Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Tuliman
Conectat la: 18 Aug 2004 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 22, 2008 11:34 pm Titlul subiectului: Vand 2 DVD-uri si cateva CD-uri |
|
|
Cu ocazia curateniei am dat printr-un dulap de 2 DVD-uri, cateva CD-uri si 4 casete video care ocupa loc degeaba.
DVD
Bere Gratis, Electrophonica - Live la TNB, "primul dvd surround din Romania" include interviuri si videoclipuri cica - 20 de lei (nu l-am gasit prin magazinele online, nu stiu cat costa, il dau la jumatate de pret din pretul oficial, daca-mi dati un link) vandut
Lacrimi de iubire (filmul ala cu Bordeianu si Adela Popescu) - sigilat, 15 lei (in magazinele online l-am gasit cu 40 de lei)
CD
Nico - Gand pentru ei - sigilat, 5 lei - vandut
Bere gratis - Acolo sus - 10 lei - daca l-am ascultat o data deja e mult
Nicoleta Luciu - Prinde-ma - sigilat, 5 lei (poate fi eventual folosit pe post de anti-radar agatat de oglinda retrovizoare....sau ca arma alba)
Adela - Iubire ca in filme - sigilat, 10 lei - vandut
DJ Dread - In session, Volumul 1 - pe asta l-am ascultat de cateva ori, 10 lei
Toate sunt originale, cele sigilate sunt evident neatinse, cele care nu sunt sigilate nici macar nu m-am deranjat sa le copiez.
Trebuie sa aveti o mama/fiica/prietena/amica careia sa-i puteti face cadou unul dintre discurile astea
Daca e cineva interesat, am si 3 casete video (daca mai are careva video player prin casa....), originale, la fel "virgine" (n-au vazut cap de video never ever), cu Amza Pellea si Toma Caragiu - Momente de aur. 15 lei toate 3 e ok??? vandute
Inca o caseta video cu desene animate cu Diavolul Tazmanian, Space Jam - 5 lei, neatinsa, nesigilata. vanduta
Toate casetele video au cativa ani de stat prin dulap, deci daca "imbatranesc" in timp sau ceva de genul (habar nu am), sa tineti cont va rog.
Ultima modificare efectuata Tuliman la Joi Ian 22, 2009 3:52 pm, modificat de 3 ori in total |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Dec 22, 2008 11:34 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
dhany
Conectat la: 22 Ian 2005 Mesaje: 434 Locatie: Focsani
|
Trimis: Lun Dec 22, 2008 11:49 pm Titlul subiectului: .... |
|
|
Vreau eu Nico si Adela. |
|
Sus |
|
|
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005 Mesaje: 2312 Locatie: Arad
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Tuliman, completeaza-ti locatia in profil! |
|
Sus |
|
|
Tuliman
|
Trimis: Mar Dec 30, 2008 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sus!
Trimit si prin posta, costa cam 6 lei expedierea, sa merite insa drumul la posta si statul la coada va rog. Numai completatul celor 2 formulare provoaca transpiratii  |
|
Sus |
|
|
Tuliman
|
Trimis: Joi Ian 22, 2009 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
sus |
|