Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
c_andrei
Conectat la: 09 Mai 2007 Mesaje: 94 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 9:19 pm Titlul subiectului: Rog insistent posesorii de AZ-uri sa isi dea cu parerea |
|
|
Buna seara.As dori sa achizitionez un deck Technics AZ7 si vreau sa stiu parerea celor care au sau au avut asa ceva.Ma intereseaza in primul rand calitatea sunetului si daca isi merita banii.Imi puteti recomanda ceva mai bun in 300 roni? Cum se curata capul AZ ?? Va multumesc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 9:19 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Val
Conectat la: 27 Mar 2006 Mesaje: 28 Locatie: Buc
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 7:15 pm Titlul subiectului: AZ7 |
|
|
Calitatea sunetului este foarte buna. Capetele se sterg cu izopropanol, iar in ceea ce priveste pretul, dac l-ai gasit cu 300ron ia-l repede ca face mai mult. Succes. |
|
Sus |
|
|
dorub
Conectat la: 19 Apr 2006 Mesaje: 81 Locatie: radauti,sv
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: rog insistent posesorii de az-7 sa-si dea cu parerea |
|
|
De sunat suna bine,inregistrarea nu te lasa sa faci reglaje are atc -din punctul asta de vedere unul 707 sau 727sau 747 il cam bate la fundulet!
manuale de utilizare pe panasonic.co.uk- se poate vedea ce posibilitati de reglaj sunt .Din pacate am avut unul la care a cazut capul combinat asa pe nepusa masa si am asteptat mult pana sa gasesc unul si a costat cam 250ron. |
|
Sus |
|
|
c_andrei
Conectat la: 09 Mai 2007 Mesaje: 94 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 11, 2009 8:42 pm Titlul subiectului: merci |
|
|
Ok, multumesc mult pt promptiutinde. Din fericire am gasit ceva mult mai bun aproximativ in aceiasi bani. Numai bine. |
|
Sus |
|
|
|