FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
cd original versus cd copiat
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 1:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa, știi când se supraîncălzește lentila? Atunci când asculți muzică de 2 lei. Se supraîncălzește de rușine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 1:23 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
bnt

Conectat la: 02 Ian 2005

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa a scris:
AM SA SCRIU CU CARACTERE MARI.
POATE CA ACUM SE VA INTELEGE IDEEA.

CUMPERI UN CD PLAYER HI-END. ORICE MARCA.
ASCULTI DOAR DISCURI ORIGINALE, E K.
ASCULTI SI DISCURI CONTRAFACUTE (RUSESTI+COPY,ETC.)....ESTE POSIBIL SA STRICI UNITATEA(LENTILA), DEOARECE NU RULEZI DOAR DISCURI ORIGINALE ?

...revenim la subiect (lasati fumul,aerul,radiatiile,salariile mici,impozitele tot mai mari.....)

Poate cineva sa scrie un raspuns logic / tehnic /s.a.m.d ?

JHJ HUJBV NH JKHJHLLBF I HG, FTYFDR (HEFRL). R HYT QW TRCDFE, SDS, DTMFW!
Q.E.D.
Sper ca am fost suficient de clar.
Sus
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un NU vesel de la mine. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa a scris:
Pustiule....cunoscatori,inseamna mai multi.

Multumesc pentru apelativul "pusti", nu ma supar, ba chiar ma simt mai bine (desi, daca lucram in sistem eram iesit la pensie deja) Cool

Apropo' poti sa primesti si 100 de raspunsuri (toate gresite) si doar unul singur sa-ti dea raspunsul corect, iar tu sa-i zici "pustiule, vezi ca toti zic ca-i alba, tu de ce zici ca-i neagra", si tot "nelamurit" ramai Laughing

Conectat la: 23 Iul 2008

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca suntem la fel de ...pusti,inteleg si ma distrez.
Sper ca nu ai nimic impotriva.

Cunoasc raspunsul, insa fata in fata cu un vechi prieten arhicunoscator intr-ale audio hi-end, am receptionat idea ca nu este bine sa rulezi cd copy.
De curiozitate am lansat ideea, dupa care sa pot sa-mi contrazic prietenul.
Pana voi capata raspunsul lui, astept diverse raspunsuri aici.

Nimic complicat.
Smile
Sus
dfalfa

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa a scris:
Pentru ca suntem la fel de ...pusti,inteleg si ma distrez.
Sper ca nu ai nimic impotriva.

Cunosc raspunsul, insa fata in fata cu un vechi prieten arhicunoscator intr-ale audio hi-end, am receptionat idea ca nu este bine sa rulezi cd copy.
De curiozitate am lansat ideea, dupa care sa pot sa-mi contrazic prietenul.
Pana voi capata raspunsul lui, astept diverse raspunsuri aici.

Nimic complicat.
Smile
Sus
kaav

Conectat la: 11 Mai 2008

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa, daca ar fi sa ma iau dupa atitudinea care ai ''emanat-o'' cand ai cerut sa ti se clarifice niste lamuriri pe acest forum, ma faci sa cred ca ai confundat acest forum cu unul legat de manele. Arogantza dintr-aceea ''subtire'' de ''bazat''...
Corect?
La multzi ani (sau daca esti mai dibaci, citeste - la revedere - nu-ti va raspunde nimeni, iti spun ca sa sti....)
Cauta singur, daca esti un ''superior''....
Sus
dfalfa

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 6:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi ce face internetul din zilele noastre ?
Iti modifica perceptia. Daca nu as avea umor, as zice ca stai prost cu nervii.
N-am sa arunc bila, ca sa nu iti stric pietrele...sunt frumoase.

In privinta intrebarilor pe care le-am mai aruncat cand si cand pe aici, unele au ramas fara raspuns, nu din cauza mesajului meu steril, ci pentru ca cei care vor sa raspunda nu cunosc raspunsul, iar cei care cu adevarat cunosc, nu-si bat capul.
Cand raspund, o fac din politete.
Smile
Sus
kaav

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 7:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pietrele de care te legi tu apartzin unui avatar,unei poze, unei expresi ''de intentzie'' daca vrei. Nu ai cum tu, sau oricine sa le ''tulbure'' echilibrul....
De ce te pui in situatzia sa nu primesti o vorba buna...?
Cand intri intr-o casa te descaltzi si dai Buna Ziua.
Referitor la problema ta, nu ai de ce sa iti faci griji. O unitate de computer, nu este la fel de capabila sa-ti redea informatzia ''100%'' ca pe original. In primul rand are o intensitate a laserului de scriere mai mica decat o unitate ''stand-alone'' care pe langa alte facilitatzi este si mai stabila fizic, adica un deck ''old-school'' (chesti care nu se mai fabrica in ziua de astazi - doar exista prajitorul de comp,nu? si este mai ieftin Twisted Evil )
Nu poztzi ''destabiliza'' informatzional (iar apoi fizic) un cd-player cu un disc ars, sau ''bulgaresc''.Itzi va arata eventual, cat de prost este facut...
Sus
dfalfa

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kaav.......inceteaza sa te mai porti ca o fata mare.
Este bine ca incepi sa-ti revii .

Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca un prieten (guru intr-ale sculelor) mi-a servit aceasta informatie.
Daca nu l-as cunoaste as afirma ca face misto. Personal cred ca o copie nu influenteaza decat calitatea sunetului, nicidecum unitatea de citire.

Insa asa cum ai sta bine romanului audiofil........am intrebat. Simplu. Fara complicatii si insinuari.
Sus
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dfalfa a scris:
Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca un prieten (guru intr-ale sculelor) mi-a servit aceasta informatie.
Daca nu l-as cunoaste as afirma ca face misto.
Eu nu il cunosc dar pot sa iti spun ca daca a facut aceasta afirmatie altfel decit "la misto" este la fel de guru intr-ale sculelor pe cit sunt eu de guru intr-ale masinilor. Adica deloc!

[O fi Bivolaru? N-o fi Bivolaru? Din cite am retinut, doar asta era guru absolut]
Sus
kaav

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acel ''guru'', poate a fost intr-o dispozitie mai speciala si a vrut sa glumeasca cu tine (sau tu esti carne de tun, cum se mai zice ''in popor''...?).
Auzi tu draga, ''guru''....
Putzina decentza.
Persoana in cauza stie ca in ochii tai este un ''guru''? Cum te raportezi la ea, de te ataci pe un motiv irelevant (si ajungi sa jignesti pe gratis....?)
Nu iti voi raspunde, succes la cumulat experientze pentru oameni care nu se ''murdaresc'' pe maini...
Sus
dfalfa

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Luati-va de mana mai baietzi.........
Romania mon amour.

Las raspunsurile voastre in urma. Jocul continua.
Sus
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mama mia, ce fain ne jucam. Laughing Ne dam de-a berbeleacul.Sarim intr-un picior si ne tavalim pe jos de ce ne distram.Cred ca forumul ducea lipsa de subiecte si ti-ai zis ca poate iese ceva(scandal?).Unde sant Acuufeizii versus Linnii versus Naimii, Magiile, etc?Ehe, vremuri,vremuri. Laughing
Sus
dfalfa

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar asa timisoreanule...
Unde sunt ?

Cat despre mama mia...sunt eu de vina ca ati fost invadati de macaronari ?
Smile))))
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
Pagina 2 din 9

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum