Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Perpetual Burn
Conectat la: 01 Oct 2007 Mesaje: 229 Locatie: Tg-Mures
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
petruemanuel
Conectat la: 22 Oct 2005 Mesaje: 879
|
|
Sus |
|
|
c_cris85
Conectat la: 23 Dec 2005 Mesaje: 201 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
dreadboy
Conectat la: 25 Mar 2005 Mesaje: 326
|
|
Sus |
|
|
Perpetual Burn
|
|
Sus |
|
|
Perpetual Burn
|
|
Sus |
|
|
felixx
Conectat la: 17 Iul 2005 Mesaje: 1179 Locatie: Bacau
|
|
Sus |
|
|
fluffy38
Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
|
Sus |
|
|
Perpetual Burn
|
|
Sus |
|
|
DorinD
Conectat la: 18 Dec 2003 Mesaje: 2392 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
gigir2
Conectat la: 26 Mar 2007 Mesaje: 83 Locatie: Filiasi near Craiova
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 8:58 pm Titlul subiectului: Greek Audiophile |
|
|
Pt cine nu a vazut inca acest filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=xs1aUws0Lrs
Foarte interesant ce sisteme au construit oameni astea. Cati factori au luat in calcul. Si mai interesant e cat au cheltuit pt pasiunea lor |
|
Sus |
|
|
Delta04
Conectat la: 14 Iul 2007 Mesaje: 517 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi se pare mie, sau camerele de auditie sunt unele normale, fara optimizari acustice? La cat de bolnavi ( sa zicem asa) sunt oamenii astia.... degeaba ai scule, daca nu ai acustica _________________ Receiver: Yamaha RX-V361| Front: Magnat Monitor 220 | Rear: Sony SS-B1000 | Center: Magnat Monitor 210
LCDTV: Samsung LE32B530
Inca putin si fac DXCC-ul, hi. |
|
Sus |
|
|
Perpetual Burn
|
Trimis: Vin Ian 04, 2008 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lectii de limba Engleza...??? |
|
Sus |
|
|
oake
Conectat la: 28 Iun 2005 Mesaje: 606 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 05, 2008 12:33 am Titlul subiectului: Re: Greek Audiophile |
|
|
gigir2 a scris: | Pt cine nu a vazut inca acest filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=xs1aUws0Lrs
Foarte interesant ce sisteme au construit oameni astea. Cati factori au luat in calcul. Si mai interesant e cat au cheltuit pt pasiunea lor |
Mi se pare cel putin impresionant acest film, nu prin exotismul sculelor sau profunzimea dialogului, care nu pot fi trecute cu vederea, dar prin expresia faciala a personajelor: fata destinsa, luminoasa o sclipire blajina in ochi cind isi marturisesc pasiunea, expresie care parca lasa se se distinga printre rinduri, un suflet linistit, multumit, recunoscator. _________________ Mielul blind suge la oaia neagra a familiei |
|
Sus |
|
|
Traian B
Conectat la: 14 Dec 2005 Mesaje: 130 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 1:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Guru? Da, este ceva deosebit.
Fata de unii audiofili tube-fanatic franati de pareri preconcepute, acesta este intradevar un audiofil deosebit.
Daca eu sau altcineva as fi spus ca multe dintre triodele cu amplificare mica destinate amplificatoarelor de RF in clasa C si/sau ca modulatoare in emitatoarele de RF cu AM sunt poate aproape de, la fel de, sau chiar mai bune in audio decat 300B sau decat alte tipuri de tuburi devenite legende/obsesii audiofile, sau acelasi lucru despre un tub modern metaloceramic modulator sau amplificator de RF clasa C gen 3CX300A1 (si similare de la Eimac, Svetlana) sau GM5B (URSS), in mod sigur s-ar fi gasit o duzina de 'cunoscatori' care sa rada in hohote de o asemenea afirmatie, sau care in mod cel putin superior (dar in esenta ignorant) sa o desconsidere (de fapt asta chiar mi s-a intamplat o data...).
Ori, ce vad eu acolo la japonez: tuburi 304 (sau echivalent, 300W disipatie, si probabil sa fie versiunea 304TL), unul dintre modelele din seria de tuburi 100TL ... 450TH, tuburi destinate pentru amplificatoare RF clasa C (!!!) si modulator AM in emitatoarele RF, tuburi fabricate de o firma numita Eimac, firma specializata pe tuburi de RF de putere si in consecinta un nume cvasinecunoscut pentru >95% dintre 'cunoscatorii' audiofili!!!
Mai mult (si jos palaria!), utilizeaza si radiatoare pentru conexiunile de anod ce faciliteaza racirea trecerilor metal-sticla, radiatoare utilizate obligatoriu (si exclusiv) numai in domeniul RF, si - o mare 'greseala' - nu sunt in jurul tuburilor suprafete mari cromate care sa dea bine la 'look' dar care sa reflecte inapoi spre anozii deja puternic inrositi radiatia infrarosie emisa de acestia si nici inele lucitoare in jurul lor care sa arate 'estetic' dar sa mai opreasca din fluxul de aer de racire prin convectie, mai si studiaza foile de catalog ale tuburilor, foloseste Tung Sol si nu RCA Black Plate, e clar ca nu este 'cunoscator'! ;-)
Omul stie bine ce-i acela tub electronic si 'cu ce se mananca' asa ceva, dincolo de -si lasa mai de o parte - poeziile si ispitele tipic audiofile, total diferit fata de audiofilul elen pentru care neaparat trebuia ca lampa sa fie in interiorul unui tub de sticla si pe care tub neaparat trebuia sa scrie 'Art Audio' si pus pe carcase lucioase, eventual suspendate, si numai la fix si precis 230,0 V alimentare... sunt atitudini diferite...
Nu or fi alterand radiatoarele acelea plasate pe conectorii de anod sondstage-ul si separarea instrumentelor, nu 's-o simti diferenta' daca le-ar da deoparte ca sa nu intevina si ele in 'signal path' ?! ;-)
oake a scris: | Mi se pare cel putin impresionant acest film ... prin expresia faciala a personajelor: fata destinsa, luminoasa o sclipire blajina in ochi cind isi marturisesc pasiunea, expresie care parca lasa se se distinga printre rinduri, un suflet linistit, multumit, recunoscator. |
Uita-te mai atent; minutul 10:20 si imediat dupa; vei vedea cel putin un suflet atat de linistit, o fata umana (feminina) atat de destinsa si o sclipire atat de blajina cand aude despre ce sume este vorba, incat persoana in cauza incearca sa se ascunda; cei ce cunosc aspectele traditionale ale vietii de familie de acolo inteleg de ce persoana respectiva este nevoita sa se limiteze doar la atat... ;-) |
|
Sus |
|
|
|