FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
MODERN TIMES
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
neonzander

Conectat la: 29 Ian 2006

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

,,Destiny road'' este titlul cd-ului pe care il voi cauta
dar ce este ,,Shadows of life'' ?

piesa no 6 de pe ,,Destiny ...'' se numeste altfel... ???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 9:47 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 7:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Peter Green/ Splinter Group Destiny Road, piesa a 6a, cred cä se numeste cum zisei...verificä chorus si vers cum am spus...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
drag

Conectat la: 06 Mai 2006

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shadows of life trei sä fie titlul piesei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
La_Obiect

Conectat la: 03 Mai 2007

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cautand sa-mi improspatez unele amintiri pe un site ce nu l-am mai vizitat de ani de zile, am dat peste: http://www.hifichoice.co.uk/page/hifichoice?entry=dylan_s_not_so_modern
Sus
neonzander

MesajTrimis: Mar Ian 01, 2008 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din respect pt P Green mi-am cumparat si editia de lux la ,,Modern Times'' care are in plus un dvd cu 4 piese...
Sus
fcon

Conectat la: 26 Oct 2006

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 12:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca unul care cunosc muzica din anii '70 incoace, old-boys nu prea mai au ce spune... Sunt cam terminati si sincer imi pare rau, doarece am crescut cu Bob Dylan, Joan Baez, Cohen, CCR, Uriah Heep, Pink Floyd si multi altii...
Imi plac numai piesele vechi, ce mai au nerv, inspiratie.
De ce mai scot albume Dylan, Leonard Cohen, Rod Stewart, Robert Plant, si, cu tot respectul si dragostea mea, Mark Knopfler si chiar Eric Clapton... nu stiu!
Varsta si limitele organismului isi pun amprenta, mai ales pe voce si, daca noi ne ramolim (incet, incet), de ce n-ar face-o si ei, cu toti geriatri si pastilele din lume.
Intrati putin pe situl lui Knopfler si uitati-va la imaginile din ultimul an, apoi ascultati vocea obosita, subtirica, "baladesca" de pe ultimul CD (unitar si placut, de altfel), ca sa va speriati! Parc-ar fi bolnav de cancer si acest CD ar fi cantecul de lebada: umflat, obosit, fara chef de viata!
La Rolling Stones nu m-am dus tot din respect pentru statutul de legenda si istoria lor: cativa batranei vioi, ridati si subtiati, cu pieile atarnand. Puteti protesta cat vreti voi, dar asta este realitatea!
Rod Stuart, Elton John: piei intinse, fardati bine, ca sa apara timeless (ageless), cu protezele gata sa le iasa din gura...
Muzica lor? Asta-i altceva, dar, oricum, pot scoate si 10 albume pe an; tot nu mai au verva, candoarea, nu mai reprezinta noutatea si autoritate decat prin trecutul lor, asa cum un amplificator-legenda (dati orice exemple vreti voi) este achizitionat nu pentru performante, ci pentru colectie...
Ma doare, intr-un fel, ca muzica lor si a multor altora nu mai conteaza (calitativ), oricat ar fi de promovati, dar ma simt bine vazand ca tinerii apreciaza muzica anilor 70-80 (90), ceea ce este bine.

neonzander

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 1:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fcon ,

daca te-as intreba cum e posibil ca un artist sa debuteze inainte de 50 de ani ce ai zice? cum e posibil ca rod steward sa traga la masea o sticla de scotch si apoi sa se urce pe scena la penibila varsta de 35 de ani? dar dupa interpretarea porcariei numita "Girl From the North Country" Dylan mai are tupeul sa iasa in lume? sau dupa vocea de brici ruginit a lui Cohen din primul album mai iese oare vreun alt album semnat L.Cohen? de ce sarea asa pe scena knopfler-ul anilor '70? ... sau peter gabriel imbracat in floare...penibil!

eu cred ca dincolo de varsta si de timp e muzica, din ea nu iesi la pensie.am vazut asta la sfarsitul anului la un concert cu hubert sumlin (nascut in 1931) chiar daca are un plaman extirpat si oarece operatii pe inima poate sa umple o sala si sa o vrajeasca cu vocea si chitara lui.tipul e fantastic!nu scuipa nici sange , nu i-a sarit nici dentiera iar pielea era...normala.
Sus
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 1:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scoaterea din contextul istoric - mai ales cind este vorba de artisti care si-au uns prestatiile pe franzela multor decenii - este 101% gresit.

Faptul ca un artist inzbindeste in a se mula pe o epoca si precum un cameleon reuseste sa aiba ceva de zis, pe de-o parte in noi ritmuri, fara a contrasta, pe de alta parte de-a dreptul venind cu inovatii care sa corespunda noilor tendinte, subliniaza valenta lui de artist, IMHO.

Peter Gabriel imbracat in floare... We watch in reverence, as Narcissus is turned to a flower... istorie, tataie...

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Muzica Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum