Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
overdrive
Conectat la: 20 Ian 2004 Mesaje: 70 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 12:03 am Titlul subiectului: curiozitate: conversie analog-dv |
|
|
Stie cineva daca se poate folosi o camera care are input AV doar pentru conversie fara a folosi caseta minidv(pentru captura direct pe pc)?Eu am incercat si doar daca inregistrez pe caseta minidv pot avea un format digital. Va multumesc anticipat! _________________ vivat tubes! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 12:03 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ak2
Conectat la: 21 Mai 2004 Mesaje: 39 Locatie: brasov
|
Trimis: Vin Oct 09, 2009 8:49 pm Titlul subiectului: salutari ! |
|
|
Depinde foarte mult de modelul camerei pe care o ai.
Eu am folosit functia pe mai multe camere sony(vx2100, pd 150.. plus ceva camere mici gen trv22 sau hc42) si a mers. Are o optiune in meniu av to dv .. sau ceva de genu asta.. depinde de la camera la camera.
Daca in camera iti intra imaginea .. si camera are functia de care ti-am spus in principiu ea se comporta ca un convertor realtime. Ar trebui sa vezi in calculator in fereastra de captura imaginea si ii dai rec .. dar nu o sa vezi nici un timecode mergand.
Nu toate camerele sunt dotate cu aceasta functie .. cele care o au sunt si putin mai scumpe dar te scapa de alte cheltuieli suplimentare pentru a realiza conversia.
Practic poti folosi camera pe post de placa de captura (pentru semnal analogic). |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan
Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Oct 10, 2009 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
De exemplu daca tin bine minte, DCR-TRV460Esau 480E de la Sony are facilitatea asta, in pozitia player daca ii aplici un semnal Video(prin RCA sau si mai bine prin S-Video daca ai de unde) si audio stereo, la iesirea DV il vei regasi "impachetat" in format digital.
Nu mai stiu sigur, dar da o cautare pe Google cu cuvintele-cheie:
"Analog to Digital Conversion with Pass Through Convert" si vei afla mai multe. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
adimoroaca
Conectat la: 09 Sep 2005 Mesaje: 7 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 12, 2010 2:13 pm Titlul subiectului: conversie |
|
|
dai rec fara sa bagi caseta |
|
Sus |
|
|
ainfo
Conectat la: 19 Apr 2010 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Apr 19, 2010 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
folosesc obțiunea asta la o camera de 8, trv110e, prin comutare pe play fără casetă în ea.
dar nu știu cum să procedez pentru o camera trv11e, nu merge la fel. |
|
Sus |
|
|
|