FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vreau sa invat totul despre boxe...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bodisan

Conectat la: 05 Sep 2004

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2004 8:25 pm    Titlul subiectului: Vreau sa invat totul despre boxe... Raspunde cu citat (quote)

Salutare!

Sunt pasionat de boxe si doresc sa imi construiesc si eu unele pe la vara dupa ce voi fi terminat cu bacul Cool Acum... de ce sa ma ascund dupa degete, nu stiu "teoria" legata de boxe. Daca stie cineva si poate sa ma ajute... sa imi dea niste site-uri in care sa invat si eu totul despre boxe bass reflex, inchise, TL, bandpass... si cum se calculeaza incintele.

Pe google am cautat dar nu prea am gasit chestii relevante, iar sa ii sacai pe utilizatorii forumului acesta nu prea vreau Wink

Deci... anyone?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2004 8:25 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2004 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Vreau sa invat totul despre boxe...

Numai D-zeu cred ca stie totul despre boxe Laughing

Conectat la: 28 Feb 2003
Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2004 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu eram mai mic decat tine cand m-am apucat de boxe. Asta era acum 25 de ani ...
Si cand imi dau seama cate mai am de invatat si n-am de unde, ma apuca groaza.
Si daca nici eu nu dispun de aparatura, documentatie si stocuri de difuzoare ...
Nu stiu ce sa-ti zic. Cel mai repede, dupa cum se stie, inveti de la cineva.
Daca nu ai de la cine, drumul e luuung, foarte lung. Si mai ales scump ...

CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2004 11:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A aparut acum cativa ani in editura Teora o carte : Incinte acustice pentru difuzoare; poate o mai gasesti, sau o poti comanda.

Daca ai timp de sapat pe net, ai aici o discutie despre pagini de diy:

http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?s=&threadid=28079

si primul mesaj include un link cu link-uri:

http://users.tpg.com.au/users/gradds/DIY1.html

Vasile
peȘte

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2004 12:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unele info mai gasesti si pe forumul meu la "incinte' si "difuzoare" Wink

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2004 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda... corect Vasile, nici Dumnezeu nu poate sti totul despre boxe. Embarassed Eu vreau sa invat cat se poate, si macar sa stiu ca nu citesc niste aberatii scrise de cine stie cine ca sa se afle in treaba Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2004 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cate aberatii am citit si eu pana m-am prins cat de cat cum sta treaba Crying or Very sad

si cartea recomandata mai sus dupa parerea mea este o aberatie din scoarta in scoarta. Din cartea aia am aflat si de Ariel si cand l-am facut am ramas uimit cat de proasta este o boxa de 3000usd Twisted Evil

Pana si graficul asta din atasament este copiat dintr-un PDF facut de JBL intr-o nota de aplicatie numita
Citat:
Speaker Power Requirements
Answers To Some Often Asked Questions

Oct06002.JPG
 Description:
 Filesize:  69.47 KB
 Viewed:  218 Time(s)

Oct06002.JPG

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2004 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E chiar trist ce aud de la tine... Sad

http://www.diysubwoofers.org -> de pe pagina asta am sanse sa invat ceva? Poate chiar sa imi construiesc un subwoofer cu care sa nu dau la gunoi (din prima) Smile
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2004 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti invata si de acolo cate ceva dar nimeni nu-ti va da mura'n gura toata informatia pura.

Chestia esta ca dupa ce stii destule este sa stii sa le triezi, le treci prin sita Wink

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum