Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
akaiofil
Conectat la: 12 Iul 2007 Mesaje: 592
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
clao a scris: | Merci de raspuns...
Vazusem prin Cora/Carrefour si Samsunguri Full HD de 40" pe la vreo 4000RON dc nu ma insel... de ce ar trebui sa ma feresc?
Sony-ul mi se pare si mie cel mai de incredere, dupa renume.. intrebam numai sa vad daca lucrurile au ramas asa.. am doua CRT-uri SONY si sunt multumit, nu stiam care e situatia la LCD...
Verifica si Sharp-ul sa vad la ce preturi se duce.. dar chiar e asa bun? Mie nu imi inspira mare incredere ca producator de tv... dar nu mapricep.. |
e foarte posibil sa ma insel, parca sharp (daca nu incurc cu hitachi) e unul dintre cei mai importantzi producatori mondiali de panouri lcd.... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:08 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
clao
Conectat la: 03 Oct 2007 Mesaje: 61
|
|
Sus |
|
|
Lao
Conectat la: 11 Iun 2006 Mesaje: 156 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
recomandare ..mai greu...cine are vreunul dintre ele, va afirma ca ce are el e cel mai bun.
tot ochiul si buzunarul tau va decide in final doarece din start te-ai axat pe niste modele de top. |
|
Sus |
|
|
clao
Conectat la: 03 Oct 2007 Mesaje: 61
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar m-am mai documentat si am gasit ca Samsungul ar suporta 1080p24. Sony-ul w2000 nu suporta. Pe de alta parte, am inteles ca un upgrade de firmware la PS3 ar forta 24Hz pe HDMI. E posibil ca Sony-ul sa nu mai faca conversie la 60Hz in cazul asta? |
|
Sus |
|
|
cryo
Conectat la: 06 Oct 2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 2:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Am o nedumerire FOARTE importanta pt. mine. De asta tine achizitionarea unei plasme sau nu.
Problema este, se vad filmele [...] pe tot ecranul pe o plasma ?!
Stiu ca teoria spune ca daca ai aspect ratio 1,85:1 ar trebui sa se vada full screen. Dar eu vreau sa stiu concret de la cineva care are o plasma (de preferat 42PV70 ) si care foloseste, care a vazut exact cum sta treaba si nu ce spune teoria.
mod edit by nicumur Daca mai faci referiri la torrente sau alte warezuri triste s-ar putea sa ne parasesti prematur
Deci, inca o data, pt. voi meseriasilor, intrebarea care imi v-a scoate 3200lei din buzunar, cum se v-a vedea acesta , spre exemplu?
PS. Stiu ca datele care apar in prima parte al axemplului dat de mine nu sunt relevante pt. ce vreau eu sa stiu... le-am pus doar asa ca fapt divers. |
|
Sus |
|
|
Lao
|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
full screen = 1.78
banda neagra sus-jos de max doua degete = 1.85
banda neagra sus-jos de minim o palma = 2.35 asa zisul format anamorfic, nu are legatura cu formatul dvd, este pt cinematografe.
majoritatea sunt 2.35
dar nu vad problema; in primul rand daca vei rula de pe P.C., cu orice mizerie de player poti modifica imaginea cum doresti, sau daca pleiezi de pe stand alone, aparatul dvd-div-x are un zoom ca sa-ti modifici imaginea aproximativ cum iti place. |
|
Sus |
|
|
cryo
|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi Lao!
Asta inseamna ca o sa am si eu plasma.
Ramane sa sper ca si calitatea formatelor de acest fel sa se vada decent pe plasma... In rest...sa-i dam bataie baieti, sa curga cat mai multa plasma. |
|
Sus |
|
|
cryo
|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 2:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Era sa uit sa mai intreb o chestie.
Ce legatura (cablaraie) sa fac intre PC si plasma pt. o imagine cat mai buna? |
|
Sus |
|
|
Lao
|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
dvi-hdmi, component sau in ultima faza vga-vga. |
|
Sus |
|
|
cos22tm
Conectat la: 11 Noi 2003 Mesaje: 535 Locatie: remote
|
Trimis: Dum Oct 07, 2007 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce ziceti de LCD Sharp 32WD1E ? (mai mult ca sigur il cumpar peste 2luni daca mai gasesc pe stoc). Imaginea mi-a placut mai mult ochiului decat pe Samsung (specificatii si pret din aceiasi zona). |
|
Sus |
|
|
silman63
Conectat la: 04 Oct 2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 8:23 am Titlul subiectului: tv sharp |
|
|
cos22tm a scris: | Ce ziceti de LCD Sharp 32WD1E ? (mai mult ca sigur il cumpar peste 2luni daca mai gasesc pe stoc). Imaginea mi-a placut mai mult ochiului decat pe Samsung (specificatii si pret din aceiasi zona). |
eu am unul de 37" si e o alegere buna . asa ca achizitioneaza unul. ii programezi si cu compul. e o chestie buna si e fbricat in japonia. |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au fost la oferta in Domo la 2000ron ,si-a luat un prieten de-al meu la recomandarea mea.Pot zice ca pretul e ok dar nu imi plac 2 lucruri la el:
1.design-ul cam lucios(nu pe gustul meu)
2.daca-l trec in format 4:3 pe zona neagra daca nu privesc din fatza se vede o tenta de lumina albastra.Privit din fata e ok,ca sa zic asa "negrul e negru"...
Avand in vedere ca pe net pretul lui este cu cca 1000 ron mai mare si totusi e japan made sa speram ca este o alegere buna
In rest sunt tare curios cum arata si pe dinauntru magaoaia sa-i pot da o nota finala. |
|
Sus |
|
|
Dode
Conectat la: 12 Iun 2003 Mesaje: 607 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lao a scris: | full screen = 1.78
banda neagra sus-jos de minim o palma = 2.35 asa zisul format anamorfic, nu are legatura cu formatul dvd, este pt cinematografe.
majoritatea sunt 2.35
|
2.35:1 nu are nicio legatura cu anamorphic. Este doar un format de imagine ca si celelalte enumarate de tine. Diferenta este ca este mai lat. 2.40:1 este si mai lat...
Despre anamorphic aici _________________ http://c.mymovies.name/dode |
|
Sus |
|
|
popy
Conectat la: 29 Noi 2005 Mesaje: 222 Locatie: Braila
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Am urmarit raspunsurile la nedumerirea lui "momolo" legata de alegera diagonalei functie de distanta si nu m-au lamurit deplin.
In situatia mea, avand de-a face cu o distanta de 3,10 m de la ochi pana la ecran ce diagonala trebuie sa aleg intre 37" si 42" la achizitia unei plasme ?
Multumesc ! _________________ cd player: Roksan Kandy MKIII
amplificator: Roksan Kandy MKIII
incinte: Dynaudio A52
cabluri: Audioquest (King Cobra, CV-4)
TV: Panasonic 42PV-70P |
|
Sus |
|
|
lugano
Conectat la: 21 Mai 2007 Mesaje: 888 Locatie: Unde trebuie
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 2:48 am Titlul subiectului: |
|
|
popy a scris: | Am urmarit raspunsurile la nedumerirea lui "momolo" legata de alegera diagonalei functie de distanta si nu m-au lamurit deplin.
In situatia mea, avand de-a face cu o distanta de 3,10 m de la ochi pana la ecran ce diagonala trebuie sa aleg intre 37" si 42" la achizitia unei plasme ?
Multumesc ! |
42"
http://hdinstallers.com/calculator.htm |
|
Sus |
|
|
|