FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
De ce noua generatie de televizoare se vede atat de prost ?
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
akaiofil

Conectat la: 12 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 12:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

clao a scris:
Merci de raspuns...

Vazusem prin Cora/Carrefour si Samsunguri Full HD de 40" pe la vreo 4000RON dc nu ma insel... de ce ar trebui sa ma feresc?

Sony-ul mi se pare si mie cel mai de incredere, dupa renume.. intrebam numai sa vad daca lucrurile au ramas asa.. am doua CRT-uri SONY si sunt multumit, nu stiam care e situatia la LCD...

Verifica si Sharp-ul sa vad la ce preturi se duce.. dar chiar e asa bun? Mie nu imi inspira mare incredere ca producator de tv... dar nu mapricep..

e foarte posibil sa ma insel, parca sharp (daca nu incurc cu hitachi) e unul dintre cei mai importantzi producatori mondiali de panouri lcd....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 12:08 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
clao

Conectat la: 03 Oct 2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 9:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-am mai documentat, si intr-adevar, s-ar parea ca cele mai interesante modele LCD la aceeasi dimensiune (si pret), ar fi:

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W2000/
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/
http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC42XD1E/

Sharpul cred ca e o idee mai ieftin. La Samsung exista la aceeasi diagonala si ceva mai nou, dar mai scump.
Poate are cineva experienta cu vreunul din astea si poate face o recomandare..
Sus
Lao

Conectat la: 11 Iun 2006

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

recomandare ..mai greu...cine are vreunul dintre ele, va afirma ca ce are el e cel mai bun. Very Happy
tot ochiul si buzunarul tau va decide in final doarece din start te-ai axat pe niste modele de top. Smile
Sus
clao

Conectat la: 03 Oct 2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iar m-am mai documentat si am gasit ca Samsungul ar suporta 1080p24. Sony-ul w2000 nu suporta. Pe de alta parte, am inteles ca un upgrade de firmware la PS3 ar forta 24Hz pe HDMI. E posibil ca Sony-ul sa nu mai faca conversie la 60Hz in cazul asta?
Sus
cryo

Conectat la: 06 Oct 2007

MesajTrimis: Sam Oct 06, 2007 2:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am o nedumerire FOARTE importanta pt. mine. De asta tine achizitionarea unei plasme sau nu.
Problema este, se vad filmele [...] pe tot ecranul pe o plasma ?!
Stiu ca teoria spune ca daca ai aspect ratio 1,85:1 ar trebui sa se vada full screen. Dar eu vreau sa stiu concret de la cineva care are o plasma (de preferat 42PV70 Smile) si care foloseste, care a vazut exact cum sta treaba si nu ce spune teoria.

mod edit by nicumur Daca mai faci referiri la torrente sau alte warezuri triste s-ar putea sa ne parasesti prematur Exclamation

Deci, inca o data, pt. voi meseriasilor, intrebarea care imi v-a scoate 3200lei din buzunar, cum se v-a vedea acesta Question Exclamation, spre exemplu?

PS. Stiu ca datele care apar in prima parte al axemplului dat de mine nu sunt relevante pt. ce vreau eu sa stiu... le-am pus doar asa ca fapt divers. Razz
Sus
Lao

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 12:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

full screen = 1.78
banda neagra sus-jos de max doua degete = 1.85
banda neagra sus-jos de minim o palma = 2.35 asa zisul format anamorfic, nu are legatura cu formatul dvd, este pt cinematografe.
majoritatea sunt 2.35 Razz
dar nu vad problema; in primul rand daca vei rula de pe P.C., cu orice mizerie de player poti modifica imaginea cum doresti, sau daca pleiezi de pe stand alone, aparatul dvd-div-x are un zoom ca sa-ti modifici imaginea aproximativ cum iti place.
Sus
cryo

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 2:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi Lao!
Asta inseamna ca o sa am si eu plasma. Thumbs up
Ramane sa sper ca si calitatea formatelor de acest fel sa se vada decent pe plasma... In rest...sa-i dam bataie baieti, sa curga cat mai multa plasma. Wine
Sus
cryo

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 2:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Era sa uit sa mai intreb o chestie.
Ce legatura (cablaraie) sa fac intre PC si plasma pt. o imagine cat mai buna?
Sus
Lao

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dvi-hdmi, component sau in ultima faza vga-vga.
Sus
cos22tm

Conectat la: 11 Noi 2003

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce ziceti de LCD Sharp 32WD1E ? (mai mult ca sigur il cumpar peste 2luni daca mai gasesc pe stoc). Imaginea mi-a placut mai mult ochiului decat pe Samsung (specificatii si pret din aceiasi zona). Wine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
silman63

Conectat la: 04 Oct 2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 8:23 am    Titlul subiectului: tv sharp Raspunde cu citat (quote)

cos22tm a scris:
Ce ziceti de LCD Sharp 32WD1E ? (mai mult ca sigur il cumpar peste 2luni daca mai gasesc pe stoc). Imaginea mi-a placut mai mult ochiului decat pe Samsung (specificatii si pret din aceiasi zona). Wine

eu am unul de 37" si e o alegere buna . asa ca achizitioneaza unul. ii programezi si cu compul. e o chestie buna si e fbricat in japonia.
Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au fost la oferta in Domo la 2000ron ,si-a luat un prieten de-al meu la recomandarea mea.Pot zice ca pretul e ok dar nu imi plac 2 lucruri la el:
1.design-ul cam lucios(nu pe gustul meu)
2.daca-l trec in format 4:3 pe zona neagra daca nu privesc din fatza se vede o tenta de lumina albastra.Privit din fata e ok,ca sa zic asa "negrul e negru"...
Avand in vedere ca pe net pretul lui este cu cca 1000 ron mai mare si totusi e japan made sa speram ca este o alegere buna Smile
In rest sunt tare curios cum arata si pe dinauntru magaoaia sa-i pot da o nota finala.
Sus
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lao a scris:
full screen = 1.78

banda neagra sus-jos de minim o palma = 2.35 asa zisul format anamorfic, nu are legatura cu formatul dvd, este pt cinematografe.
majoritatea sunt 2.35 Razz

2.35:1 nu are nicio legatura cu anamorphic. Este doar un format de imagine ca si celelalte enumarate de tine. Diferenta este ca este mai lat. 2.40:1 este si mai lat...
Despre anamorphic aici

popy

Conectat la: 29 Noi 2005

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 2:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am urmarit raspunsurile la nedumerirea lui "momolo" legata de alegera diagonalei functie de distanta si nu m-au lamurit deplin.
In situatia mea, avand de-a face cu o distanta de 3,10 m de la ochi pana la ecran ce diagonala trebuie sa aleg intre 37" si 42" la achizitia unei plasme ?
Multumesc !

cabluri: Audioquest (King Cobra, CV-4)
TV: Panasonic 42PV-70P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 2:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

popy a scris:
Am urmarit raspunsurile la nedumerirea lui "momolo" legata de alegera diagonalei functie de distanta si nu m-au lamurit deplin.
In situatia mea, avand de-a face cu o distanta de 3,10 m de la ochi pana la ecran ce diagonala trebuie sa aleg intre 37" si 42" la achizitia unei plasme ?
Multumesc !

42"

http://hdinstallers.com/calculator.htm
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
Pagina 13 din 16

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum