Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mastersoft
Conectat la: 08 Aug 2007 Mesaje: 31 Locatie: Buzau
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
maxim 35 mil...fie 40 mil cu chiu cu vai !!
Cosmin_C a scris: | mastersoft sa stii ca am luat intregul topic la mana si nu ai spus niceieri cati bani esti dispus sa dai pe boxe; in conditiile astea de unde ai vrea sa stie lumea ca 1500 $ e prea mult? |
_________________ me...the only 1 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 3:28 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
djradu2004 a scris: |
Da, dar printre randurile audiofililor mioritici umbla vorba ca nici dynaudio nu fac muzica, ca zbiara, fara muzicalitate!
Stiu eu , poate mioriticii aud altfel... strainii stiu ei prea bine ce fac, noi testam 3 aparate , ei testeaza 100 poate, au posbilitatea si cash-ul necesar... |
DJ, aia e oameni care traieste din comisioane si resturi aruncate de X dealer.
Dynaudio este unul dintre cele mai bune brand-uri de boxe din lume. Punct. _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
mastersoft
Conectat la: 08 Aug 2007 Mesaje: 31 Locatie: Buzau
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa inteleg ca JAMO C803 nu merita 34mil ?! _________________ me...the only 1 |
|
Sus |
|
|
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004 Mesaje: 1440 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
dinica a scris: |
Cata lipsa de inspiratie, sa faci un setup Dynaudio cu Simaudio.... Simaudio nu sunt cumva sculele alea fara viata si muzicalitate.
DE cand tot spun eu ca strainii e niste prosti si nu are ureche. Sa vina domne aici, sa invete de la guru mioritici. |
Din cate stiu eu simadio au fost infierate cu manie proletara cum ca n-ar canta bine cu Spendor..., conteaza si matchingul, intotdeauna... _________________ "Lumea este plina de prosti" - Cicero |
|
Sus |
|
|
|