FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
SYMPHONIC LINE: The Power and The Glory
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
clannad

Conectat la: 02 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 3:55 pm    Titlul subiectului: SYMPHONIC LINE: The Power and The Glory Raspunde cu citat (quote)

IMHO titlul topicului spune totul...

exista niste milestones in educatia audiofila a fiecaruia. odata intalnite nu te mai poti intoarce la cum erai inainte, in mod sigur, mai sarac auditiv.

symphonic line e unul dintre aceste repere. pentru mine in mod sigur. si pentru altii...

http://www.symphonic-line.com/

to be continued...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 3:55 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa demonstratia de forta facuta de cele doua power amplifier-e Symphonic Line in compania boxelor Sonus Faber Amati Anniversario trebuie sa-mi scot palaria. Worship
Ce pot sa spun este ca pe langa puterea lor herculeneasca am fost impresionat de NEUTRALITATEA acestora. Fiecare schimbare de sursa se traducea imediat in sunetul final, fara secunde de acomodare, fara obisnuita baiguiala din partea auditorilor 'mai lasa-ma o secunda sa simt diferentele'. Cu ocazia asta am mai daramat o prejudecata din capul meu ala prost, scule nemtesti egal sunet nemtesc... Sunt brand-uri germane care pacatuiesc intr-o anumita directie, cele doua powere Symphonic Line pe care le-am ascultat eu au refuzat sa se supuna prejudecatilor si au realizat o adevarat demonstrati de virtuozitate.

CD-ul cu lieduri Bernanda Fink a fost la nivel de auditie perfectiunea intruchipata, imi venea sa ma urc pe scena sa-i ofer flori cantaretei; cu siguranta intregul setup a fost vinovat pentru sunet, dar cred ca o contributie uriasa la sunetul final a venit din parte celor doua powere S.L.

Ma intreb ce poate oferi acest power
http://www.symphonic-line.com/product_poweramplifier_kraft250_kraft300.html
KRAFT 300 pure Class A - ambrozie audiofila Bow Down

FM Acoustics

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 6:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dinica, ati facut vreo comparatie intre SL si Simaudio Evo? SL-urile sunt balansate?

http://www.simaudio.com/moonw8.htm
Sus
clannad

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CONTROLUL este definitoriu pt Symphonic Line. putine (cate?) sunt boxele care odata apucate in ghearele acestor bestii, sa mai scape din stransoarea lor.

dinica a mentionat bine NEUTRALITATEA acestor amplificatoare (a nu se citi sterilitatea); fiind la mijlocul lantului acustic, puteti jongla cu capetele acestuia (boxe si sursa); puteti lua o sursa mai bright si s'o echilibrati cu boxe mai dark sau invers.
Sus
clannad

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 11:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

....vorbesc in cunostinta de cauza.

sunt posesorul unui integrat Symphonic Line RG10 MK4 de aproape 5 ani, acel amplificator care la hifi arena 2006 a fost piesa de rezistenta alaturi de niste HGP Adora in camera lui Jack. multi forumisti l'au auzit si daca o sa cautati in arhiva forumului veti vedea si reactiile Smile

acest integrat este referinta pt. amplificare in redactia celor de la revista audio.de
Sus
clannad

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si referenzklasse in 2005 la audio.de pt conformitate

AudioBestenliste2005.pdf
 Description:

Download
 Filename:  AudioBestenliste2005.pdf
 Filesize:  370.63 KB
 Downloaded:  3762 Time(s)

Sus
clannad

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

archives.... oldies but goldies

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=3325&postdays=0&postorder=asc&start=105
Sus
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 10:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Symphonic Line este considerat accuphase-ul nemtilor in cartile de specialitate.....scule bune. Ceva detalii de preturi unde putem vedea ca pe site-ul importatorului nu se incarca pagina de preturi....
clannad

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

preturi aici:

http://www.audioconcept.ro/brands.php?brand_id=31
Sus
TomJones

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai preturile la monoblocuri lipsesc....., iar lista in format pdf nu se incarca...
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se pot face corelari intre preturile fara poza si ce e pe siteul lor.Preturile sant identice cu cele din Germania.http://www.symphonic-line.de/preise_endverstaerker.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.symphonic-line.de/preise_endverstaerker.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
djradu2004

Conectat la: 14 Ian 2004

MesajTrimis: Sam Ian 09, 2010 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spre deosebire de unii, ma bucur sincer ca acest brand (ca si altele) a revenit la noi in tara dupa o pauza, cu cat sunt mai multe branduri cu atat avem de unde alege ce ne place, noi avand de castigat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003

MesajTrimis: Lun Ian 11, 2010 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt ieftine, dar nici nu sunt pusi pe glume. Nemtii astia chiar fac treaba perfect pana la capat.Niciodata nu s-a intamplat sa-mi displaca amplificatoarele lor cand le-am ascultat, indiferent de ce boxe au prestat. E destul de corecta comparatia cu Accuphase, doar ca au mai putina poleiala aurie fata de varianta japoneza.
Sus
TomJones

MesajTrimis: Lun Ian 11, 2010 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

greierasul a scris:
E destul de corecta comparatia cu Accuphase, doar ca au mai putina poleiala aurie fata de varianta japoneza

Deci preferi negru ca la pompe funebre, nu? Twisted Evil

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 1 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum