FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
o mica problema ...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alexjr

Conectat la: 19 Dec 2004

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2004 3:25 am    Titlul subiectului: o mica problema ... Raspunde cu citat (quote)

Salutare!!

Vad ca sunteti baieti de treaba si ii ajutati pe incepatori... Shocked

am un sistem jbl escxcite 5.1 si sunet numai de pe placa de baza kt 600,care merge naspa de tot sau nu reusesc eu s-o setez...are coaxial.
rugamintea mea este sa-mi recomandati o plaka de sunet care sa mearga bine pe sistemu asta 5.1,(are intrare optica) sunt pasionat de filme si merg ca curu... Sad

Question Question Question multumesc anticipat.. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2004 3:25 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2004 12:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Placi de sunet cu iesire optica in afara de Hercules eu nu stiu. Toate placile inclusiv cele de la Creative si M-Audio au iesire digitala coaxiala.
Ce anume nu iti place la iesirea de pe placa de baza?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Vin Dec 24, 2004 11:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O placa foarte buna cu iesire optica este Terratec DMX 6FireLT (presupunand ca nu te intereseaza break-out box-ul).Are chip Envy24 (e varianta originala,nu HT), si codec-uri AKM,care spun totul despre calitatea audio.S-ar putea sa nu mai fie insa de gasit asa usor decat pe la cateva magazine.Problema este insa unde tii tu amplasat subwoofer-ul,caci cablu optic mai lung de 2 metri eu n-am vazut sa se gaseasca pe la noi pe piata,si acesta foarte greu.
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Vin Dec 24, 2004 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In ordine:

1. Terratec-ul este cu adevarat o placa buna. O folosesc de doi ani (eu am si breakout box) si singurul lucru pe care il pot reprosa este lipsa completa si iremediabila de compatibilitate linux. Daca stai pe windoze e super ok.

2. Cablu optic de 3m si 5m se poate gasi fara probleme in Bucuresti. Eu am luat de 5 m.

trl

Conectat la: 13 Noi 2003

MesajTrimis: Dum Dec 26, 2004 5:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu, personal n-am gasit nici o placa de sunet incorporata pe placa mama care sa ma "satisfaca". Incearca un CREATIVE 5.1 (vezi care e mai ieftina) sau altceva extern similar si vei vedea o diferenta foarte mare, in special in sunetele joase, dar in general vei simti o acustica net imbunatatita, atat in mod stereo cat si in 5+1.
Nu stiu cat s-ar justifica niste placi super-scumpe si cabluri optice, atata timp cat momentat detii o placa de sunet incorporata pe placa mama.
Bafta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Dum Dec 26, 2004 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea e cu samplerate locked pe 96khz si 24 biti si o ascult mai ales pe niste AKG-uri parabolic K280 (batrane da' bune). Merge super!
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Dum Dec 26, 2004 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ia-ti o mobo ABIT cu chip NF2 Ultra; nForce audio este foarte bun pe digital si are avantajul de a "face" semnal AC3 din orice tip de fisier audio in direct. La ABIT toate iesirile digitale pe placa sunt optice si pe deasupra ai si o placa de baza foarte reusita; banii sunt comparabili cu investitia intr-o placa audio bunicica si este mai folositor asa.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum