Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Wolv
Conectat la: 27 Oct 2003 Mesaje: 124 Locatie: Piatra Neamt sau Iasi
|
Trimis: Vin Dec 12, 2003 11:36 pm Titlul subiectului: Re: JBL E250 VS INFINITY ALPHA 50 |
|
|
ROBERT a scris: | Sesizez eu ca cineva sa ofuscat putin. Vezi tu Wolf sunetul va fi intotdeeauna o chestiune de gust iar la amplificatorul pe care il ai tu probabil ca sunt destul de bune si e100.  |
Nu stiu care dintre noi se OFTICA !! Cel putin eu am avut "curajul" sa scriu negru pe alb ce sistem am ! Puteam sa scriu ca am :
Boxe : Dynaudio Contour S5.4
DVD : Krell Standard
AMP : McIntosh MHT200
Cabluri : Van Den Hul
Si atunci sigur gaseai altceva de comentat la adresa mea !
Dar eu ma multumesc deocamdata cu ce am pina cind voi avea bani de ceva mai bun ! Si sa stii ca eu respect sistemele celorlalti FORUM-isti, bune/rele, ieftine/scumpe cum sint ! Atitia BANI ARE OMU !
ASA CA daca nu poti RESPECTA parerile celorlalti, STERGE-ti MUCII de la NAS baiete si intoarce-te la COMBINA ta cu LEDURI multicolore LUATA DIN BAZAR la KG !
Daca mai vrei sa comentezi TE ROG SA FOLOSESTI PM ! Oricum nu o sa citesc ce scrii acolo !
PTR CEILALTI :
Va rog sa ma scuzati ! Stiu ca AAF abia asteapta sa imi puna BAN !
Bafta ! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 12, 2003 11:36 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 13, 2003 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Va rog, inchideti aici discutia si sa nu mai vad alte jigniri. Urmatorul care continua... iese din joc.
Bonus a dorit sfaturile noastre, nu sa vada injuraturi ca la usa cortului. Daca aveti ceva on-topic de spus, bine, daca nu, abtineti-va.
Multumesc, _________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
bonus
Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 19 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 13, 2003 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
OFF TOPIC : Wolv & Robert -> are sens sa va certati din cauza unor boxe?!?!
ON TOPIC : se pare ca mai am de asteptat pana la jumatatea lunii ianuarie ca sa mi le iau!  |
|
Sus |
|
|
Wolv
|
Trimis: Sam Dec 13, 2003 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
1. NU ma cert din cauza unor boxe ci din cauza lipsei de RESPECT a unei persoane fata de ceilalti !
SUBIECTUL ESTE INCHEIAT ! PUNCT !
VA ROG NU MAI POSTATI NIMIK REFERITOR LA ACEASTA NEINTELEGERE ! VA MULTUMESC !
Ultima modificare efectuata de catre Wolv la Sam Dec 13, 2003 2:28 am, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
QD

Conectat la: 12 Dec 2003 Mesaje: 499 Locatie: Buc
|
|
Sus |
|
|
bonus
|
Trimis: Dum Dec 14, 2003 4:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt. QD : DA JBL E100 sunt bi-wire si m-am interesat peste tot care sunt preturile dar din pacate la AOY nu mai are si nu le aduce decat pe comanda; la importator sunt 22.500.000 dar tot pe comanda. Singurul loc unde le au la propriu este la Flanco (pana si la importator mi-au zis ca nu pot sa le vad si sa le testez decat acolo) |
|
Sus |
|
|
Costin
Conectat la: 14 Iul 2003 Mesaje: 970
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Verba volant, scripta manent !
Ultima modificare efectuata Costin la Mie Ian 04, 2006 12:08 pm, modificat de 2 ori in total |
|
Sus |
|
|
ROBERT

Conectat la: 28 Oct 2003 Mesaje: 209 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 1:31 pm Titlul subiectului: IN SPECIAL PENTRU WOLF |
|
|
Imi cer scuze daca am fost ironic ,oricum nu e stilul meu si probabil ca ai dreptate in legatura cu boxele si in legatura cu amplificatorul.Oricum sper ca in viitor sa putem purta o discutie normala ca niste oameni pasionati de acelasi lucru.  |
|
Sus |
|
|
Wolv
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sint de acord cu tine ROBERT ! Sa ne respectam reciproc ! Atit ca persoane cit si ca AUDIOFILI !
Numai bine !
Costin
Dynaudio-urile alea entry level sint bookshelf ... omu vrea ceva care sa "rupa", adika ceva mai spre disco, floorstander-e ...
La Dynaudio ii trebuie si un AMP de cel putin acelasi pret (stereo) ca sa scoata totu din ele ... altfel e ca si cum "ar strica orzu pe giste". Trebuie pastrata o proportie in achiztionarea unui sistem. Degeaba cumpara boxe de 600 euro (Dyna) daca foloseste un AMP de 200-300 ...
Pacat de boxe daca nu le foloseste la adevarata valoare ! |
|
Sus |
|
|
bonus
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 3:16 pm Titlul subiectului: [b]Wolv STIE!!![/b] |
|
|
Asta e ideea --> ceva sa RUPA in 1500$.
Chiar daca in proportie de 90% iau E100 (Size does matter ) |
|
Sus |
|
|
huntmat
Conectat la: 04 Noi 2003 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spre XTI 100 i-am recomandat si eu mai sus
Aia de la Flanco pt E 100 au ridicat pretul la XTI 100 cu 7 mil  |
|
Sus |
|
|
Wolv
|
Trimis: Lun Dec 15, 2003 4:42 pm Titlul subiectului: Re: [b]Wolv STIE!!![/b] |
|
|
bonus a scris: | Asta e ideea --> ceva sa RUPA in 1500$.
Chiar daca in proportie de 90% iau E100 (Size does matter ) |
Tu vrei numai boxe de 1500 $ ?? Sau Boxe+AMP = 1500 $ ?? |
|
Sus |
|
|
bonus
|
Trimis: Mar Dec 16, 2003 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Wolv : Vreau sa iau amp ( HK 3470 ) + sub ( JBL E250 ) si boxe ( E100 ) care fac aprox 1500$ (atat am).
Alta varianta nu am gasit... |
|
Sus |
|
|
QD

Conectat la: 12 Dec 2003 Mesaje: 499 Locatie: Buc
|
Trimis: Mie Dec 17, 2003 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Na ca m-am gasit eu sa dau sfaturi.....dar de o saptamana numa asta fac: ma documentez si ascult scule.
bonus, JBL-rile alea NU merita sunt f slabe....nu au nici un pic de fidelitate (sa stii ca as fi vrut sa le cumpar si eu, dar acum nici nu vreau sa ma mai gandesc la ele). Le-am ascultat pe un HK 670 (care e un amplif bun) dupa ce am ascultat Cabasse Jersey (vezi pe net) pe un Cambridge. Nu exista termen de comparatie, iar Cabasse-urile sunt cu doar vreo 100€ mai scumpe.
Sugestia mea ar fi, daca tot iti iei sub, sa cumperi niste boxe "shelf" gen Cabasse, B&W (le-am ascultat si pe alea, sunt superbe) si se va auzi muuult mai bine. Vei avea super fidelitate de la boxele "mici" si bas de la sub....ce vrei mai mult? |
|
Sus |
|
|
misu
Conectat la: 23 Aug 2003 Mesaje: 33
|
Trimis: Mie Dec 17, 2003 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Boxe : Acoustic Research AR9
DVD : Pioneer DV-656A-S
AMP : Pioneer VSX-D812-S 100Wx6/DD-EX/DTS-ES/7.1
Technics A707 (colecteza praf)
Cabluri : Supra Rondo 4x2.5 / Supra Trico / Supra FullSCAR
Wolv, presupun ca aceasta e configuratia ta.
Te rog mult zi-mi si mie ce e de capul lu' VSX - D 812. Se apropie ca performanta de laudatul VSX D 2011?
Mi-as lua un VSX - D 912 care are in plus fata de al tau un microfon pt. setarea automata a boxelor ( aduce oare vreun avantaj real sau e numai o smecherie comerciala si se poate regla la fel de bine si manual ?) - de fapt asta ma atrage la el, ca de ascultat nu la-am ascultat.
Ai idee cu ce boxe suna mai bine ?(pe muzica ma refer si neaparat boxe 5.1). Ce zici de Kef kht 2005.2 sau Jamo D 430 +
D 400 ? ( am o camera de cca 20 mp deci nu-mi trebuie boxe masive ). Poate i-mi recomanzi altceva...
Multumesc ! |
|
Sus |
|
|
|