Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005 Mesaje: 859
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: TAPE PROJECT - BENZI AUDIOFILE - Mai bun ca digitalul ? |
|
|
http://www.tapeproject.com/ |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005 Mesaje: 859
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
"the sound was no less than drop dead stunning. Dynamic, ultra-resolved, it makes digital high-res formats look pale, flat and sad in comparison."
- Danny Kaey, 2007 CES, Positive Feedback Online Issue 29
"Folks, I've heard some mighty fine stereo systems over the years...But fed by the (Tape Project/Bottlehead) Technics tape deck and those Japanese oddball electronics from BA Labo, the Magico Model 6s reached a level of realism from full orchestra to solo voice that I've simply never heard matched."
- Jonathan Valin, Best of Show CES 2007,The Absolute Sound, April/May 2007 |
|
Sus |
|
|
Stereo

Conectat la: 16 Sep 2005 Mesaje: 184 Locatie: Braila
|
|
Sus |
|
|
drag
Conectat la: 06 Mai 2006 Mesaje: 530 Locatie: montreal
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta este intr-adevär cea mai mare balivernä pe care am väzut-o in ultimile 365 de zile: ca un master tape at home!!!
1 Un master tape are tone generated ca un inginer sä poatä calibra masina pt a functziona optimal (la fel ca masina de origine), la fiecare playback.
Un master tape are tone generated la fiecare piesä muzicalä!
Un concerto va fi o suitä lungä, e drept, dar are un tone care e ghid la fiecare playback.
Asta nu inseamnä cä dacä niste smecheri au cumpärat de la John French niste capete si mai debiteazä citeva nume de branduri cä e credibil.
Cum pot niste adultzi sä compare un circuit de masinä pro ( preamp) cu un semi-pro?!
O masinä terbuie DES realiniatä si recalibratä...nu o cumperi azi si stä asa un an de zile!
2.. Inregisträrile pe 1/4 inch 15 inch/ sec au un anume sunet in bas... Nu väd cum un Technics 1500 poate fi comparat cu studerul A820/80/Lyrec/3M/ampex350/Crown800 pe care s-a fäcut masterul si n-am sä explic acum ...diferentza dintre.
Nu cred cä se poate compara orice cu orice in viatzä.
Depinzind de stil, unele masteruri au fost fäcute pe 7,5 inch , altele pe 30 de inch, unele pe 1/4, altele pe 1/2..
Cea ce propune situl este solutzia perfectä pt a nu stii cum se aude master tape-ul!
3 Dacä ei comparä un technics 1500 cu un mx5050 b3, aceste douä masini nu seamänä DELOC la nivel de caracteristici, amplificatoarele nu sint deloc lafel, puterile si toatä arhitectura internä e diferitä si niciodatä un tape nu va suna la fel pe una sau pe alta... si mai vorbesc apoi si de atr100 si in plus cu ampuri De Paravicini, ästa-i bazarul minciunilor si paradarea cea mai de prost gust a informatziilor luate aiurea...se plictiseste lumea, oare French si Spitz au nevoie de prostii d-astea...poate au nevoie de bani..eu cred cä se discrediteazä si discrediteazä insusi ideia de "fidelitate" sä nu mai vorbim de audiofilie!
E ca si cum m-as duce cu Toyota mea pe circuitul LeMans ca sä väd senzatzia pe care o au pilotzii de formulä, in cursä! |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exclusiv comercial, absolut nimic informativ.
Din ceva trebuie sa traieste si copiile lor, nu? _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
|