Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
silviuc
Conectat la: 22 Iun 2003 Mesaje: 32 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Sep 09, 2004 3:33 pm Titlul subiectului: Desincronizare imagine - sunet la importul prin fire-wire |
|
|
Am o camera Sony TRV 255E si, de cand am instalat o placa de sunet Terratec dmx 6 fire,
la captura pe firewire sunetul se aude ca si de pe o banda derulata cu viteza mica si desincronizat fata de imagine...
asta pe redare, la captura efectiva, cu WinDVD Creator - prog. cu care a venit placa firewire
captura e ok, cu Adobe Premiere 7 nu are sunet deloc.
Am dezinstalat - si fizic - placa de sunet din calc. si am mers cu cea onboard, dar lucrurile stau la fel
Inainte totul era ok, atat la play cat si la rec.
Nu as renunta - nu renunt ! - la placa de sunet, fiindca din punct de vedere al calitatii sunetului
e ff buna - dar cred ca are fie unele probleme cu driver-ul, fie setarile nu sunt ok - de ex. are driveri ASIO -
care sunt setarile corecte, poate fi problema de aici ?
Si ar mai fi o problema: In Cakewalk 8 nu pot folosi soundfonturi - cu exceptia celor "general midi".
Daca stie cineva care e rezolvarea, multumesc ff. mult !
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Sep 09, 2004 3:33 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
84 KB |
Viewed: |
113 Time(s) |

|
|
62.42 KB |
103 Time(s) |

|
|
69.61 KB |
102 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
silviuc
Conectat la: 22 Iun 2003 Mesaje: 32 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Sep 21, 2004 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma am gasit raspunsul: setarile codecului AC3 - nu trebuie bifat sa fie folosit si pt pcm, asa cum venea implicit. interesant ca materialul filmat la 32Khz era capturat ok, cel la 48 nu... si aici ar mai fi de spus.
|
15.8 KB |
117 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
DragosPD
Conectat la: 15 Oct 2003 Mesaje: 135
|
Trimis: Lun Sep 27, 2004 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
interesant, si eu am avut problema asta la o singura filmare si nu mi-am dat seama de unde e pt. ca in mod ciudat nu s-a repetat si nu mai mi-am batut capul. Oricum (auto)raspunsul tau e binevenit pt. viitor
cheers
|
|
Sus |
|
|
|