FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
VU metre akai 630d

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Sam Apr 05, 2008 12:48 am    Titlul subiectului: VU metre akai 630d Raspunde cu citat (quote)

Stie cineva cum pot sa fac mai jucause VU-metrele de la un AKAI gx 630 d? Asi vrea sa le fac sa bata gen 635/625/646 etc...... cred ca sunt niste condensatori , stie cineva care sunt?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Apr 05, 2008 12:48 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sunwindcornel

Conectat la: 12 Noi 2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Zau Mario , n-ai minte , iarta-ma ca sunt asa direct....
Si mai esti si student la electronica....
La VU-metre exista niste circuite de integrare , special ca sa nu fie jucause....... i-ai f--t pe toti inginerii electronisti de la Akai cu ideea ta ...
De ce dracu' sa fie mai jucause ? Tu crezi cai aia de la Akai , ca sa fie jucause le-au pus acolo ? Ca sa indice niste nivele aproximative ale semnalului si nu niste nivele instantanee , care nu ar folosi la nimic...
Ooofffff , daca staiam Mario , nu cred ca mai faceam schimbul.... eu l-am iubit si respectat magul ala ca pe un bun si credincios prieten si tu acum vrei sa-ti bati joc de el..... Ma doare sufletul , crede-ma......
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:27 pm    Titlul subiectului: mag Raspunde cu citat (quote)

Oricum nu am apucat sa ii fac nimic........ daca vreti magul inapoi , eu vi-l dau ca si pe mine nicidecum nu ma intereseaza ce faceti dvs. cu Naka1000 Very Happy . Eu vroiam sa ii fac acele sa joace repejor ca la celelalte akai care le am (635d/ db, 4000,etc) , nicidecum sa il ciobanesc. Acum sper sa nu intelegeti ca am zis ceva cu rautate Sad
Sus
sunwindcornel

Conectat la: 12 Noi 2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iarta-mi iesirea patetica....
Fa ce vrei cu magul , dar te rog nu mai scrie astfel de ..... pe forum !
Daca te pricepi , fa-l mai bun !
Dar sa ceri ajutor sa-l faci mai prost .... asta depaseste posibilitatile mele de intelegere....
Eu am reaparat Nakamichi-ul ( pe care tot eu il stricasem ) , si am reparat si lipsa functionarii butonului " pause " precum si lipsa aprinderii becului in cala " <<" ( nu era becul ars.... am muncit enorm ca sa depistez cauza.... )
Deci , incerc , daca nu reusesc sa fac un aparat mai bun , macar sa-l aduc in parametrii propiectati....
Dar tu ai avut o initiativa de a-l scoate din parametri pe GX 630 si de sta am rabufnit.
Evident faci ce vrei , dar din partea unui electronist batran , care a mai fost si posesorul acestui aparat..... nu ma asteptam la o asemenea cerere...
Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 1:03 pm    Titlul subiectului: Re: mag Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
Oricum nu am apucat sa ii fac nimic........ daca vreti magul inapoi , eu vi-l dau ca si pe mine nicidecum nu ma intereseaza ce faceti dvs. cu Naka1000 Very Happy . Eu vroiam sa ii fac acele sa joace repejor ca la celelalte akai care le am (635d/ db, 4000,etc) , nicidecum sa il ciobanesc. Acum sper sa nu intelegeti ca am zis ceva cu rautate Sad
Fa-l pe LEDURI sau punei VU de KASHTAN 1, hranestel cu MANELE si sa vezi ce mai joacaaaaaaaa........... Au mama !!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djmk1988

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului: mag Raspunde cu citat (quote)

Mda ... in loc de becurle de la vu , o sa ii pun 2 opaitze cu ulei in spatele vu-metrelor. Se poate inchide !
Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu in locul tau le-as face sa "danseze" mai domol...nu de alta dar sunt elemente mecanice in miscare si alea isi au numarul lor de ore...dupa care inchina steagu.
Prefer sa le vad "falfaind" mai agale decat sa-mi sara ochii din cap urmarindu-le.
Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Re: mag Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
Mda ... in loc de becurle de la vu , o sa ii pun 2 opaitze cu ulei in spatele vu-metrelor. Se poate inchide !
Daca mai pui si 2 usi de forja în fata lor care se închid si se deschid dupa muzica actionate de niste electromagneti mai ai si orga de lumini. Laughing
Sus
ALEKS

Conectat la: 05 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa se miste lent, inregistrand o valoare medie a semnalului audio injectat, nicidecum sa indice o valoare instantanee, care oricum nu te ajuta prea mult.

In general, niste VU-Metre cu ac, profesionale, vor arata o valoare medie a semnalului, avand ca drivere de AF o serie de integrate sau circuite cu tranzistoare cu o functie de integrare. Deci cel putin un element PROPORTIONAL - INTEGRATOR (PI, sper ca stii la ce ma refer). Se poate vorbi de o functie de transfer asemenea unui G(s) = K / (sT+1) sau in definitiv orice alta forma conexa a functiei de transfer.

Evident, astea nu trebuiesc dezechilibrate, deoarece este relativ greu sa refaci reglajul pentru "topaiala" optima a indicatoarelor cu ac.

Numai de bine,
ALEKS

Soul

Conectat la: 25 Apr 2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

90 din posturile acestui user mi se par fara doar si poate "INEPTII" , poate ca ar fi mai bine sa treaca o perioada in care sa cantaresti, sa analizezi si sa ne arati ca ai ceva de spus Laughing

PS: offtopic

INEPȚÍE, inepții, s.f. Faptă sau vorbă prostească, stupidă; prostie, stupiditate, absurditate. – Din fr. ineptie.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de valeriu, 21 Jul 2003 |

INEPȚÍE s. v. prostie.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 |

inepțíe s. f., art. inepțía, g.-d. art. inepțíei; pl. inepțíi, art. inepțíile
Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 |

INÉPȚI//E ~i f. Faptă sau vorbă ineptă; absurditate; stupiditate. [G.-D. inepției] /<fr. ineptie, lat. ineptia
Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 |

INEPȚÍE s.f. Vorbă sau faptă ineptă; prostie, tâmpenie; stupiditate; absurditate. [Gen. -iei. / cf. fr. ineptie, lat. ineptia].
Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 29 Jul 2006 |

INEPȚÍE s. f. vorbă, faptă ineptă; prostie; stupiditate; absurditate. (< fr. ineptie, lat. ineptia)
Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 |

PS-2: Daca te inflamezi in vreun fel nu voi raspunde nicicum! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
djmk1988

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 2:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EKO a scris:
90 din posturile acestui user mi se par fara doar si poate "INEPTII" , poate ca ar fi mai bine sa treaca o perioada in care sa cantaresti, sa analizezi si sa ne arati ca ai ceva de spus Laughing

PS: offtopic

INEPȚÍE, inepții, s.f. Faptă sau vorbă prostească, stupidă; prostie, stupiditate, absurditate. – Din fr. ineptie.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de valeriu, 21 Jul 2003 |

INEPȚÍE s. v. prostie.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 |

inepțíe s. f., art. inepțía, g.-d. art. inepțíei; pl. inepțíi, art. inepțíile
Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 |

INÉPȚI//E ~i f. Faptă sau vorbă ineptă; absurditate; stupiditate. [G.-D. inepției] /<fr. ineptie, lat. ineptia
Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 |

INEPȚÍE s.f. Vorbă sau faptă ineptă; prostie, tâmpenie; stupiditate; absurditate. [Gen. -iei. / cf. fr. ineptie, lat. ineptia].
Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 29 Jul 2006 |

INEPȚÍE s. f. vorbă, faptă ineptă; prostie; stupiditate; absurditate. (< fr. ineptie, lat. ineptia)
Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 |

PS-2: Daca te inflamezi in vreun fel nu voi raspunde nicicum! Very Happy

Te-a bagat cineva in seama? Daca erai cu adevarat asa destept stateai in banca ta. Nu inteleg de cand si pana cand trebuie sa iti dau tie explicatii la posturile mele. Daca chiar 90% dintre ele sunt aiureli , atunci angajeaza-te dumneata ca moderator si sterge-mi tot sau eventual da-mi si un BAN. Dupa numarul de posturi vad ca esti un personaj figurant si nu ai alta treaba decat sa critici oamenii aiurea. Esti penibil
Sus
djmk1988

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 2:49 am    Titlul subiectului: ineptii Raspunde cu citat (quote)

Si inca ceva. Toate posturile tale sunt INEPTII . SI mai esti si invatator. Lasa-ma pe mine sa raman asa prost cum sunt ca ma simt bine Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum