FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
DVD Player "normal"
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vlad34

Conectat la: 24 Sep 2006

MesajTrimis: Sam Apr 21, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului: ? Raspunde cu citat (quote)

Si culmea ai uitat sa ne spui de unde ca vreau si eu sa comand.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Apr 21, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
antecu

Conectat la: 05 Sep 2006

MesajTrimis: Sam Apr 21, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-am exprimat gresit , nu l-am cumparat prin internet. L-am cerut, l-am platit , a fost cumparat si a fost trimis.Puteti gasi la Saturn in Viena la pretul de 179,90 euro.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danel

Conectat la: 06 Mar 2007

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si pe mine ma intereseaza un dvd player mai rasarit (pe langa cd-urile audio am o colectie mare de mp3 pe care vreau sa le ascult folosind amplificatorul stereo) si dupa ce am prospectat putin piata, am vazut ca Pioneer nu stie mp3 vbr (specificatii din manualul de utilizare), philips nu stie mp3 cu bitrate mai mare de 256(specificatii din manualul de utilizare) si m-am decis sa-mi cumpar un Panasonic S52E.
Are hdmi, pret aproximativ 500RON si nu cred ca are probleme cu filmele divx, xvid, subtitrari (din ce am citit pe net).
Sus
adic95

Conectat la: 09 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am un Panasonic S49. Multumit de el, mai ales dupa ce am gasit/facut un update de firmware.
Singura hiba pe care i-am descoperit-o e faptul ca refuza sa citeasca dvd+/-r de slaba calitate.
Inainte de Panasonic, am avut E-boda 555x (bunicel pentru vremea la care a aparut - stia divx, firmware-uri scoase de diversi care-l imbunatateau...) dar din pacate dupa aproximativ 250 discuri nu mai vroia sa citeasca decat discuri originale.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
clauderm

Conectat la: 07 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 11:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adic95 a scris:
Eu am un Panasonic S49. Multumit de el, mai ales dupa ce am gasit/facut un update de firmware.
Singura hiba pe care i-am descoperit-o e faptul ca refuza sa citeasca dvd+/-r de slaba calitate.
.

Acelasi dvd player il am si eu.

Hiba de care vorbesti tu e cauzata de viteza de scriere prea mare a DVD-ului respectiv.

DVD-uri de slaba calitate cum le spui tu, vor fi citite daca sunt scrise la o viteza mica. Asta e tot.
Sus
Lao

Conectat la: 11 Iun 2006

MesajTrimis: Sam Oct 27, 2007 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

readuc la viata acest topic deoarece m-am saturat de e-boda mea, mai ales ca acum nu mai vizionez filme divx.
ideea este ca am nevoie de un player DVD cu iesire HDMI si cu upscaling la 720p-1080i si progresiv scan, pt plasma mea panasonic.
bine...a-si putea sa scot semnal video din calculator pe hdmi, dar presupun ca un dvd stand-alone proceseaza semnalul mult mai bine decat un player soft din computer.
nu cred ca doresc sa dau mai mult de 500 ron.
am vazut asa: sony dvp-ns78, panasonic dvd s52e, si un samsung...
ce ma sfatuiti? merci!
Sus
puf

Conectat la: 07 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Oct 27, 2007 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aici te inseli grav, placile video din generatia actuala GeForce 8xxx proceseaza mult mai bine decit 90% din playerele dvd aflate pe piata , avind capabilitati de procesare chiar si HD.
Singurele avantaje la playere dedicate sint comoditatea si infinita usurinta in utilizare, la PC trebuie sa faci zeci de pasi pina setezi un semnal video bun, dar si cind reusesti rezultatul face de ris playere cu pretentii.
Sus
Lao

Conectat la: 11 Iun 2006

MesajTrimis: Sam Oct 27, 2007 1:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda...nu te contrazic...eu am o placa video ati 2600pro cu hdmi. este adevarat ca de cand am conectat-o la plasma prin hdmi, se vad mult mai bine filmele decat prin vga-vga si iar mai bine decat pe e-boda. speram ca printrun dvd stand alone calitativ sa am un semnal superior placii video.
si nu, nu ma deranjeaza sa pleiez un film din comp pe plasma...
Sus
horiaantohi2000

Conectat la: 04 Aug 2007

MesajTrimis: Sam Oct 27, 2007 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu mi-am luat de curand un pioneer dv 600 av care l-am conectat prin hdmi la samsung le40m91b si sunt multumit de el. usb hdmi tot tacamul...
Sus
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Dum Oct 28, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt chiar foarte curios cum se comporta acest model dv-600 fata de predecesorii sai dv-575 si dv-696.
horiaantohi2000

Conectat la: 04 Aug 2007

MesajTrimis: Dum Oct 28, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rares esti invitatul meu anytime pt un test daca vrei.eu nu am model de comparatie pt el nu am avut modelele anterioare( am avut doua cazane de e-boda pana acum Very Happy )
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum