Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
studeer

Conectat la: 09 Ian 2007 Mesaje: 39 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa vreo 21 ani de radio imi permit sa afirm ca, in Romania, se supra-moduleaza doar de dragul reclamelor si al bubuielilor, fara ca celor din CNA & clica sa le pese si sa intervina. Valabil si pentru televiziuni.
Degeaba avem o compresie, ceva "in coada" -- supramodulam pentru a fi "cei mai tari din banda"
Jenant. Romania. Maronia. Moronia. _________________ Vând sfaturi de achiziție. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 5:25 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
dyno
Conectat la: 17 Apr 2008 Mesaje: 51 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu sunt multumit de calitatea sunetului posturilor de radio din Bucuresti. Tunerul pe care il am este Technics ST-GT 550,datorita sunetului mizerabil de pe FM,acum poarta rol decorativ,complecteaza linia audio  _________________ daca nu pot repara stric si tot fac ceva  |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu știu ce aș putea asculta la radio ?
Mai ascult România Muzical, mai ascult o știre-două (pe știri nu mă deranjează calitatea sunetului). Posturile de radio comerciale sînt populate de cretini care fac emisiuni amuzante (gen Buzdugan & Morar, Huidu și alții ca ei). Din partea mea să fie sănătoși și să se asculte singuri în monitoare.
CDul din mașină are intrare USB. În casă există un amplituner cu rol ambiental. În sistemul stereo nu am integrat un tuner. |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda...poate ca mi se pare mie, da' incet-incet calitatea radioului a luat-o la vale, e ciudat cum ai nostri s-au blazat (daca-i intrebi, or sa-ti spuna ca s-au profesionalizat ) asa repede, afara se face radio de muuult mai multa vreme si cu toate astea oamenii continua sa "inventeze", in vreme ce la noi aplica scheme si formate standard cu scuza ca oricum ascultatorul n-are cine stie ce putere de discernamant (ceea ce in parte e adevarat...), daca acu' cativa ani se facea radio din placere (si se simtea) acu' e "ca la servici", parca de-abia asteapta sa rupa usa la iesirea din tura (si se simte). |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
bnt a scris: | daca acu' cativa ani se facea radio din placere (si se simtea) acu' e "ca la servici", parca de-abia asteapta sa rupa usa la iesirea din tura (si se simte). |
nu pot să nu-mi amintesc de Radio Nova  |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
bibi.audiofil a scris: |
nu pot să nu-mi amintesc de Radio Nova
|
A aparut cu vreo 10 ani prea devreme..."n" radiouri de nisa intr-unul singur. Era evident ca din pdv comercial n-avea nicio sansa, sunt curios daca un concept similar ar functiona azi. Piata impartita intre radiouri generaliste, playlist-uri pe Selector, poate ca daca cineva ar risca sa iasa din tipar ar fi ceva... |
|
Sus |
|
|
Liv32

Conectat la: 22 Aug 2009 Mesaje: 156 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu asculati posturi de radio pe satelit? De exemplu pe satelitul Hotbird se port asculta sute de posturi de radio foarte bune. Din punct de vedere al calitatii sunetului eu prefer o serie de posturi elvetiene cum ar fi: Swiss Jazz, Swiss Clasic ... |
|
Sus |
|
|
edytza
Conectat la: 18 Dec 2006 Mesaje: 256 Locatie: craiova
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
era vorba sa ascultam pe tuner analog in cel mai bun caz , satelitul e deja prea mult _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
Liv32

Conectat la: 22 Aug 2009 Mesaje: 156 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce crezi ca este prea mult? Un receiver de satelit si o antena cu un diametru de 80 cm (suficient pentru Craiova) costa 250-300 lei. |
|
Sus |
|
|
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006 Mesaje: 387 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Liv32 a scris: | De ce nu asculati posturi de radio pe satelit? De exemplu pe satelitul Hotbird se port asculta sute de posturi de radio foarte bune. Din punct de vedere al calitatii sunetului eu prefer o serie de posturi elvetiene cum ar fi: Swiss Jazz, Swiss Clasic ... |
De ce nu Internet Radio? Au aparut receivere decente si daca ai un amarat de acces de macar 1Mbps, n-ai nicio treaba... |
|
Sus |
|
|
|