Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adin67
Conectat la: 19 Ian 2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 11:29 am Titlul subiectului: Samsung HR753 - DVD recorder cu HDD(update la firm.?) |
|
|
Salut, am de curand un Samsung(seria HR75...) cu hard de 160G , scula e ok stie multe dar are cateva bug-uri in opinia mea. Stie cineva dak exista update la firmware(apropo, nu stiu cum se poate afla firm.existent ). Ar mai fi o problema, din pacate am constatat in legatura cu formatul Divx, ca nu citeste decat anumite clipuri video ( cele certificate Divx), cum se poate face sa citeasca toate clipuri Divx pe care de altfel calculatorul le deruleaza fara probleme. Mersi. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 11:29 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
daddy

Conectat la: 30 Noi 2006 Mesaje: 51
|
|
Sus |
|
|
adin67
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi de info, totusi nu inteleg de ce nu vede toate clipurile(in special muzica in format original HD -1080psau 790,...comprimate) descarcate de pe net in format divx. |
|
Sus |
|
|
daddy

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: divx |
|
|
asta nu stiu sa-ti spun, nu ma pasioneaza subiectul _________________ It all seems so stupid
It makes me want to give up
But why should I give up
When it all seems so stupid |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate or fi in DivX 6 si nu stie playerul, sau poate or fi in XviD... |
|
Sus |
|
|
adin67
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cateva ore de experimente am descoperit problema, e vorba de rezolutia cu care reda dvd , care nu e aceeasi cu cea a comp., de aia nu putea rula in divx. acum e ok. |
|
Sus |
|
|
zizibt
Conectat la: 13 Dec 2004 Mesaje: 12 Locatie: Botosani
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 11:34 am Titlul subiectului: ora samsung |
|
|
sm si io un samsung dar modelul cu 80 hdd. io nu prea sunt multumit de el.. are multe minusuri.. in primul rand ora.. o pierde la cel mai mic soc.. enervant... si la tine la fel?..
e super lent si meniu tampit. |
|
Sus |
|
|
daddy

|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: Re: ora samsung |
|
|
zizibt a scris: | [...]are multe minusuri.. in primul rand ora.. o pierde la cel mai mic soc.. enervant... [...] |
adica despre cam ce fel de socuri ar fi vorba? fizice? emotionale? culturale?  _________________ It all seems so stupid
It makes me want to give up
But why should I give up
When it all seems so stupid |
|
Sus |
|
|
clauderm
Conectat la: 07 Iul 2006 Mesaje: 58
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 8:07 pm Titlul subiectului: Re: ora samsung |
|
|
[/quote]
adica despre cam ce fel de socuri ar fi vorba? fizice? emotionale? culturale? [/quote]
Economice... ...in cazul meu.
Am luat si eu in calcul cumpararea unui DVD recorder cu HDD dar am ajuns la concluzia ca nu merita sa cumpar acum unul...pt ca nu am gasit un recorder cu tuner DVB-T. Cand va aparea televiziunea digitala terestra, si nu voi vrea sa schimb televizorul m-ar interesa un astfel de DVD recorder. |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Sam Dec 22, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
TviX5100SH are un tuner DVBT  |
|
Sus |