Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 10, 2005 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
frunzila a scris: | Asta a fost fumata pe acest forum cam acu 1 an  |
Stiu dar valy nu mai gasea link-ul, eu il aveam in favorites...  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Ian 10, 2005 4:32 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 10, 2005 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
DJ DNA a scris: | Daca lasam gluma la o parte constatam ca pina acum mochetarea unei incinte ( indiferent de care tip , Hi-Fi sau Pro ) ramine cea mai buna si rezistenta finisare .
De mult timp se incearca alta metoda dar nici una nu reuseste sa egaleze durabilitatea si aspectul unei incinte mochetate . Incintele pro au nevoie de o astfel de finisare datorita conditiilor extreme in care functioneaza .
Un alt avantaj ar mai fi si o mai buna eliminare a vibratiilor parazite precum si o eliminare a reflexiilor din banda superioara , in anumite situatii date de pozitionari dificile . |
Astea sunt avantaje clare. Intrebarea mea ar fi, exista si dezavantaje? Ma refer la dezavantaje practice, nu la faptul ca nu iti poti aranja freza in boxa cum faci cu finisajul de pian...  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
DJ DNA
Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 2305
|
Trimis: Lun Ian 10, 2005 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista si dezavantaje .
Mocheta acumuleaza in timp anumite mirosuri si praf . Daca tii boxele intr-o discoteca mai mult de o saptamina o sa iti puta boxele a fum de tigara vreo luna .
Odata murdarita de noroi este mai greu sa cureti mocheta pentru ca cele mai multe boxe nu prea se impaca bine cu apa . Daca boxele sunt facute din OSB sau Playwood se pot spala in cada sau afara cu furtunul . |
|
Sus |
|
|
|