FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
BOOKSHHELF sau STANDFLOOR ??
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 11:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mastersoft, imi pare rau dar cred ca nu ai inteles ... totul Laughing
Din cele [multe] scrise aici concluzia completa era "Trebuie sa ma orientez spre bookshelf-uri BUNE..."

Eu as aborda chestiunea din pdv al bugetului limita. Ce rost are sa iti sugereze cineva incinte de 2-3000 euro daca plafonul este de 5 sau 700 ?
Si sa stii ca se poate sa sune bine si cu incinte mici, si cu incinte mari. Depinde de cati bani vrei [si poti] sa cheltuiesti.

Personal prefer incintele mari, dar musai f bune, ceea ce adesea reduce dramatic optiunile... spre credit ... sau spre DIY.
2 incinte FOARTE BUNE (DIY) comparabile cu incinte de 5-10.000 euro se pot face cu difuzoare de pana in 770 de euro (2 cai; 1150 euro pt 2,5 cai) - e drept ca si cu destul de multa munca si alergatura .

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 11:54 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Catalin, incintele respective suna absolut fabulos in 20-25mp...
Numai sa mai incapi si tu pe langa ele Laughing

catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incapi, daca te referi la SF cremona...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O boxa bookshelf pentru care multe boxe standfloor nu au decat un drept: de a tacea si a lasa capul in jos. Dynaudio C1. Iata pe ce scule sunt puse.

http://blog.stereophile.com/he2007/051107dynandsim/

In aceeasi liga, dar cotata sub C1 a aparut Dynaudio Special 35, urmasa lui special25

http://dynaudi0.pixnet.net/blog/category/1654914

mastersoft

Conectat la: 08 Aug 2007

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 1:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

care ar fi distanta intre boxa si perete daca au portul in spate ??? 20-30cm ?

obuzel a scris:
Portul in fata ajuta la o mai usoara pozitionare.
Cele cu portul in spate necesita mai mult spatiu in spate pentru a nu bubui.
Incercat si experimentat pe propria piele.

Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 1:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai degraba un metru. Smile 20-30 cm e distanta minima daca ai bass-reflex pe fata, poate...
mastersoft

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vai nasoala treaba ! atunci ce mi boxe bune recomandati cu port in fata ?

PS. NU-S jiji becali sa dau 1500-5000 euro pe 2 boxe :d

obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand ce am eu acum.
Paradigm Reference Studio 20.
Stiu ca nu e frumos sa iti lauzi marfa, dar chiar sunt incantat de ele.
Sus
Cosmin_C

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

+1 pentru Paradigm din partea mea, nu sunt foarte ieftine dar merita banii.
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 10:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TomJones a scris:
O boxa bookshelf pentru care multe boxe standfloor nu au decat un drept: de a tacea si a lasa capul in jos. Dynaudio C1. Iata pe ce scule sunt puse.

http://blog.stereophile.com/he2007/051107dynandsim/

Cata lipsa de inspiratie, sa faci un setup Dynaudio cu Simaudio.... Simaudio nu sunt cumva sculele alea fara viata si muzicalitate. Razz
DE cand tot spun eu ca strainii e niste prosti si nu are ureche. Sa vina domne aici, sa invete de la guru mioritici.

obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 10:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dinica a scris:

DE cand tot spun eu ca strainii e niste prosti si nu are ureche. Sa vina domne aici, sa invete de la guru mioritici.

Laughing
Sus
djradu2004

Conectat la: 14 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dinica a scris:
Cata lipsa de inspiratie, sa faci un setup Dynaudio cu Simaudio.... Simaudio nu sunt cumva sculele alea fara viata si muzicalitate. Razz

Da, dar printre randurile audiofililor mioritici umbla vorba ca nici dynaudio nu fac muzica, ca zbiara, fara muzicalitate! Rolling Eyes
Stiu eu , poate mioriticii aud altfel... strainii stiu ei prea bine ce fac, noi testam 3 aparate , ei testeaza 100 poate, au posbilitatea si cash-ul necesar...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mastersoft

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

frumoase dar SCUMPE !!! 1500 $ ...cam lung pretul

alte recomandari ?

obuzel a scris:
Eu iti recomand ce am eu acum.
Paradigm Reference Studio 20.
Stiu ca nu e frumos sa iti lauzi marfa, dar chiar sunt incantat de ele.

Cosmin_C

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mastersoft sa stii ca am luat intregul topic la mana si nu ai spus niceieri cati bani esti dispus sa dai pe boxe; in conditiile astea de unde ai vrea sa stie lumea ca 1500 $ e prea mult?
bibi.audiofil

Conectat la: 27 Ian 2010

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 2:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmin_C a scris:
in conditiile astea de unde ai vrea sa stie lumea ca 1500 $ e prea mult?

păi tocmai ți-a spus Laughing E ca la o licitație, mai încearcă și o să vezi unde se oprește ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
Pagina 6 din 7

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum