. Asa-i modelul, cu "putin" praf ! Rolling Eyes
Sus
Cosmin

Conectat la: 15 Mai 2003

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bate gandul sa-mi iau si eu o pereche de Dynaudio Audience 52 sau 62 si ma lovesc de eterna problema: imperecherea cu un amplificator potrivit. Unde si la ce pret gasesc NAD de exemplu sau altceva potrivit pentru ele care sa nu-mi intoarca buzunarele pe dos?

Am citit un review despre Audience 62 si cica nu mai exceleaza la fel ca 52-ul pe medii, e adevarat?
Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=14802 uite aici un NAD Wink
Nu te incurca cu A62. NU merita! A52 sunt mai reusite.
Sus
Cosmin

Conectat la: 15 Mai 2003

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu as inclina spre 52-uri dar totodata vroiam un bass ceva mai extins pentru ca intr-un apartament de 3 camere chiar nu-si are rostul un subwoofer.

Daca spuneai ca nu se merita din cauza pretului trebuie sa precizez ceva:

Citind thread-ul am vazut pretul platit pentru 52-uri si mi se pare cam maricel fata de acesta: http://www.audiotop.ro/audience-52-p-213.html
De asemenea, pretul pentru 62-uri: http://www.audiotop.ro/audience-62-p-214.html
Am intrebat un suedez (sau finlandez, ma rog, p-acolo prin zona lor) de preturi la 52-uri si 62-uri si mi-a transmis niste cifre astronomice chiar: 830 euro pt. 52-uri si 1080 euro pt. 62-uri

In aceste conditii mi se par suspecte preturile de pe audiotop.ro Dar cautand pe site-ul Dynaudio, figureaza ca singurul dealer autorizat pentru Romania.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul
Pagina 7 din 12

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum