FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Cd-playere cu pitch entry-level

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004

MesajTrimis: Sam Noi 06, 2004 2:59 pm    Titlul subiectului: Cd-playere cu pitch entry-level Raspunde cu citat (quote)

Salut,

M-ar interesa sa achizitionez niste cd-playere duble de rack (19") cu pitch, ceva mai simplute , eu pana acum foloseam 2 cd playere portabile + un mixer Soundcraft SA-100.

Eu vreau sa le folosesc pentru sonorizat nunti, majorate, chestii dinastea, dar vreau sa pot mixa si eu putin pentru ca ascult techno, si vreau sa le pot folosi si la petrecerile mele.

Pentru inceput am achizitionat un mixer IMG Stageline MPX-1

As dori ceva recomandari din partea voastra cei care folositi asa ceva (marci, modele , functii absolut necesare, etc.) Wink

Va multumesc anticipat

Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Noi 06, 2004 2:59 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
MLGore

Conectat la: 27 Aug 2004

MesajTrimis: Mar Noi 09, 2004 3:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pioneer CDJ 100 second hand, dar ai grija la CLV si la blocul optic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
NeXuS3

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2004 12:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa multe sapaturi pe net m-am oprit asupra unui model Omnitronic CDP-500
http://www.omnitronic.com/omn_artdetail.php?artnr=10602273&lang=E
Pretul este un jur de 400 Euro in Germania (am pe cineva care mi le poate aduce)

Ce parere aveti despre ele?
Merita sau nu cumparate?

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2004 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca sunt foarte fiabile . Am auzit dar nu am verificat personal .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MLGore

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2004 12:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Avantajul la Pioneer e ca sunt deja verificate dpdv fiabilitate si, de bine de rau, gasesti piese de schimb si service pt. ele. De cele numite de tine nu pot sa-mi dau cu parerea pt. ca nu le cunosc.
Sus
NeXuS3

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2004 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oricum nu le voi folosi mai mult de un an, maxim doi, si oricum au 2 ani garantie, deci nu vad probleme prea mari.

Pe mine ma intaresa daca functiile sunt suficiente pentru ceea ce vreau eu sa fac .

Oricum , multumesc pentru raspunsul prompt

Puteam sa iau pioneer second CDJ 100 2 buc la 500 de euro, dar nu stiu de ce, dar eu vreau neaparat sa fie de rack de 19" (keep it simple - urasc mormanele de cabluri Very Happy )

Conectat la: 09 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Noi 19, 2004 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Omnitronic CDP500 nou la 400 de Euro??
M-ar interesa si pe mine 2 bucati. Ofer 900 de Euro pt doua bucati. Nexus, vezi daca poti sa faci ceva si te faci cu 100 de Euro.

NeXuS3

MesajTrimis: Vin Noi 19, 2004 8:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in momentul in care voi avea si eu stransi banii pt al meu, te voi anunta si vom vorbi atunci Very Happy

Discoshop-ul isi bate joc de noi Exclamation cu preturile astea
CDP900 ii in jur de 500 de euro (in Germania) si la ei ii 798Euro fara TVA

Conectat la: 07 Ian 2004

MesajTrimis: Dum Noi 21, 2004 3:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Denon DN-2100 - mie mi-au placut mult astea, si merg bine, si mult.

Conectat la: 01 Dec 2004

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2004 3:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu ti-as recomanda un Numark CDN88
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
NeXuS3

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2004 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce ziceti de asta

http://www.mediazero-shop.de/catalog/product_info.php/cPath/85_149_319/products_id/1082

manual :

http://www.sonovente.com/pdf_manuel/BSTCDD218Manuel.pdf

daca banii nu erau o problema luam direct un pioneer cmx3000 si terminam tot balciul..... Rolling Eyes

acum sunt cu resursele intinse la max. pt ca-mi construiesc si sistemul audio - 1000W RMS Very Happy

Conectat la: 01 Dec 2004

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2004 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

astea sunt marci de care nu a auzit nici dracu, numarku era la aceiasi bani cu Omnitronicu
Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Dum Dec 05, 2004 9:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu ma insel, Omnitronic-ul nu are Master Tempo. Cam degeaba pitch-ul si multitudinea de efecte fara el. Plus ca inauntru optica e de la Sony (din nou, sper sa nu ma insel). Deci la capitolul fiabilitate nu le-as da prea multe puncte. Zici ca ai 2 ani garantie...dar daca le iei din Germania iti convine in cazul aparitiei unui defect sa stai 2-3 luni fara ele pana se repara? Nici Numark-ul nu straluceste. Cam pe aceeasi linie cu Omnitronic.

De la Pioneer cea mai buna alegere ramane CDJ 100 S, indiscutabil. Nu stiu de ce vrei neaparat pe rack... Eu am lucrat pe CMX - 5000 de la Pioneer si nu am ramas cu pareri bune... De 3000 nu zic nimic ca nu stiu...

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
NeXuS3

MesajTrimis: Dum Dec 05, 2004 10:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce este master tempo?, vedeti, aici vroiam sa ajung, mai mult mai intereseaza ce functii trebuie sa aiba cd playerele decat marcile.

Stiu si eu ca Pioneer este lider in acest domeniu, dar problema este ca nu prea-mi permit Crying or Very sad , cine stie, poate la anu Wink ...... un CMX-3000

MesajTrimis: Lun Dec 06, 2004 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Master tempo iti permite sa modifici ritmul (ca la pich) dar nu modifica vocile. Chestie esentiala pentru mixaje....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum