Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa, știi când se supraîncălzește lentila? Atunci când asculți muzică de 2 lei. Se supraîncălzește de rușine. _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 1:23 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa a scris: | AM SA SCRIU CU CARACTERE MARI.
POATE CA ACUM SE VA INTELEGE IDEEA.
CUMPERI UN CD PLAYER HI-END. ORICE MARCA.
ASCULTI DOAR DISCURI ORIGINALE, E K.
ASCULTI SI DISCURI CONTRAFACUTE (RUSESTI+COPY,ETC.)....ESTE POSIBIL SA STRICI UNITATEA(LENTILA), DEOARECE NU RULEZI DOAR DISCURI ORIGINALE ?
...revenim la subiect (lasati fumul,aerul,radiatiile,salariile mici,impozitele tot mai mari.....)
Poate cineva sa scrie un raspuns logic / tehnic /s.a.m.d ? |
JHJ HUJBV NH JKHJHLLBF I HG, FTYFDR (HEFRL). R HYT QW TRCDFE, SDS, DTMFW!
Q.E.D.
Sper ca am fost suficient de clar. |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un NU vesel de la mine.  |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa a scris: | Pustiule....cunoscatori,inseamna mai multi. |
Multumesc pentru apelativul "pusti", nu ma supar, ba chiar ma simt mai bine (desi, daca lucram in sistem eram iesit la pensie deja)
Apropo' poti sa primesti si 100 de raspunsuri (toate gresite) si doar unul singur sa-ti dea raspunsul corect, iar tu sa-i zici "pustiule, vezi ca toti zic ca-i alba, tu de ce zici ca-i neagra", si tot "nelamurit" ramai  _________________
 |
|
Sus |
|
|
dfalfa
Conectat la: 23 Iul 2008 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ca suntem la fel de ...pusti,inteleg si ma distrez.
Sper ca nu ai nimic impotriva.
Cunoasc raspunsul, insa fata in fata cu un vechi prieten arhicunoscator intr-ale audio hi-end, am receptionat idea ca nu este bine sa rulezi cd copy.
De curiozitate am lansat ideea, dupa care sa pot sa-mi contrazic prietenul.
Pana voi capata raspunsul lui, astept diverse raspunsuri aici.
Nimic complicat.
 |
|
Sus |
|
|
dfalfa
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa a scris: | Pentru ca suntem la fel de ...pusti,inteleg si ma distrez.
Sper ca nu ai nimic impotriva.
Cunosc raspunsul, insa fata in fata cu un vechi prieten arhicunoscator intr-ale audio hi-end, am receptionat idea ca nu este bine sa rulezi cd copy.
De curiozitate am lansat ideea, dupa care sa pot sa-mi contrazic prietenul.
Pana voi capata raspunsul lui, astept diverse raspunsuri aici.
Nimic complicat.
 |
|
|
Sus |
|
|
kaav
Conectat la: 11 Mai 2008 Mesaje: 568
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa, daca ar fi sa ma iau dupa atitudinea care ai ''emanat-o'' cand ai cerut sa ti se clarifice niste lamuriri pe acest forum, ma faci sa cred ca ai confundat acest forum cu unul legat de manele. Arogantza dintr-aceea ''subtire'' de ''bazat''...
Corect?
La multzi ani (sau daca esti mai dibaci, citeste - la revedere - nu-ti va raspunde nimeni, iti spun ca sa sti....)
Cauta singur, daca esti un ''superior''.... |
|
Sus |
|
|
dfalfa
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ce face internetul din zilele noastre ?
Iti modifica perceptia. Daca nu as avea umor, as zice ca stai prost cu nervii.
N-am sa arunc bila, ca sa nu iti stric pietrele...sunt frumoase.
In privinta intrebarilor pe care le-am mai aruncat cand si cand pe aici, unele au ramas fara raspuns, nu din cauza mesajului meu steril, ci pentru ca cei care vor sa raspunda nu cunosc raspunsul, iar cei care cu adevarat cunosc, nu-si bat capul.
Cand raspund, o fac din politete.
 |
|
Sus |
|
|
kaav
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pietrele de care te legi tu apartzin unui avatar,unei poze, unei expresi ''de intentzie'' daca vrei. Nu ai cum tu, sau oricine sa le ''tulbure'' echilibrul....
De ce te pui in situatzia sa nu primesti o vorba buna...?
Cand intri intr-o casa te descaltzi si dai Buna Ziua.
Referitor la problema ta, nu ai de ce sa iti faci griji. O unitate de computer, nu este la fel de capabila sa-ti redea informatzia ''100%'' ca pe original. In primul rand are o intensitate a laserului de scriere mai mica decat o unitate ''stand-alone'' care pe langa alte facilitatzi este si mai stabila fizic, adica un deck ''old-school'' (chesti care nu se mai fabrica in ziua de astazi - doar exista prajitorul de comp,nu? si este mai ieftin )
Nu poztzi ''destabiliza'' informatzional (iar apoi fizic) un cd-player cu un disc ars, sau ''bulgaresc''.Itzi va arata eventual, cat de prost este facut... |
|
Sus |
|
|
dfalfa
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kaav.......inceteaza sa te mai porti ca o fata mare.
Este bine ca incepi sa-ti revii .
Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca un prieten (guru intr-ale sculelor) mi-a servit aceasta informatie.
Daca nu l-as cunoaste as afirma ca face misto. Personal cred ca o copie nu influenteaza decat calitatea sunetului, nicidecum unitatea de citire.
Insa asa cum ai sta bine romanului audiofil........am intrebat. Simplu. Fara complicatii si insinuari. |
|
Sus |
|
|
aifaq

Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
dfalfa a scris: | Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca un prieten (guru intr-ale sculelor) mi-a servit aceasta informatie.
Daca nu l-as cunoaste as afirma ca face misto. | Eu nu il cunosc dar pot sa iti spun ca daca a facut aceasta afirmatie altfel decit "la misto" este la fel de guru intr-ale sculelor pe cit sunt eu de guru intr-ale masinilor. Adica deloc!
[O fi Bivolaru? N-o fi Bivolaru? Din cite am retinut, doar asta era guru absolut] |
|
Sus |
|
|
kaav
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acel ''guru'', poate a fost intr-o dispozitie mai speciala si a vrut sa glumeasca cu tine (sau tu esti carne de tun, cum se mai zice ''in popor''...?).
Auzi tu draga, ''guru''....
Putzina decentza.
Persoana in cauza stie ca in ochii tai este un ''guru''? Cum te raportezi la ea, de te ataci pe un motiv irelevant (si ajungi sa jignesti pe gratis....?)
Nu iti voi raspunde, succes la cumulat experientze pentru oameni care nu se ''murdaresc'' pe maini... |
|
Sus |
|
|
dfalfa
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Luati-va de mana mai baietzi.........
Romania mon amour.
Las raspunsurile voastre in urma. Jocul continua. |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama mia, ce fain ne jucam. Ne dam de-a berbeleacul.Sarim intr-un picior si ne tavalim pe jos de ce ne distram.Cred ca forumul ducea lipsa de subiecte si ti-ai zis ca poate iese ceva(scandal?).Unde sant Acuufeizii versus Linnii versus Naimii, Magiile, etc?Ehe, vremuri,vremuri.  |
|
Sus |
|
|
dfalfa
|
Trimis: Lun Iul 13, 2009 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar asa timisoreanule...
Unde sunt ?
Cat despre mama mia...sunt eu de vina ca ati fost invadati de macaronari ?
)))) |
|
Sus |
|
|
|