Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
bmwh548 a scris: | Presimt ca fac noapte alba Mersi de idee...dupa ce curat tonele de praf iau la verificat preamplificatorul. | Fericitule Īnatie de a purica pre-ul, curata cu contact spray toate saniile de contacte Rec / Play, comutatoarele de frecvente si plotty-ul de comutat piste.
Īnchipuieti ca ae am facut asta la exact 8 Unitre īn ultimele 3 zile, si acum mai o am pe a 9-a (un ZK 246) pe masa cu aceasi poveste. RK'u. Aici, mai un pic, si arata ca o magazie de unitre cu service de reconditionare integrat ca merge deja ca pe banda rulanta  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 5:35 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ bmwh548
Īnlocuieste C 10 de 100µF/6,3V
Vezi poza: |
|
Sus |
|
|
bmwh548
Conectat la: 25 Sep 2007 Mesaje: 29 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi frumos de ajutor Din pacate se pare ca sunt probleme si cu etajul final pe canalul stang. Probleme mai sunt si cu comutatorul "mono-stereo" Acolo am mai rezolvat chipurile...am curatat lamelele, le-am tensionat si acum e ok. Potentiometrele si ele curatate...totusi am niste nelamuriri...nu am inteles din schema
In prima poza am gasit firul scos de la locul lui. El vine de la condensatorul de filtru de pe etajul de alimentare de la retea si ar trebui conectat undeva...unde anume? Ma gandesc ca poate al tau era conectat si imi dai o idee. Presupun ca vine la sasiu pentru impamantare sau ceva de genul asta...am dreptate?
A doua poza..."sarmele" alea au rol de ecranare sau sunt simple punti? Nu am demontat inca preamplificatoarele de pe sasiu ca sa vad exact cablajul si sa urmaresc pe schema. Niste sarme de genul ala sunt si pe comutatorul de "mono-stereo".
Mai am unele mici nelamuriri, dar sper sa le mai rezolv cu ajutorul schemei. Mersi pentru informatiile de pana acum si sarbatori fericite. _________________ Sunet onboard pe Asrock K7NF2, Tesla B115, 2*RFT modelul de 50w |
|
Sus |
|
|
bmwh548
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda...m-a luat valul si am uitat s postez pozele in primul mesaj...scuze  _________________ Sunet onboard pe Asrock K7NF2, Tesla B115, 2*RFT modelul de 50w |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ bmwh548
acel cablu gros care-l ti īn mīna vine agatat de LAMELA DE ALAMA care se afla pe staniolul capacului DIN SPATE acolo unde e gaura mare pt. cablul de curent.
daca nu ma īnsel trebuie si JOS sa mai fie unul care vine agatat de o placa de metal LIPITA ĪN CAPAC īn dreptul comutatorului de piste.
cele doua bucle care sīnt ca din sīrma telefonica lipite SIMETRIC pe placutele preului sīnt BUCLE DE FILTRAJ si este recomandabil sa NU LE ĪNDREPTI sai sa NU l-e dezlipesti. Cea de pe canalul din dreapta care e aiurea fa-o la loc ca pe CEALALTA din canalul stīng si pozitioneaz-o identic. |
|
Sus |
|
|
bmwh548
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum arata ma voi chinui ceva sa le indrept. Firul din partea de jos care vine pe capacul spate era la locul lui cand l-am desfacut, celalalt nu si de asta am intrebat...sa fiu sigur. Mersi de ajutor Sper sa scot ceva din magnetofonul asta... _________________ Sunet onboard pe Asrock K7NF2, Tesla B115, 2*RFT modelul de 50w |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ bmwh548
Daca nu scoti nimic, mi-l dai mie
Ala de jos BUCLA NU trebuie s-o īndrepti ci s-o faci BUCLA asa cum a fost. Ia ca reper pe cealalta.
Uite aici poza de la al meu sa ai ca reper: |
|
Sus |
|
|
bmwh548
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Man initial am zis ca daca nu e buna partea mecanica il vand ca piese de schimb...dar partea mecanica functioneaza impecabil. As cam vrea sa il repar...nici eu nu stiu de ce inca.  _________________ Sunet onboard pe Asrock K7NF2, Tesla B115, 2*RFT modelul de 50w |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Sam Apr 26, 2008 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
bmwh548 a scris: | Man initial am zis ca daca nu e buna partea mecanica il vand ca piese de schimb...dar partea mecanica functioneaza impecabil. As cam vrea sa il repar...nici eu nu stiu de ce inca.  | Pai mecanica aia americana de Thomson e indistructibila. Aia n-o omori asa cu una cu doua
Mi se pare mie sau te-a apucat si pe tine virusul UNITRA ?
Daca te descurci cu germana, īti trimit pt. el scanurile de SERVICE MANUAL, 40 de pagini cu schiema cu tot unde-ti da "mura-n gura" toate setarile pt. el cu desene "exploded" a partii mecanice, absolut tot.  |
|
Sus |
|
|
|