FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
BOOKSHHELF sau STANDFLOOR ??
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mastersoft

Conectat la: 08 Aug 2007

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

maxim 35 mil...fie 40 mil cu chiu cu vai !!

Cosmin_C a scris:
mastersoft sa stii ca am luat intregul topic la mana si nu ai spus niceieri cati bani esti dispus sa dai pe boxe; in conditiile astea de unde ai vrea sa stie lumea ca 1500 $ e prea mult?

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 3:28 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

djradu2004 a scris:

Da, dar printre randurile audiofililor mioritici umbla vorba ca nici dynaudio nu fac muzica, ca zbiara, fara muzicalitate! Rolling Eyes
Stiu eu , poate mioriticii aud altfel... strainii stiu ei prea bine ce fac, noi testam 3 aparate , ei testeaza 100 poate, au posbilitatea si cash-ul necesar...

DJ, aia e oameni care traieste din comisioane si resturi aruncate de X dealer. Laughing

Dynaudio este unul dintre cele mai bune brand-uri de boxe din lume. Punct.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mastersoft

Conectat la: 08 Aug 2007

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca JAMO C803 nu merita 34mil ?!
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dinica a scris:
TomJones a scris:
O boxa bookshelf pentru care multe boxe standfloor nu au decat un drept: de a tacea si a lasa capul in jos. Dynaudio C1. Iata pe ce scule sunt puse.

http://blog.stereophile.com/he2007/051107dynandsim/

Cata lipsa de inspiratie, sa faci un setup Dynaudio cu Simaudio.... Simaudio nu sunt cumva sculele alea fara viata si muzicalitate. Razz
DE cand tot spun eu ca strainii e niste prosti si nu are ureche. Sa vina domne aici, sa invete de la guru mioritici.

Din cate stiu eu simadio au fost infierate cu manie proletara cum ca n-ar canta bine cu Spendor..., conteaza si matchingul, intotdeauna...

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum