Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro
Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: Salutare |
|
|
Bina v-am gasit ! Sunt Cosmin, locuiesc in Bucuresti, am 32 de ani. Imi place muzica, atat sa o ascult cat si sa o interpretez (clape, chitara, voce), computerele - lucrez in domeniu, sunt un cinefil destul de inrait .... Imi plac desigur si femeile, dar, asta cu precadere inainte de a fi insurat
Imi place si sa calatoresc. Ador discutiile pe teme stiintifice, tehnice, filosofice, dar imi place sa mai bat si campii cateodata despre viata, femei, etc.
Sunt relativ un nou intrat printre audiofili, desi ador muzica de calitate de foarte mult timp.
Sunt de putin timp pe acest forum, dar imi plac multe din discutiile care au fost purtate pe aici. Ceea ce as vrea este sa fie mai multa comunicare - constructiva in principal
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
kaav
Conectat la: 11 Mai 2008 Mesaje: 568
|
Trimis: Sam Aug 09, 2008 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Ma numesc Nedelcu Cristian,sunt din Deva,lucrez pe un C.N.C.(fapt cam nociv pt.urechile mele)Ascult doar muzica electronica.Nu am sistem hi-fi si am avut extrem de rar tangenta cu ceva cat de cat decent.Nu stiu ce ar crede alti forumisti despre sunetul sintetic(are sau nu nevoie de hi-fi),dar pt. mine nu exista cu adevarat alt gen muzical.Stiu ca suna exclusivist dar asta este adevarul si nu altul.Sper ca intr-o zi cu soare sa posed ceva scule.Nu postez nimic din simplu motiv ca ce vreau sa intreb s-a intrebat sub o forma sau alta dea lungul timpului si nu vreau sa fiu redundant.Citesc cu deosebita placere paginile forumului in special cea legata de stereo.
Auditii placute
|
|
Sus |
|
|
steliani
Conectat la: 16 Sep 2008 Mesaje: 182 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 17, 2008 11:11 am Titlul subiectului: Salut pe toti membrii... |
|
|
Salut pe toti membri acestui forum.
Mi-am deschis cont aici mai mult pt a mai citi din parerile voastre referitoare la experintele echipamentelor Audio Video pe care le detineti. Multe lucruri nu le afli decat de la utilizatorii avizati care au trait pe banii lor aceste experintze sau alaturi de prieteni...
Am adugat la semnatura sistemele A si V pe care le detin, iar daca cineva doreste vreun review la una din componente, sau vre-un sfat la achizitionare... in limita timpului si cu ajutorul mici melei experinte am sa incerc sa o fac. Mentinez de pe acum ca nu sunt un expert al cifrelor de laborator...ci o fac mai mult dupa ochi si ureche. In rest sunt sute de review-uri in presa de specialitate. Insa sfatul meu nr 1 este: Asculta si Vezi singur pt ca gusturile sunt diferite (ce este drept incepatorii trebuiesc instruti putin la inceput...).
Va doresc o zi buna, auditie si vizionare placuta!
_________________ steliani
and I still haven't found what I'm looking for |
|
Sus |
|
|
blue
Conectat la: 30 Mar 2008 Mesaje: 171 Locatie: arad
|
Trimis: Mie Dec 17, 2008 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, Popa Marius , 45 vechime in electronica , Pink Floyd and Co, Tuburi si anexe pe siliciu , iar pentru voi numai bine !
|
|
Sus |
|
|
who i 3m
Conectat la: 24 Ian 2009 Mesaje: 2 Locatie: Buzau
|
|
Sus |
|
|
c6t9
Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
_________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
Denis.C
Conectat la: 11 Ian 2009 Mesaje: 8 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut tuturor. Ma numesc Denis si am descoperit acest sit in urma unor cercetari facute pe net in vederea achizitionarii unor fiare de ascultat muzica.
Am 34 de ani si detin o galerie de arta/ antique. Daca aveti nevoie de vre-o informatie sau ceva ce tine de acest domeniu va stau la dispozitie iar ca si hobby am snookerul si motociclismul.
p.s. Sa-mi fie scuzata intirzierea insa deabea acum am observat acest topic.
|
|
Sus |
|
|
dinica
Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 20, 2009 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Denis C, bine ai venit!
Puf, poate te mai gandesti. Plecarea ta ar fi o mare pierdere pentru forum.
_________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
Rycher
Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Sam Mar 21, 2009 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Atâtea studii și metodologii pentru a ajunge la concluzia că nu există diferențe între mkv și BD!
Un tip cu adevărat pasionat de acest domeniu îl susține, îl promovează, mai ales când are contracte cu firme serioase, care vâră sume imense în cercetare, nu îl îngroapă susținând Tvix-uri și implicit salubritatea Rosal și pirateriile.
_________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
florinmacri
Conectat la: 18 Mar 2009 Mesaje: 68 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Apr 10, 2009 9:13 pm Titlul subiectului: incepator ! |
|
|
Florin Macri este numele meu, am 37 de ani, 2 copii frumosi si o familie vesela; hobby acvaristica si pescuitul . Ma relaxez ascultand muzica buna sau pescuind.
Sunt la inceput de drum desi tatal meu a fost un impatimit cu 4-5 magnetofoane in casa, 'jdemii de fire si benzi insirate....Eu jucam fotbal pe atunci dar microbul a ramas
|
|
Sus |
|
|
MINANA
Conectat la: 09 Oct 2009 Mesaje: 41 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Noi 12, 2009 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare la toata lumea, numele meu este Vali,30 de ani si sunt din orasul celor sapte coline (un oras frumos) IASI.
Sunt inginer electronist, terminand FACULTATEA DE ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII IASI in 2003, de atunci lucrez in domenii cel putin tangentiale cu electronica (sisteme de alarmare,control acces,automatizari), momentan ma ocup cu aparatura medicala de la laborator.
De curand am luat virusul acesta audiofilic si am o febra teribila, din pacate l-am luat dupa ce m-am casatorit si nevasta imi strange din ce in ce mai mult cureaua(rade de mine cand vede ca pierd ore in sir pe net studiind amplificatoare,boxe,cabluri.....)
Ma pasioneaza electronica ,muzica in special anii 80-90, calatoriile.
|
|
Sus |
|
|
dinica
Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 12, 2009 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai venit Vali!
_________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
vicentiu olaru
Conectat la: 03 Dec 2009 Mesaje: 4 Locatie: oradea
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,sunt Vicentiu,41 ani,oradea,va" urmaresc " din umbra de mult timp! Ma ocup cu usi de garaj,motoare de porti,daca pot ajuta ma gasiti la 0740 193512,pe forum doar seara.Imi place muzica,imi plac "NEBUNII" de pe forum ,cei care fac ceva cu manutele lor! Am un akai 77 si ...atat.Dar o sa vina vremuri mai bune si o sa completam,nu-i asa?
_________________ hai sa facem ceva sa ne mearga mai bine |
|
Sus |
|
|
mlincan
Conectat la: 01 Dec 2009 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 26, 2009 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, sunt Marius, 40 ani, Bucuresti, un membru nou pe acest site. Apreciez muzica si aparatura audio de calitate. Urmaresc cu interes aproape orice discutie pe acest forum. Ma bucur ca exista un astfel de site unde se pot regasi oameni cu pasiuni comune.
|
|
Sus |
|
|
danzaharescu Vizitator
|
Trimis: Mie Feb 03, 2010 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dan Zaharescu, inginer de sistem, 35 ani, pasionat de scule inca din liceu. Dinpacate, de cand am vandut ultimul sistem tehnics care era de top nu am mai avut nimic. Scuze ca scriu dupa un telefon si e greu cu ortografia. imi place muzica de jazz si clasica. Mai dau si pe rockaraeli din cand in cand, in liceu eram rocker si aveam motocicleta. Am intrat pe forumul vostru pentru ca imi caut scule audio bune si ieftine, m-am gandit so iau de la inceput cu sculele audio.
|
|
Sus |
|
|
|