FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfaturi pentru un incepator

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dansastro

Conectat la: 20 Apr 2009

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 2:06 pm    Titlul subiectului: Sfaturi pentru un incepator Raspunde cu citat (quote)

Salutari,

Se dau urmatoarele date:

- apartament de bloc
- sufragerie de 41mp, inaltime 2.8m
- buget in jur de 20000 lei
- surse vizate : CD, DVD, tuner
- output : audio (Dolby ProLogic) si video (1080p)
- nivel de ascultare (volum) cel mult mediu

Si acum provocarea: ce sistem (brand, componente, modele) recomandati in acesti parametri?

Multumesc pentru sfaturi!

Dan

Ultima modificare efectuata de catre dansastro la Lun Apr 20, 2009 9:35 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 2:06 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
viox

Conectat la: 06 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 7:59 pm    Titlul subiectului: sistem Raspunde cu citat (quote)

20.000 lei pentru muzica? Laughing
Sus
katalin

Conectat la: 06 Iul 2007

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 8:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde pentru ce vrei sa fie sistemul:
Daca pentru ascultat muzica in principal atunci se recomanda stereo.
Daca mai mult pentru filme si muzica pe planul 2 atunci se recomanda sa iti iei un sistem souround. Desigur avand in vedre bugetul te poti bucura de calitate buna si pe muzica chiar daca vei merege pe souround.

Ar mai fi si varianta nr 3 in care sa iti faci doua sisteme diferite. Sa aloci in jur de 7000ron pentru sistemul homecinema si 13.000 ron pentru cel stereo.
Sus
dansastro

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 8:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din motive de utilizare eficienta a spatiului, as prefera sa fie un sistem combinat care sa imi permita sa ascult muzica dar sa si vad filme.

Eu ma gandeam la o combinatie Receiver 5.1 + DVD Player (care citeste si format CD) + Tuner + boxe 5.1. Nu sant sigur daca ar fi necesare si preamp + amp.

Dar, cum sant un neofit, habar n-am daca indrug prostii sau nu. Cel mai probabil ca da.
Sus
katalin

Conectat la: 06 Iul 2007

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Atunci indicat ar fi sa mergi pe reciver(care in majoritatea cazurilor are si tuner incorporat)+ player universal(care citeste blue ray, dvd, cd)+ boxe 5.1 dinre care tiand cond de marimea suprafetei as recoamada pe fata boxe de podea bune(care vor fi folosite si pentru stereo 2 canale), la fel si canalul de centru trebuie sa fie de caliate in filme in jor de 80% din informatie este redata de aceasta boxa, subwooferul este important si el pentru efecte, reduceri puntand finnd facute la boxele de pe spate.
Sus
radub

Conectat la: 23 Apr 2005

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 8:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai un Mesaj Personal si o invitatie la auditie!
grigore_35

Conectat la: 01 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea sincera este ca ar trebui sa dai o tura pe la toti dealerii din Bucuresti si sa asculti diferite sisteme care sa se incadreze in bugetul tau si care sa satisfaca criteriile tale sonore, estetice si practice.

Succes la cumparaturi si auditii cat mai placute!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
dansastro

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

grigore_35 a scris:
Parerea mea sincera este ca ar trebui sa dai o tura pe la toti dealerii din Bucuresti si sa asculti diferite sisteme care sa se incadreze in bugetul tau si care sa satisfaca criteriile tale sonore, estetice si practice.

Succes la cumparaturi si auditii cat mai placute!

Mi se pare foarte corecta sugestia ta. Inafara de magazinul Muzica si de Real Acustic, nu stiu ce alti dealeri ofera posibilitatea de a merge la auditii. Am dat peste o multime de magazine virtuale, dar asta nu ma ajuta cata vreme incerc sa aflu ce imi doresc Smile

Deci, ce magazine considera cunoscatorii ca ar trebui sa vizitez?

Merci pentru ajutor.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum