Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
camel

Conectat la: 01 Oct 2008 Mesaje: 359 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 7:51 pm Titlul subiectului: Placa Granit |
|
|
De unde pot cumpara si eu o placa de granit?Preferabil in Bucuresti daca stiti pe undeva.... _________________ I won't buy any more HiFi honey , I promise !!! Yeah right..... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 7:51 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
La Hornbach au sigur (am vazut la cel din Berceni). Au si dale de cca 30x30x2cm grosime, si bucati mai mari de cca 120x30x2cm. Nu mai stiu exact dimensiunile, le-am dat doar orientativ, din ce am masurat cu ochiometrul. Mai greu e cu taiatul, ei nu se ocupa cu debitarea granitului in incinta magazinului, si se stie ca doar diamantul taie granitul, deci iti trebuie un flex, ceva, cu disc diamantat - alti bani peste pretul si asa mare.
Mai e varianta cu firmele de monumente funerare, poate gasesti pe cineva dispus sa-ti taie exact dupa dimensiunile date, inclusiv gauri pentru spike-uri daca doresti. Pretul - pe masura, cateva sute de ron bune...
Parca s-a mai discutat... |
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 19, 2010 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eram azi in trecere si am vazut langa Kaufland Sebastian un depozit plin cu placi de marmura si granit, Marble Art. Poate ii mai e si altcuiva de folos.
Am intrat si am intrebat cat m-ar costa 2 placi de granit de sa zicem 21x30 si 2cm grosime si doamna de acolo mi-a zis ca ar fi cam 10 euro. Nu am intrebat insa de gauri, sau daca sunt slefuite. Si pretul mai difera si in functie de culoare.
O poza facuta la repezeala...
Ratb 173, statia Vulcan.
Poate ii mai e si altcuiva de folos _________________ ...
Ultima modificare efectuata de catre johnniewalker la Mar Feb 01, 2011 10:00 am, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
Trimis: Joi Aug 19, 2010 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
dute mai bine in cimitir .. ia si o ranga cu tine ... gasesti pe alese  _________________ Oricat de mica ne este leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei. |
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 20, 2010 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Se pot comanda la Titan Mar, unde exista avantajul unei palete foarte variate de materiale (marmura/granit), taierea la orice dimensiune, precum si finisarea dupa dorinta (a fetelor si/sau canturilor). _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 20, 2010 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa te duci la TitanMar cere marmura de esenta moale si sa aiba 3 cm grosime. _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
|