Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mlincan
Conectat la: 01 Dec 2009 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:28 pm Titlul subiectului: reglaj doza Technics P 30 |
|
|
Am intrat mai de curand in randul ascultatorilor de vinil, si avand in vedere ca numai aici pot gasi adevarati profesionisti, as dori sa ma ajutati intr-o problema, poate banala pentru unii, alinierea unei doze de pick-up.
Am ajuns la aceasta concluzie deoarece sunetul este mai infundat pe un canal, iar eu am incercat diverse metode de a depista cauza acestui inconvenient, dupa cum urmeaza:
Am verificat mai multe discuri, am schimbat acul, am inversat cele 2 canale intre ele la intrarea in preamplif si la iesirea din preamplif, toate acestea ducand la explicatia ca sunetul preluat din doza era de vina.
Este vorba de un pick up Technics SL QD 33, doza este Technics P30 (P mount), acul de rezerva este Huco iar preamplificatorul este Pro Ject Phono box MM. Mentionez ca la acest pick-up nu se poate regla antiskating-ul, decat greutatea bratului.
Rugamintea este sa ma ajutati in acest reglaj (daca e posibil) sau sa ma indrumati catre cineva care poate sa faca asta.
Va multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:28 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
mlincan
Conectat la: 01 Dec 2009 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 25, 2009 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate nu se poate regla antiskating-ul. In instructiuni scrie ca e reglat din fabrica si nu are un buton de reglare. Pe de alta parte, doza e tip P mount, nu cred ca se poate regla alinierea. Probabil ca nu am nicio sansa sa reglez ceva. Banuiesc ca trebuie sa schimb doza sau acul. |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 25, 2009 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dozele de tip P-Mount nu au nici un fel de reglaj. _________________
 |
|
Sus |
|
|
btecus

Conectat la: 03 Noi 2005 Mesaje: 151 Locatie: brasov
|
Trimis: Dum Dec 27, 2009 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
salut...daca te intereseaza, am o doza originala technics p30 cu ac p 30 in stare f buna de vanzare _________________ nobody's perfect...i'm nobody |
|
Sus |
|
|
asc444
Conectat la: 15 Feb 2008 Mesaje: 311
|
|
Sus |
|
|
|