Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pretul nu e pe bucata |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
popy
Conectat la: 29 Noi 2005 Mesaje: 222 Locatie: Braila
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Serby a scris: | http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=14802 uite aici un NAD
Nu te incurca cu A62. NU merita! A52 sunt mai reusite. |
Subscriu ! _________________ cd player: Roksan Kandy MKIII
amplificator: Roksan Kandy MKIII
incinte: Dynaudio A52
cabluri: Audioquest (King Cobra, CV-4)
TV: Panasonic 42PV-70P |
|
Sus |
|
|
Mandea
Conectat la: 13 Oct 2005 Mesaje: 881 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
pretul la audiotop e per bucata, deci inmulteste cu 2 si nu o sa mai fii asa socat |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C
Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
...iar acum va fi socat ca la noi sunt mai scumpe ca la altii. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Cosmin
Conectat la: 15 Mai 2003 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Mar 17, 2007 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum chiar ca sunt socat... ce logica are afisarea pretului per bucata la incinte acustice care nu sunt subwoofer sau boxa centrala??? Eh, era prea frumos sa fie adevarat... asta e, mai astept cateva luni ca sa mi le pot permite... asta daca mi le mai iau... |
|
Sus |
|
|
crossroads
Conectat la: 25 Feb 2007 Mesaje: 3 Locatie: Ro
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: Colegi si prieteni - DYN-AUDIO Rulez |
|
|
Sint multe incinte acustice bune "out there" dar foarte putine care sa sune asa.
am o pereche de DYN-AUDIO BM-5A sint extraordinar de multumit.
super dinamica, range bun de frecvente, distorsiuni ... n-am auzit pina acum...
un club al Dyn-aistilor n-ar strica cina a fost cu ideea e super ok ;o)
peace _________________ Make Music, Not Noise!... |
|
Sus |
|
|
Serby
Conectat la: 01 Feb 2004 Mesaje: 1436 Locatie: Kronstadt
|
|
Sus |
|
|
TomJones
Conectat la: 12 Noi 2004 Mesaje: 1440 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesanta prezentarea de nota 10+ de la concepere pana la prelucrarea pe masini de alezat si frezat cu comanda numerica...Ceea ce nu spun este ca magnetii difuzoarelor se fac in Ucraina, sasiul difuzorului , turnat, provine din Taiwan etc...Oricum este o boxa de referinta... |
|
Sus |
|
|
butch
Conectat la: 08 Noi 2004 Mesaje: 1597 Locatie: in canal, la un aurolac
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
TomJones a scris: | Foarte interesanta prezentarea de nota 10+ de la concepere pana la prelucrarea pe masini de alezat si frezat cu comanda numerica...Ceea ce nu spun este ca magnetii difuzoarelor se fac in Ucraina, sasiul difuzorului , turnat, provine din Taiwan etc...Oricum este o boxa de referinta... |
Mda. Fraze demne de retinut:
Citat: | There's a lot of labour involved in the production of a Dynaudio cabinet. It goes so far that the price of a cabinet is about 80% labour and 20% material. |
Ciudat ca in accentul danezului 'labour' seamana f. bine cu 'label'.
Citat: | Q: So why not move all the production units to the far East, for example China?
A: You can buy a lot of reasonably good products in China for the money. But if you want to achieve this ambitious quality awareness it would be impossible to do it anywhere else. |
Blablabla
Se prezinta niste freze CNC ca si cum ar fi patent propriu.
Typical audiophile bullshit:
Citat: | "The human hearing is much more sensitive than any instrument in the world." |
Sau:
Citat: | In fact, numerous international acclaimed audio magazines have called the Evidence 'the best loudspeaker in the world' |
No shit! Nu se mentioneaza ca aceleasi reviste proclama in fiecare numar niste noi 'cele mai bune boxe din lume'.
Mi se mai pare interesant cum la inceput se vorbeste despre minimizarea rezonantelor, care duc la micsorarea numarului de componente din filtru, pentru ca la sfirsitul celei de-a doua parti sa se arate un filtru de Evidence, mare cit o zi de post.
Putina reclama la Volvo (cuvinte cheie: "image-builder for Volvo").
Si ca impresie artistica, accentul prezentatorului e cel putin iritant.
Nu spun ca nu mi-a placut, dar mi se pare fix din aceeasi familie cu pliantele Carrefour pe care le gasesc saptaminal in cutia de scrisori. _________________ "[...] sufletele fragile, de lebede ranite, ale audiofililor romani"
(un clasic in viata) |
|
Sus |
|
|
TomJones
Conectat la: 12 Noi 2004 Mesaje: 1440 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Nu spun ca nu mi-a placut, dar mi se pare fix din aceeasi familie cu pliantele Carrefour pe care le gasesc saptaminal in cutia de scrisori.[/ |
Bine punctat butch... |
|
Sus |
|
|
La_Obiect
Conectat la: 03 Mai 2007 Mesaje: 301
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Personal nu vad nimic rau in putin marketing... _________________ "It will take time to restore the chaos" - G.W.Bush |
|
Sus |
|
|
VTP
Conectat la: 01 Aug 2005 Mesaje: 1678 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Oct 27, 2007 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu acest audiobullshit repetat emfatic si extatic au pacalit o multime de lume! |
|
Sus |
|
|
grig
Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Oct 27, 2007 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pacalit?
Te rog, daca timpul itit permite, sa exemplifici afirmatia.
Multumesc. _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Oct 27, 2007 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Personal nu imi plac dar sustin punctul de vedere a lui Grig.
Nu inteleg de unde atita inversunare impotriva unei prezentari sau a marketingului , are cine ceva impotriva de argumentat ?
In orice prezentare producatorul incerca sa arate punctele forte, sa gaseasca o cale de comunicare catre consumator, consumatorul decide daca modul de prezentare este convigator sau nu.
La fel am intilnit reactii de respingere fata de reviews-uri din revistele de specialitate...dar pina acum eu nu am gasit niciodata, nicaieri un articol mincinos care sa contrazica realitatea si chiar daca autorii nu au motive sa desfiinte vreun produs, nici nu ridica in slavi ceva nemeritat.Daca citesti cu atentie poti afla din aceste reviewsuri exact ce este important nu sa casti gura la cifre din prospecte.
Daca cineva are argumente punctuale, nu aprecieri generale bombastice, vizavi de afirmatiile din prezentari sau din reviewsuri poate combate "minciunile" si "neadevarurile" care prostesc consumatorii. |
|
Sus |
|
|
aifaq
Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Sam Oct 27, 2007 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
puf a scris: | Daca cineva are argumente punctuale, nu aprecieri generale bombastice, vizavi de afirmatiile din prezentari sau din reviewsuri poate combate "minciunile" si "neadevarurile" care prostesc consumatorii. | Un singur exemplu... punctual, cum doresti tu: review-ul convertorului D/A Zanden (16,500 USD) din Stereophile. Dupa ce posesorul "urechilor de aur" s-a extaziat si a lacrimat ascultind obectul in cauza, masuratorile (facute de catre aceeasi revista) au aratat ca performantele tehnice erau sub orice critica (citez aproximativ, din memorie: "Acest DAC nu poate reda un nivel ridicat de basi fara distorsiuni considerabile").
Desigur, a intervenit importatorul care a spus ca exemplarul in cauza avea o problema, a oferit un alt DAC pentru masuratori (care s-a comportat macar decent) dar aceasta este irelevant: impresiile auditive exprimate la superlativ se refereau la exemplarul initial |
|
Sus |
|
|
|