FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Amplificatoare DIY
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tvicol

Conectat la: 28 Iul 2004

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru aprecieri si va invit sa va construiti si voi un asemenea amplificator.
Descrierea/schema/detaliile amplificatorului sunt pe forumul lui Vasile.

Tibi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 9:11 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sk

Conectat la: 01 Feb 2007

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru rabdarea si munca depusa Exclamation

Cit despre
Rycher a scris:
Să vă abțineți de la glume și ar fi bine ca eventualele comentarii critice să vi le țineți pentru voi. tvicol are un băț în fund și nu are de gând să și-l scoată prea repede.

Mad
NO COMMENT.

danzup

Conectat la: 08 Noi 2007

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 10:11 am    Titlul subiectului: Am fost un privilegiat Raspunde cu citat (quote)

Prin amabilitatea lui Tibi ( caruia ii multumesc foarte mult ) am ascultat Quasar la el acasa pe boxe Triangle si cu sursa Cd player ( fara filtre , fara oversampling ,fara condensatoare la iesirea din CD) conectata direct.
Nu pot sa spun decat : MAGNIFIC !
Discutand mai demult cu felixx legat de sunetul si soundstage unor amplificatoare , el afirma ca dupa parearea lui Quad si Jlh se apropie la " feeling " de amplificatoarele scumpe pe lampi .
Numic mai adevarat ( Quasar suna asemanator cu amplificatorul meu cu 6P3S , conectat tot direct la CD fara nimic altceva intre ele ) !
Iar pozitionarea spatiala a muzicii redate de pe un CD audiofil pe care Tibi l-a pus a fost atat de " breathtaking " incat vedeam efectiv pe instrumentisti plasati pe o scena ampla , fiecare la locul lui bine determinat ....
Mestere Tibi cred ca te-ai intrecut pe tine !
Ca atare am inceput si eu lucrul la Quadul meu .

Ultima modificare efectuata de catre danzup la Joi Mai 22, 2008 4:18 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 11:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tibi, sincere felicitari Exclamation
Sus
Don Mario

Conectat la: 18 Sep 2005

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te rog spune, cu ce analizor ai masurat distorsiunile si
din ce generator ai dat semnalul de test ?

Multumesc
Don Mario
Sus
tvicol

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Don Mario a scris:
Te rog spune, cu ce analizor ai masurat distorsiunile si
din ce generator ai dat semnalul de test ?

Multumesc
Don Mario

HP339A

Tibi
Sus
felixx

Conectat la: 17 Iul 2005

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari si sa ai spor.

Ultima modificare efectuata de catre felixx la Sam Mai 31, 2008 10:34 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tvicol a scris:
Vasile a scris:
O schema ceva ? Sau mesajul e doar publicitar ?

Pe forumul tau aici.

Tibi

Da, scuze dar nu am vazut Laughing

Conectat la: 18 Sep 2005

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si generatorul de sinus ce producator/tip este ?

Don Mario
P.S. Felicitari pentru realizarile tale, se vede ca esti un tip cu adevarat pasionat, cum putini sunt, in ziua de astazi.
Sus
marco polo

Conectat la: 07 Iun 2005

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tvicol rules Thumb Up Thumb Up
Sus
tvicol

MesajTrimis: Sam Mai 24, 2008 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Don Mario a scris:
Si generatorul de sinus ce producator/tip este ?

Don Mario
P.S. Felicitari pentru realizarile tale, se vede ca esti un tip cu adevarat pasionat, cum putini sunt, in ziua de astazi.

HP339A are si generator.

Multumesc !
Tibi
Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru realizare. Arata foarte bine si cu siguranta se aude cel putin pe masura. Wink
Sus
papelyno

Conectat la: 21 Mai 2006

MesajTrimis: Sam Mai 31, 2008 10:26 am    Titlul subiectului: Amplif LAMPI Raspunde cu citat (quote)

Si al meu amplif pe lampi (tuburi electronice) 2xel84 SE.Inca mai am ceva de lucru la el dar sunt pe ultima suta de metrii,se aude fantastic!!!! Very Happy

DSCI0005.jpg
 Description:
 Filesize:  175 KB
 Viewed:  699 Time(s)

DSCI0005.jpg

Ultima modificare efectuata de catre papelyno la Sam Mai 31, 2008 2:06 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Sam Mai 31, 2008 10:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca ti-ai dat silinta Twisted Evil Nici macar un cablaj nu i-ai facut, ai lipit pe placi de teste... Confused
Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Sam Mai 31, 2008 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm, cam defocusata poza dar din cate vad, montajul este destul de "de test" . Mai bine faceai un sasiu, iar dedesupt puneai componentele in montaj ugly ( ca la aparatele de radio pe lampi) Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 2 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum